Orantılı değilse, isteklerinizi nasıl düşünüyor, nasıl hissediyorsunuz?

Orantılı değilse, isteklerinizi nasıl düşünüyor, nasıl hissediyorsunuz?
Yani her zaman birebir benzeyen insanlarla muhatap olamayız. Herkesin kendine has bir çok özelliği var. Bana yakın düşüncelerde olan insanlarla muhatap olmayı daha fazla sevsem de, zıt fikirde olan insanlarla da yollarımız kesişti. Keyifli geceler..
Katılmıyorum. Öyle olsaydı etrafımda benim gibi her saniye yeni fikirleri olan, sanatçı ve meraklı insanlar olurdu. Oysa tam tersi. Ne zaman bir fikir ortaya atsam geçiştiriliyor. Ne zaman bir şey yapalım, araştıralım desem amaaan sonra bakarız deniyor. Oysa ben böyle biri değilim. Benzerimi bulamadım henüz ¢
İstemediğin tavırları daha çok düşündüğün için onları çekiyor olabilir misin? Ya da konun sürekli değiştirilmesini düşünüyor isen onu çekiyor olabilir misin?
Sanmıyorum. Negatif şeyleri pek düşünmem genelde. Olumsuz cevaplara rağmen pozitif kalmaya çalışıyorum. Düşüncelerim zaten ben müdahale etmeden değişiyor. Konuyu değiştirmeyi düşünmeme gerek bile kalmıyor yani
Bence kalmaya çalışmak farklı, pozitif hissetmek farklı. Bilincinde hangi duygun ağır basıyor ise çoğunlukla onu çeker bence insan. Yani inandığı şeyi çeker. İnandığımız halde şüphe varsa, bu tam olarak inanç değil, aksine inancın aksine enerji sağlar.
İnandığın şeyi çekersin ona katılıyorum da pozitifim zaten. Yanlış dedim o halde pozitif kalmaya çalışıyorum diye. Yine de her insanın yakınında zıttı var. Birbirine benzer insanlar da birbirini çekemez, katlanamaz hatta
Kendine niye yakın hissetsin insan bir başkasını? Bilmediği şeyden korkar insan çoğunlukla.
Yakın hissetmek ne alaka? Son cümlene de katılıyorum da yazdıklarımla alakasını çözemedim
"Birbirine benzer insanlar da birbirini çekemez, katlanamaz hatta." Bu sözünden dolayı.
Anlatmak istediğim, benzer benzeri çekemiyor ise benzemeyen de korkar, iter.
Yüzdeyüz bize benzeyecek insan bulmak kolay değil. Ama kendimiz gibi birini isterken ne kadar istiyoruz, ne kadar düşünüyoruz? Hangi özelliğimizde olan kişileri çekiyoruz? Bu biraz detaylandırılması gereken bir şey.
Hee anladım şimdi. Yahu şöyle bir şey benim dediğim zıt karakterler birbirini çeker. Mesela biri çekingense ona girişken, atılgan biri cazip gelir. Çünkü kendinde olan bu çekingenlik zaten istediği bir özellik değil. Ya da çok dobra bir insana daha hoşgörülü, kibar biri çekici gelebilir. Bence zıt kişilikler korkutmaz aksine çekici gelir. Zaten herkes kendinde olmayan özellikleririn peşine düşmedi mi?
İnsan içinde olmayan bir şeyin peşinden gitmez diye düşünüyorum belki yanılıyorum. Yok denecek kadar az bile olsa, daha fazlasını ister diye düşünüyorum.
Bakış açısı 🍂
Eyw eig için
Doğru bu bence. Yazılı olmayan kimsenin bilmediği bir evrensel kural. Benzer kişilerle arkadaşlık kurarız mesela. Eğer benzemiyorsak çok da arkadaşlık gelişmez..
İç dünyanda ne varsa dış dünyan da o vardır
Herkes bize bir aynadır
Sen de olmayan bir şeyi baskasnda göremezsn
Evet çiçek.
Sen daha çok hayatına neleri çekersin? İstediklerin mi istemediklerin mi?
Cevap
7Cevap
Hiç alakaları yok valla😂
Ben ne istiyor ne düşünüyorsam hep tersi oluyor. Ayrıca benzer benzeri iter zaten zıt kutuplar çeker😄
Tartışılır 🧐
Pek orantılı olduğu söylenemez. Öyle olsaydı eğer etrafım melek gibi insanlarla dolu olurdu 😬😬😂
İçindeki kötülüğü dinliyorsun demek kiii
Etmeyecem 😂😬
Seninde dediğin gibi; ben bilirim, sen öğrenirsin 😂😂
Neyse uzatmayacam 🧘🏻♂️
Savaşta değiliz 😬
Tamam ya 😬
Ben paratoner gibiyim. Tescillendi ve onaylandı.
Mutlu olsam dahi çekiyorum.
Evet genelde zıt kutuplar birbirini çekmez tam tersi iter. insan en iyi kendisi gibi birisi ile anlaşabilir. benim düşüncem bu yönde
Ne kadar çeker, ne kadar iter çok emin değilim. Fakat ben kendim gibi biri ile olmak istemezdim.
Kendinde sevmediğin şeyler yüzünden istemiyorsun herhalde narcos 🧐
Kötü özelliklerine odak vermek yerine kötü özelliklerini iyi yap. İki tarafında gönlü olur böyle
Zıt kutuplar, sadece mıknatısta çeker birbirini bana göre.. İnsan ilişkilerinde bu geçerli değil..
benzer benzeri mi çeker 🙄 zıt kutuplar değil miydi çeken 🙄
Bizde böyle 😬
mesela alışverişte yaşıyorum bunu bi çekiyo oldu bitti 😂
😂😂 Alışveriş çekmeye kalmadan sen kendini istiyorsun bence
öyle mi ki 😂😂😂 mavi renk sweati aldım bu arada 😂
Oo hayırlı olsun 😬😂 denedin mii
online aldım 😂 daha gelmedi ki
ben maviyi seçince beyaz al bak diye tutturan kız kardeşimden yorum şu oldu
“abla başak burcu olan yükseleninin takıntısına mı takıldın şuan” 😂😂😂
Bence memnun olacaksın 😬 kız kardeşe takılma bu seferlik.😬
eğer beyazı alsaydım mavi renk içimde ukte kalacaktı
Bende öyle hissediyorum. Beyaz da içinde kalır da yine mavi gibi olmazdı bana göre. Gelince tam kararını vereceksin😬
o zaman da beyazını alırım 😂
Tutumlu olacaktın 🧐😬
evet 🥺
Genelde hayatıma aldığım kişi bana benzer oluyor tip olarak
Yanii bu her zaman doğru değil sanki ama doğru gibi de dkdjdh
Olumsuz düşünüyorum nötrden olumluya doğru şeyler gerçekleşiyor
Frekans meselesi bence yoksa kimse bana benzeyemez 🤷🏻♀️
çektiğini düşünmüyorum , düşüncelerim ile çok çelişiyor. çekiyor olsaydı şimdi şu anda çok farkı bir noktada olurdum sanırım. sonuç 🤷
Aynısı aynısını çeker evet
pek katılmıyorum, zıt insanlarla yapamıyorum ben
Çekmez bence.
Hayır değil bence zıt kutuplar birbirini çeker.
Alakaları bile yok
Bazen çok istediğim şey oluyor
İnandığım düşünceler orantılı.
hayır..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?