Siz elit birimisiniz? Elit insan özellikleri nerlerdir?
🌸
Siz elit birimisiniz? Elit insan özellikleri nerlerdir?
🌸
Celal şengör hocaya göre İlber ortaylı bir elittir ve bu tanımı soylu bir aileden gelmesiyle beraber kültürlü olmasına bağlıyor. burada Celal hocama fazlasıyla katılıyorum. Kültürlü olmama karşın soylu bir aileden geldiğimi düşünmediğim için kendime elit demiyorum.
Genelde Elit zenginlere deniyor ama yanlış Elit demek görgülü kültürlü insanlar için kullanılırdı aslında bir anlamıda seçkin özel insanlardır. Fransız kökenli bir kelimedir. Kısacası biraz elit sayılırım
Elit insan üst tabaka sınıf demek Avrupa'da soylu aileler için denirdi ve kalıtımla elitlik sağlanır denirdi ben elit değilim entellektuelim
Cevap
14Cevap
Genellikle çok okuyan kendini geliştiren ve görgülü saygılı kişidir.
Çok okuyan, kimseyi irdelemeyen, kimsenin hayat tarzına karışmayan ve hıc birseye şaşırmayan insan elit ve cool dur bence
Bence kaliteli bir hayat yaşayıp kaliteli insanlarla vakit geçiren kaliteli insanlar, elit insandır 😊
Benim gibi zengin olana denir ama tipsiziö bir koz bile bakmadı
Neden sürekli kızlara tipsiz diyorsun
parayı nasıl harcamasını bilen kendini tanıyan saygılı olan ve kendi dunyasında mutlu olan fikirleri tartışan...
Elit değil sıradan bir insanım. Elit olmak için de bir çabam yok
Elit insan baksalarini kandırarak değil kazan kazan durumları yaratan çirkef olmayan insanlardır
Değilim tam bir ayıyım kdksk
Abi sen burdan sev mi yaptın kendine pilli bebekti galiba nicki 😅
@pilly_bhebek sana diyor hanım
Yoo sana diyor abi demiş
@pilly_bhebek senden başka bir pembelinin ne dediği umrumda olmadığı için, bir de sen eşittir ben ya bana diyorsa sana da demiştir
Yerini çizgisini bilen herkese karışmayan insan.
Eh işte olmaya çalışıyoruz
Üst seviye demek
Pek Sayılmaz 😅😅
Bilgili zeki kültürlü zengin ikonik sağ duyulu
Kültürlü, Statü sahibi, Soylu
İçim elit disima bakınca kro diyorsunuz
Seçkin ve özel demek
Üst sinif
kaliteli olmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?