Arkadaşım mesaj attı hap içip gebermek istiyorum falan filan diye gidip 2 saat onu dinledim, sonra yolda gelirken diger başka arkadaşim aradi çok kötüyüm diye, hala telefonda onu dinliyorum. Dert küpü oldum beee
Imdaaattttt😅😅

Arkadaşım mesaj attı hap içip gebermek istiyorum falan filan diye gidip 2 saat onu dinledim, sonra yolda gelirken diger başka arkadaşim aradi çok kötüyüm diye, hala telefonda onu dinliyorum. Dert küpü oldum beee
Imdaaattttt😅😅
Bugün kimsenin derdini dinlemedim. zaten dert dinlemeyi sevmiyorum. çok değer verdiğim bir arkadaşım ya da dostum olursa dinliyorum sadece bunların dışında insanların dertlerini dinlemiyorum. sadece bir konu hakkında fikrimi sorarlarsa kısaca kendi fikrimi ya da ne yapmaları gerektiğini söylüyorum o kadar. bunların dışında bir iletişimim olmuyor insanlar ile.
Buradaki sorulara bakmışımdır onun dışında dert dinlemem başımı sallarım çok canımı sıkarlarsa örnek veriyorum hastalık anlatıyo her telefonda, ondan daha fazla on kat hastalık anlatırım hatta hastaneye giderim ordan görüntülü arar ordan anlatırım öyle anlatılmaz böyle anlatılır
Onun içini şişiririm böylece bi daha aramaz dert mert anlatamaz bana, hayatımda negatif insan istemiyorum kusura bakmasınlar
Bugün birinin derdiyle başlamadım güne. Çoğu zaman birileri gelir derdiyle, dinler bir çare ararız. Genelde bulamayız da çünkü kuluz sadece. Dertlere şifayı ancak Allah verebilir. Biz sadece yarasına üfleyebiliriz. Allah kurtarsın kız seni de fcgfxcbv ¢
Cevap
12Cevap
Arkadaşımla geyik yaptık dert yok tasa yok şükür 😄 Keyifli günler..
Yani olayin ciddiyetini kavra intihar yani anladinmi çocuk ta degilsinki sana akıl verelim 30 sun anladinmi. Bence karekterini sorgulasan iyi edersin. profil resmini gördüm o değilde senin intihar etmen lazım. Ne o surat ya yüz nakli yaptır ya da intihar sevimsiz şey
Ben 15 senelik arkadaşımın intihar etmeyeceğini bilecek kadar iyi tanıyorum onu rahat ol, bir şeylere dertlenmiş derdini dinlemeye gittim buraya öylesine yazdım.
Yüz nakli yaptır dediğin suratıma da aşık olan var sen merak etme😅❤
Hapla intihar bir duygu sömürüsüdür sadece. Bana hapla intihar edeceğini söyleyen çoğu bayana daha ucuz ve marketlerde satılan fare zehiri önerdim ama kullanmadılar. İntihar da etmediler.😎
Çok saçma ya bu arkadaşların seni sadece dert anlatmak için arıyor mesaj atıyorsa hayatından çıkar bence..
Gule gule sanırım seni dinledikçe ve buraya yazdıkça işin gücün ihanet etmek
Ikimizi yemek bitti S,,, hanım ne diyimki ben hersey beklerim senden boşuna harcamıycam zamanımı bende,,,
Ne diyon bee sen kimsin😅😅
Sürekli dert dinleyen biriyim ama bugün hiç dinlemedim, hayret😅
Bir ara çok daraldım ve insanlardan uzaklaştım iyice.
Kimsenin çok önemli bir mesele değilse kestirir atarım zaten
Ölüm haberlerini dinledik! Ülkenin gidişatı kızılca kıyamet!
Yani eşimin diyebilirim fakat dert yanmıyor genelde sadece zor bir süreç geçiriyor görüyorum
Kimsenin ama bugün bir psikoloğa gitmeye karar verdim en iyisi kendi derdimi anlatmak olan derdime daha fazla yük eklemek istemem açıkçası 🤷♀️🙋♀️
1 aydır kimsenin derdini dinlemiyorum dersi olan varsa dinlemek isterim severim dertleşmeyi
Biz hep dinliyoruz ama bizim derdimiz ne olacak
Kimseninkini, herkes kendininkiyle ilgilensin
Kardeşimin
Dinlemedim.
Benim dertlerim bana yetiyor
Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim
Kimsenin banane milletin derdinden
Kimsenin. Dert falan dinleyemem
Bugün nedense dert dinlemedim
Kimsenin derdini dinlemedim çok şükür agshs
Dert dinlemedim ama içimi döktüm bugün
Kardeşimin sınav sorunu oluyor genelde..
Kendimin 🙂
Kimsenin
İş arkadaşımın.
Kimsenin
Kimsenin
Arkadaşımın😐
kardeşimin
Kendimin. İç sesimin
Danışanlarımın
Arkadaşımın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?