24 yaşındayım üniversite öğrencisiyim çocuk ruhlu olmamdan mıdır bilmiyorum Bu durumu belki birileri tuhaf bile karşılar ama bu zamana kadar genelde kendimden kucuklerden hoşlandim ve konuştum nedenini bilmiyorum ama büyük biri gelince çok bunaliyorum hiç ilgimi çekmiyor konuşasim bile gelmiyor
Hatta bazen arkadaşlarım arasında bile espiri döner sen 35 e geldiğinde 25-30 yaşlarındaki adamlarla takilacaksin bu 5 metre öteden belli bile diye
Bu durum çok mu garip sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Anaç bi mizacin var yonetilmeyi sevmiyorsun demek ki lakin kendinden kuçukleri avutmanda gerekebilir onuda goz ardi etme cocuk kararsizdir ne bilim belki parka felan gitmek ister😉
Aksine yönetilmeyi seviyorum:)
Jdjdjdjd ama dış görünüş olarak daha tatmin edici
Erkek olsan tamanda yani aslinda bi bayanin kendinden bi kaç yas buyuk biriyle evlenmesi daha iyidir sen tam tesini düsunuyorsun dogrumu anladim
Doğru anladın evet :)
Kendimden kucuklerden hoşlanıyorum hep
:)
Ne diyim o zaman sen bilirsin ben ne desem boş 😉
ilgi duyduklarım reşit oldugu surece sorun yok devam
Duydukların*
Resitler birde ben minyon tipliyim zaten yaşımı duyan gören inanmaz
E tamam burada herhangi bir sorun yok
Tuhaf bence. Özellikle 20 li yaşlarda kızlar büyük erkek ister. Ama senin seçimin tabi
Kimi olgun sever kimi genç doğal bunlar. Mesela 40 yaşında olsan kaç yaşındaki biriyle olmak isterdin düşündüğünde
Dürüst olayım mi🤣🤭
25-35 arası
Gayet güzel 😃 Kimi erkek olgun kadın ister. Mesela ben olgun severim. Sanada öyle denk gelirse bunda sorun ne 😃
Umarım gelir ve denk geliyor şükürler olsun jdjdjdhdh
İlişki oluyor mu sadece sevgili mi 😃
Yokk olmuyor sevgili sevgili takılıyorum:)
Olgun bi kadın var bizim işyerinde 45 yaşlarında 3 çocuğu var denk geldikçe hoş sohbetimiz oluyor. Eşinden ayrılmış. Bende 32 ama genç gösteriyorum. Çok hoşuma gidiyor kadın sence oluru var mıdır😃
:) valla bilemiyorum herkes genç sever mi bilemem ben hiç denk gelmedim djdjdjd
Diyelim güvenir bana kimseye bişey demem diye. Bi adım atsam mı acaba. Bugün dedi geçen kafede fördğm seni seslendim duymadın. Dedim ben oturunca farkettim sizi rahatsız etmedim devamında.
Kafeye flan mı davet etsem. Nasıl bi ortam ayarlasam ya da .
Direk diyesim var çok hoş kadınsın. 6 yıldır aynı işletmedeyiz bitek sana söylüyorum bunu. Çok hoşuma gidiyosun desem ne der acaba 😃
Görüştüğü biri var mı? Emin ol ondan sonra:)
De bence
Onu öğrenemem varsada çok belli etmez bu işyerinde de. Çok hoş çekici bi kadın boyu kadar oğlu var. Direk tersler mi acaba naif bir kadın ama otoriterde. Hoşuna gitmez mi genç birinin kendisini çok hoş güzel bulduğunu itiraf etmesi 😃
Gider neden gitmesin valla çok arafta bir soru ne desem bilemedim djjdjdj
Güvenir bnce bana kimseye demem die ama gizliye olumlu bakar mı. Oğulları onaylamaz bnce öyle tahmin ediyorum. Kolluyolar annelerini 😃
Denemeden bilemezsin:)
Bence seviyeli bir şekilde çay kahve teklifi et ne diyecek bakalım
Denemeden bilemiyosun evet. Konuşmasanda hiç olmuyor kadın yanaşmıyor kolay kolay sen adım atacaksın😃 Ne olacak hoş tipli genç sana sadık aklını alabilecek bir erkek olur ver ya. Dimi 😁🤣
Çocuksu ruhlu Olgun bul
Yaş grubum çok kaşıntı valla ilgimi çekmiyor djdjjd
Anladım sacma işte
Bence garip değil.
Bende öyleyim
Genelde zıttı olur yaaa hani djjdjs
Çocuk ergen mi seviyorsun
Ergen demeyelimde 20-24 yaş arası mesela kendimden 2-3 yaş küçük
Anladım