Teşekkür ederim 😊 @LaBelleIndifference
İnsan neden değer görmekten istemez?
Teşekkür ederim 😊 @LaBelleIndifference

Hayatta mesela hepimiz çeşit çeşit sıkıntılar yaşıyoruz çeşit çeşit sorununda boğuşuyoruz hayatın bize göstermiş olduğu mutluluk kadar mutsuzlukla da boğuşmayı tercih ediyoruz yeri geldiği zaman hayat bize bazen gülüyor bazen gülmüyor, özellikle bazı insanlar karşısındaki insanın kendisine değer vermesini istemezler yani uzak durmayı tercih ederler siz her ne kadar samimi olsanız da ne kadar o kişi iyi gelmek onunla iletişim içinde olmak isteseniz de o hep belli sınırlar koyarak hareket etmeyi tercih eder.
#GeceMuhafızı
15 Ocak, 2023 Pazar Saat 13.03
Çünkü Allah sevdiği kulunu herkesin sevmesine izin vermez. Herkesin sevmesini istemem bu yüzden de. Sevebilmesine de ihtimal bile vermiyorum ki kimse boşa hayal kurmasın ¢
Cevabınız için teşekkür ederim her zaman beklerim ☺️GeceMuhafızı
Eyw eig için
Rica ediyorum yorum yaptığın vakit ayırdığın için teşekkür ediyorum
Her insan değer görmek ister belki hayatta yaşadığı şeyler yüzünden kalbi falan kırılmıştır oyüzden mesafeli davranıyo olabilir ama her inssn ilgi ister az olsun çok olsun
Cevap
9Cevap
Her insan değer görmek ister ama sadece sevdikleri kişilerden
Yorumun için teşekkür ederim doğru güneşim 😂
Değer ister ama isteyeceği kişi bazen sen olmayabilirsin
İnsanlar nankördur elindeki ile yetinmeyi bilmezler..
Aynen öyle bazı kişiler isteyenin kararına saygı duymak lazım...
Çünkü menfaat var bu böyledir değer veren değer görmez net
Belkide değer vermemin ne demek olduğunu bilmiyordur ya da yapı gereği soğuktur.
Çünkü herkes çıkarci ve menfaat için kuruyor ilişkisini. Ve vicdan yok olsa işte böyle olmaz
İnsanların hayat içindeki yaşadığı tecrübeleri ve acıları nedeniyle çoğu zaman uzak durmayı tercih ederler
Bunu hak etmediğini düşünür
Tutarsız tavırları olan bir insana nasıl davranmalıyım? ↗
Rica etsem yorum yapabilir misin fikrini merak ediyorum
ilham oluyor bak bak ☺️
😂😂😂😂
Kötü yorumlar gelirse kızma
Oku bakalım
Fazla değer insanı şımartır
Bunu söyleyen üç kağıtçı boş insandır
Herkes menfaat derdine düşmüş
Her insan kendi değerlerini belirler.
Çünkü insanlar bencil