Yaşadıklarını içine mi atarsın, dışarı mı vurursun?

Bu adamın yüzünün güldüğünü gören var mıdır merak ettim
Yaşadıklarını içine mi atarsın, dışarı mı vurursun?

Bu adamın yüzünün güldüğünü gören var mıdır merak ettim
Genel olarak içime atıyorum. çünkü birilerine anlatmanın herhangi bir faydası olmuyor. sorunum eğer kendim çözebileceğim bir şey ise içime atarım yalnız çözemeyeceğim bir şey ise o zaman gerekliyse anlatırım.
Mutsuzluğumu herzaman içimde yaşarim ve çözerim yüzüm herzaman güler ve neseli görünürüm çünkü benim mutsuzluğum dostuma hüzün düşmanıma sevinç verir
EİG için teşekkür ederim 🙏🙏🙏
İçime atarım herkese anlatamam, o adam da içine atıyor zaar ki
O adam kim ki örtmenim?
Fotodaki saç bakımından dezavantajlı ama bi o kadar vay anasını sayın seyirciler dedirten beyefendi
Heee pardon efenim 🤣
Cevap
6Cevap
İçime atmam. Paylaştığım arkadaşlarım var. Samimiyetlerine güvendiğim için bazen konuşurum.
İc dış fark etmez duruma göre davranırım
Canımı acıtan şeyleri paylaşırım.. Kendi mutsuzluğumu içime atarım..
İçime atar kendimle dertlesirim. Ama beni gören bir derdim, bir acım oldugunu anlamaz. Herkes toz pembe bir hayatım olduğunu düşünür
Dışarı vuranlardanım sevincim, üzüntüm, öfkem belli olanlardanım. Bazende içime atıyorum öyle gerekiyor.
Dışarı vurmak benim için çok zor.
İçimi kimse ile paylaşmayı sevmiyorum.
Yaşadıklarımı hep içime atarım ne yaşarsam yaşayım içimde yaşayıp fırtınalar koparırım. Bu konuda master yaptım diyebilirim duygularımı çok iyi gizlerim ve gülücüklerimi kaybetmem😄
Kendim yaşarım ölürüm dirilirim küllerimden doğarım, bu insana her acıyı unutturur, daha güçlü kalktım hep Allah’ıma bin şükür
Jason Statham, karizmanın vücut bulmuş hali! 😎✌🏽🔥
Dışarı vururum niye içime atıp kendimi harab edeyim ki himm 😊
Hem içime atarım hem dışarı vururum. Yaşadığım şeyin şiddetine göre değişiyor
Genelde içime atarım dışarı attığımda problem oluyo çünkü
çoğunlukla içime atarım çevreme yüzeysel halini anlatırım
içime atarım çünkü zayıf yönlerini döktüğün biri günü geldiğinde seni oralardan vurmaya çalışabilir
Yoo anlatırım etrafıma paylaşırım
Dışarı vururum hep
Duruma ve yaşadığıma göre değişiyor
İçime atmaya dikkat ederim ama dıştan belli olur
Dışarı sağa sola her yere
içime atıyorum
İçime atarım net ☹️
Genellikle yaşadıklarım benle kalır
İçime atıyorum
İçime atarim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?