Ben de “Erkekler neden tuhaf?” diyordum. Meğerse zihinlerini kaybediyorlarmış.. 😂
Sadece erkekler değil tabii, linç yemeyeyim şimdi 😂
Sadece erkekler değil tabii, linç yemeyeyim şimdi 😂
Erkekler yalan konusunda çok başarılı değildir 🙂
https://www.youtube.com/embed/81zxTuF3e7cTeşekkürler bi'bot için 🙂
Yalan söylemekten aşırı aşırı rahatsız oluyorum. Mümkünse yalan söylemek zorunda kalmadigim hatta yalandan rol yapmak zorunda olmadığım insanlarla bir araya gelmeye çalışırım.
Cevap
13Cevap
Evet biliyorum bu yüzden yalan söylemiyorum
Yalan tek taraflı olan bir durum değil ama yalan ile hayatını sürdüren kişide zaten zeka namına bir şey yoktur ki yok ustalık işi yok kıvrak zeka vs ile süslemeli kılıfları mevcut ama gün gelir o kılıflarda patlar işkembeden yalanlarda çevreye saçılır bana göre tam bir doğa kirliliği geniş anlamda doğa kirliliğidir
Patlattım kahkahayı, sen çok yaşa emi açıklama mükemmel olmuş🤣 o yüzden detaylı düşünemiyorlar sanırım düz kafa düz mantık😱
Evet şaşırtıyo çünkü bi yerden sonra kafa karışıyo ona ne yalan söyledim buna nasıl söylemiştim bunu bu gerçekte nasıldı diye diyeeee kafa gitti 🤣🤣🤣
Sen iyi bir linci hakediyorsun da neyse kalpleri kırmayalım.
Siz yalan söylemediğiniz için zeka küpüsünüz zaten😏
Evet, o yüzden sizden daha zekiyiz 😂
Umarım şakadır çünkü komik. Şaka değilse trajikomik oluyor 😂😂
gerektiğinde söylerim yani biri gidip arkamdan olmadık şeyleri başkalarına anlatırsa ben onu kötülerim hemde hiç yapmadığı şeylerle çok yapmişligim var pişman da değilim ona göre denk alın ayağınızı
Boş konuşmayın bence. Erkeklerin yalan söyleme kapasiteleri kadınlar kadar gelişmiş değildir. Bu konuda uzman olan kadınlar.
Yalanın kitabını siz dişiler yazıyor. Erkek düşmanı kim üzdü seni
Yine uydurma bi bilgi yalan söyleyen insanların cin gibi zihinleri oluyor
Bazen küçücük minicik yalan söylemeye ihtiyaç duyarız ama🙄😬
Sadece erkekler değil kozlar içinde geçerli bu durum hiç kaçmayın bu işten
Bizim memlekete yalan konuşma yan var mı. Demeki toplumca beyin olarak geri de kalmış olmamız bu sebepten dolayı 🤣
Sonradan yalanına inananlar demek ki bu yüzden inanıyormuş 😅😅
😂😂😂efsane laf vurmussun nxnxbcbc
Ne Kadar Komiksin Sen Oyle
Evet, öyleyimdir
On numara tespit 😃😃😃😃😃😃
yalan ruhsal olarak da zararlı
O yüzden beynim dopingli. d
Yalan söyleyen kendini kandirir
Tam tersi zihin canlanır yalan üretkenlik ister
erkekler en azından tuhaf. Kadınlar direk fahhişe.
Hicbirsey anlamadim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?