Ben nedense seviyorum
böyle ilk korkuyorsun kalp atışların hızlanıyor ya sonra ama bilincin yerine geliyor ve korkulacak bir şey olmadığını anlayıp gözünü kapatıp geçmesini bekliyorsun
bence güzel duygular umarım bu gece uyku felci yaşarım
Ben nedense seviyorum
böyle ilk korkuyorsun kalp atışların hızlanıyor ya sonra ama bilincin yerine geliyor ve korkulacak bir şey olmadığını anlayıp gözünü kapatıp geçmesini bekliyorsun
bence güzel duygular umarım bu gece uyku felci yaşarım
o kulaklardaki uğultu, o bedenin o anki şekline hapsolmuşluk, ben de severim. Bazen acaba ne kadar uzun sürebilir diye bekliyorum, kısa sürüyor hep.
Uzun sürüyor gibi hissettiriyor ama saati aklında tuttuysan uyumadan önce en fazla 1-2 dakika sürdüğünü görüyorsun ahdksjjc
Cevap
4Cevap
Evet bana çok olurdu başta karabasan sanıyordum korkuyordum kendimce dua ediyordum sonra durumu yönetebildiğimi korkmadan da geçirebildiğimi farkettim.
Evet aynısı öyle olduktan sonda eğlenceli hale geliyor 😂
Daha fazla bu tarz garip şeyler deneyimledin mi
Ben başta bunları cin sanıyordum djfjfj sonra baktım ki dua etsem de etmesemde aynı awq artık resmen uyurken bi şey beni sağa sola çeviriyor veya kitleniyorum falan kulak çınlaması oluyor zamanla bu gecede aynı şeyi yaşasam da nasıl yönetirim diye baksam diyodum. Sonradan kontrol edebildiğimi farkettim. Ya sen?
He aynı şeyler hatta bu aralar beyin oyunu olduğunu bildiğim için kendimi kandırıp yine aynılarını yaşamaya çalışıyorum shfksnfkdm gece cin dediklerimi çağırıyorum zihinle bağlantı kurmaya falan çünkü böyle geceler çok sıkıcı geçiyor eğlenemiyorum hani yalanla kendimi kandırmak yine eskisi gibi eğlenmek istiyorum her şeyin mantıklı açıklamasını bulduktan sonra son buldu
He o yüzden çocuklar mutlu ya
Yup ben kaçar oyuna 🧍🏻♀️ bayyy
Ben de korku olmuyor, sadece hareket edememek rahatsız ediyor.
Haklısın bazen bari keşke korksam uykum boşuna bölündü diyebiliyorsun 😂
Felç halindeyken uyanmak korkunç bir deneyim
Çok kötü bir durum
O nasıl oluyor hiç yaşamadım
Neyini seviyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?