Cinsiyetinizi tek bir kelime ile değiştirebilecek olsanız bunu yaparmiydiniz
Güncellemeler
+1 yıl
Bu soruyu sorma amacim şu erkekler birazda bizim neler çektiğimiz ve bu tarz platformlarda ne gibi sapkınlıklar maruz kaldığımız anlasinlar die bakın hiç birisi bunu kabul etmez
🤣😂😂🤣😂 sesli güldüm tamam sapık erkekler var ama herkes sapık değil 10 erkekten 3 ü sapık gibi bişey sapıklarda çook kıza yazıyor oyğzden erkekler sapık gibi bir algı çıkıyor 😂🤣
Ve bu platform sapıkların çoğunlukta olduğu bir platform 🤣
Ayrıca bazı kızlar erkekleri tahrik edecek şekilde davranıyor ben yolda yürüyen kızın iki portakalını görmek zorundamıyım bakma deme bu gözler bana ait ve görüş açımda duruyor o kız başka yerde yürüsün erkekler okadar dar giyormu dar rahat olduğunu biliyorum ama giymiyoruz
Kızlar olmak zor sanıyorsun ama erkek olmak duygusuz olmaktır canın acısa bile söylemezsin kızlara işte daha nazik davranırlar çünkü kapasitedi düşük derler ama değil erkeklere köpek gibi davranırlar kömür madeninde erkekler çalışır veya zor işlerde 😑 yani sadece kızların hayatı zor değil
Soru bu değildi biliyorum ama olası açılacak konularıda cevapladım
Aynen 😌👌 erkek olmanın nasıl bişey olduğunu bilmiyorlar laf atıyorlar bizde kız olmayı bilmiyorız her iki cinsinde sorunları var lakin kızlar buna göz yummuyor ses çıkarıyor buyüzden sanıyorlarki sadece kızların sorunları var sayıyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Hayır istemezdim.
Kadın olmak çok güzel, kıllı erkek olmak istemezdim ıykk ckd
😐 yaw karnım acıktı
Bugün hava çok değişik yae sıkıldım off
😞 Acımmmmmmmm
He bu arada sorunun cevacı hayırrrr
Gerek yok 😐 şimdi o değişime alışamam
🤣😂😂🤣😂 sesli güldüm tamam sapık erkekler var ama herkes sapık değil 10 erkekten 3 ü sapık gibi bişey sapıklarda çook kıza yazıyor oyğzden erkekler sapık gibi bir algı çıkıyor 😂🤣
Ve bu platform sapıkların çoğunlukta olduğu bir platform 🤣
Ayrıca bazı kızlar erkekleri tahrik edecek şekilde davranıyor ben yolda yürüyen kızın iki portakalını görmek zorundamıyım bakma deme bu gözler bana ait ve görüş açımda duruyor o kız başka yerde yürüsün erkekler okadar dar giyormu dar rahat olduğunu biliyorum ama giymiyoruz
Kızlar olmak zor sanıyorsun ama erkek olmak duygusuz olmaktır canın acısa bile söylemezsin kızlara işte daha nazik davranırlar çünkü kapasitedi düşük derler ama değil erkeklere köpek gibi davranırlar kömür madeninde erkekler çalışır veya zor işlerde 😑 yani sadece kızların hayatı zor değil
Soru bu değildi biliyorum ama olası açılacak konularıda cevapladım
Kısaca her iki cinsiyetin çektiği zorluklar var. Bunun için de cinsiyet kavgası yapmak saçma olur.
Aynen 😌👌 erkek olmanın nasıl bişey olduğunu bilmiyorlar laf atıyorlar bizde kız olmayı bilmiyorız her iki cinsinde sorunları var lakin kızlar buna göz yummuyor ses çıkarıyor buyüzden sanıyorlarki sadece kızların sorunları var sayıyorlar
Dur ya ortalık karışık zaten. Önden bakiyon adam arkadan manken
Önden bakiyon kız yürüyüşü kro. Kim ne belli değil.
Bende değiştirmek istemem ama değiştirecek olanlar karakteri zayıf ve yalnızlık çeken insanlardır bence
Hayır. Dağ ayısı aslanı adamım ben bundan vazgeçmem kdksk hem sevgilimle olamazdım. Evlerden ırak.
Hayır istemezdim böyle güzel kadın olmak zor bu dünyada
İstemem de herkes memnun sen nie ortalığı karistiriosun🤔😃
Hayır istemezdim kadın olmaktan gayet memnunum.
Bende
İstemem arzulanmak hoşuma gidiyor
Biz erkekler de arzulanioruz bilgine😃
@idolsün benim kadar değil
Nerden biliosun😃
😂 bizdede hormon var
Neyse 😌 açımmm yemek verin yaw bana 🥺 ajım
Evet istiyorum keşke olsa 😶
Hangi erkek nikilmek isterki bilmek varken😁
Yok aman aman aman aman
Her erkek bir değil kardeşim, bu olayı bir cinsiyete mâl edemezsin. Çoğu erkek deseydin bu lafına takılmıycaktım ama herkesi kapsaman hiç hoş değil.
Küçükken evet şu an asla
İstemem
Hayır
Aslaaaa😅
Hayır
İstemem
Soru ile güncellemenin alakası yok. Eğer çok alakası olsaydı kadınlar soruya evet derdi
Yapmam
Hayır
Hayır
Hayır
İstemem memnunum
Hayır
Hayır