Hani bazı insanlar vardır peşinizden koşarlar koşarlar gözünüze girebilmek için herşeyi yaparlar ama siz onları istemediğinizi söylediğiniz zaman sanki peşinizden koşan onlar değilmiş gibi tam tersi arkanızdan demedik şey bırakmazlar 😃 yapmayın şöyle şeyler hahah
Size ilgi göstermeyen kişiye karşı kin besler misiniz?
Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
Yoo ben kimsenin peşinde koşmam ki. Peşimde koşsunlar diye bir derdim de hiç olmadı. İnsanların samimiyetine inanmama gibi bir olayım var :D O yüzden aramda çekim olmayan kimseyle muhatap olmam. Peşimde koşmasına da izin vermem ket vururum. Keyifli akşamlar..
İlgi manyağı değilim. Veya peşimden koşturayım gibi narşist arzularım veya beklentilerimde yok O yüzden Dert etmiyorum böyle şeyleri, Sadece şu var. Gösterdiğim çabanın karşılığını beklerim ben 10 adım atarken o 1 adım geliyorsa yol verir gönderirim. Herşeyin bi dengesi var.
Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
hayır tabi ki kimse bana ilgi göstermek zorunda değil. ben sadece sevgilimden ilgi bekliyorum ama şu an sevgilim yok olsaydı ve bana ilgi göstermeseydi sadece bu durumu sevgilim ile konuşurdum ama kin tutmazdım asla.