Bana garip bir huzur veriyor kapalı havalar. Evvelden beri böyleydi. :D Peki sen kapalı havaları sever misin? Keyifli günler.. 🤘🌧
#smell
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bana garip bir huzur veriyor kapalı havalar. Evvelden beri böyleydi. :D Peki sen kapalı havaları sever misin? Keyifli günler.. 🤘🌧
#smell
Kendimi bildim bileli kapalı havaları sevmiyorum hem de hiç. İçim daralıyor sıkılıyorum mutsuzluk çöküyor üzerime.. Beni çok etkiliyor güneşsiz güne uyanmak
Kapalı havaları çok seviyorum özellikle yağmur ve rüzgar olduğu zaman. çünkü zaten benim modumu çok iyi yansıtıyor ayni ben güneşli havalarda sürekli gezen birisi değilim pek arkadaşım olmadığı için. bu yüzden daha kapalı havaları ya da böyle kasvetli havaları daha çok seviyorum özellikle deniz olan bir şehirde yaşıyorsanız daha harika oluyor yani böyle nemli havaları seviyorum. ama çok soğuk olmaması gerekiyor ayni böyle hafif rüzgar olmalı o zaman güzel oluyor gerçekten.
Güneşli havaları sevmiyorum, keşke 12 ay hep kapalı hava olsaydı.
Bazwn severim bazende sevmem
Cevap
70Cevap
Severim. Birde ince ince yağmur yağıyorsa şahane...
Severim daha çok enerjim olur pek sıcağı sevmem ben
Selam gadası 🙃
İstanbul'da olayım da varsın böyle kapalı havalar hep olsun
Kapalı havalar kesinlikle tercihimdir. Günlük hayat telaşından uzaklaşıp kendimi dinlerim geçmişim veya geleceğim aklıma gelir belki üzülürüm ama bunu yapmak iyi gelir çünkü insan duygularını içinde tutup tutup dışa vurmazsa bir süre sonra patlar o yüzden her duyguyu mutlaka göz ardı etmeden yaşamak lazımm
Evet, bayılırım. Güneş benim enerjimi çekiyor zaten. Bu yüzden hiç hazzetmem kendisinden ve nerede görsem kaçarım. Ama ne zaman bir yağmur yağsa, kapkara bulutlarla dolsa gökyüzü dışarı koşarım çünkü içim huzurla dolar ¢
Bazen sevmiyorum, özellikle hafta içi uykumu o kadar çok çekiyor ki, sabah uyandığımda uykusuz kalmış gibi uyanıyorum. Akşam bir yattım mı ölü gibi sabaha kadar uyanmam. Yağmur veya kar yağarsa severim. Yağışsız kapalı hava canımı sıkar.
Günaydın kapalı hava kimisine yarıyor ama bana değil kapalı havalarda daralıyorum boğulacak gibi oluyorum sanki her an kötü bir şey olcak hissi veriyor bana şu an gibi mesela:)
Benim vazgeçilmezim, ancak söyle bi dezavantajı var; bu havalarda herseyden soğuyorum. İs güç insanlar sadece sakin bi yerde oturup düşünmek yalnız kalmak istiyorum.
Kapalı havalardan nefret ederim. Böyle bakıyorum yağmur ha yağdı ha yağacak. Birazda soğuk olur gezemezsin. Evde tıkılı kalırsın. Sokakta yaşamak zorunda olan insanlar aklına gelir falan.
Güneşli hava mutluk veri de kapalı yağmurlu havada bazen iyi oluyor kahveni yap müzini aç camdan dışarı bak bazen keyifli iyi hiseder sin ama pek severim diyem arada 😂
Evet çok severim. Hatta açık havadan daha çok severim. Favorim hafif yağmur serpiştirirken toprak kokusunu içime çekerek yürüyüş yapmak.
evet. kış aylarını çok seviyorum. yaz aylarından nefret ediyorum. kolumuzu kaldırsak terliyoruz çok sinir bozucu
Evet özellikle çok hafif yağmur yerleri ıslattığında ortalık bi sakinleşiyo havanın kokusu temizleniyo aydınlık gidiyo göz yormuyo hiç bir yer
Pek değil insanın içini karartıyor 😅
Ben dört mevsimi ve her türlü hava koşulunu severim 🙂 Gül hep güzeldir fakat nergisin kokusu bir başka ❗️
Kara bulutlar ruhumu boğar resmen 😁😁 Açık hava seviyorum kasımda doğduğum için mi bilmiyorum en sevdiğim mevsim de sonbahar 🥰
hiç sevmiyorum beni acayip bir depresif havaya sokuyor ama bu yıl ne oldu bana böyle iken bile kendimi iyi ve mutlu hissediyorum ya 🙈
Puslu ve sisli havaları seven biriyim.. Ne çok fazla güneş ne de çok aşırı sağanak yağmur fırtına.. İnsanı duygularla yoğuran puslu bi hava..
Çok severim. Geçmişte kasvetli havalarda solo müzik eşliğinde şiir yazardım. İlham gücünü artırıyor.
Evet seviyorum. Bana ilginç şekilde huzur veriyor
Evet severim bir de yağmurlaysa çok güzel olur.
Yağmurlu havaları çok seviyorum. Kasvetli halleri 😅😅
Severim ama yağmurun ya da karın yağması lazım yoksa kuru karanlık sevmim 😂
Evet çok severim. Kapalı ve soğuk havalar bana kendimi her zaman daha huzurlu hissettiriyor.
Çok severim. Bu havalarda kendimi hep daha huzurlu hissederim.
Hiç sevmiyorum 😤 ve şu an sisten gözgözü görmüyor 🥺
Kapalı havalar mod olarak beni düşürmüyor ama yine de açık havayı daha çok seviyorum
Kapalı değilde gece karın ışıltısını etrafın aydınlık oluşunu özledim
Yağıyor ise bayılırım
Gizemli havalari severim içinde ve yakınında keşfedilmeyi bekleyen harikalar barındırırlar muhteşem güzellikler sadece keşfetmek lazım
Soruyu okuyunca aklıma bu geldi...
En sevdiğim havalardir. Melankolik ve şizofren havaları 😂😂😂
Ben güneşli seviyorum. Kapalı hava kasvetli geliyor.
Seviyorum hafifte rüzgar varsa tadından yenmez
Nedense bende sevişme hissi uyandırır.
Severim.
Hava kapalı yürü bakalım yine radyomuz da Demet Akalın :d
Kapali havaları sevmiyorum beni depresyona sürüklüyor
Kasvetli oluyur evet
Hayır sevmiyorum
intihar edesim geliyor ya
Çok severim.
sevemedim kara gözlüm
Sevmem, sıkıcı oluyor
Çok severim huzur doluyorum