Kişilik & Karakter Ağzınız daha kaç kere yanacak? frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Daha kaç kez yansın istiyorsunuz? Ben uslanmıyorum acil anne dayağına ihtiyacım var şöyle sepsert sjsjsj Ağzınız daha kaç kere yanacak? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Artık ağzım yanıklara alıştı 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Bundan sonra yanmaz 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl maalesef.. akıllanana kadar yanacak kaç defa olursa artık.. 0 0 Yorumla
Lucky-Luke Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne konuda? Aslında ağzının yanmasının sebebi aynı aptallıktan hala ders almamış olmandan. Alsan zaten yanmasın diye sen elinden geleni yaparsın. 0 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Bir zamandan sonra yanmıyor insan bağışıklık kazanıyor. 0 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yansa kabarsa su toplasa o kabarcıklar patlayıp bizi öldürse yine akıllanmayız 0 0 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Yoğurdu bile üfleyerek yiyorum, yeter... :)) 0 0 Yorumla
kreeck Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 533 cevap paylaştı. Kolay kolay yanmaz 0 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Anne dayağıda karlamıyor 0 0 Yorumla
Kinyas22 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 764 cevap paylaştı. Dilim eriyene kadar yansın 👍🏻 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Selam gadası 🙃
Artık ağzım yanıklara alıştı
Bundan sonra yanmaz
maalesef.. akıllanana kadar yanacak kaç defa olursa artık..
Ne konuda? Aslında ağzının yanmasının sebebi aynı aptallıktan hala ders almamış olmandan. Alsan zaten yanmasın diye sen elinden geleni yaparsın.
Bir zamandan sonra yanmıyor insan bağışıklık kazanıyor.
Yansa kabarsa su toplasa o kabarcıklar patlayıp bizi öldürse yine akıllanmayız
Yoğurdu bile üfleyerek yiyorum, yeter... :))
Kolay kolay yanmaz
Belki yanmasından zevk alıyoruz
Anne dayağıda karlamıyor
Dilim eriyene kadar yansın 👍🏻
Yaşadığım sürece yanlışlarım olacak