Kişilik & Karakter Sizce isteklerim gerceklesmez mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sadece beni koruyup kollayacak sahip çıkacak birini arıyorum Güncellemeler+1 yıl Burada aramıyorum arkadaşlar yanlış anlaşılmasın Sizce isteklerim gerceklesmez mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bir efendiye köle mi olmak istiyorsun? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı. çok basit, serseri erkekler değilde gerçekten sahiplenici, oturmasını kalkmasını bilen kültürlü efendi erkeklere yönel. 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Yoo gerçekleşir. İstediklerin öyle abes bir şey değil 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Çıkar tabi ki öyle biri neden çıkmaz diye düşünüyorsun ki 0 0 Yorumla
unglücklicherMensch Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 447 cevap paylaştı. Sona kalanlardan biriyim galiba 😂😂 umarım bulursun 0 1 Yorumla unglücklicherMensch +1 yıl Belkide buradan bulacaksın bilemezsin ki Yorumla
yadsy Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl inşallah. allah guzel kalbıne gore bırını nasıp etsın 0 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 936 cevap paylaştı. Gerçekleşir bu farklı yazdığın dışında saçma sapan kriter aramazsan 0 0 Yorumla
Lalavande Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl sahiplenici erkek diyorsun 0 4 Yorumla sedatkalender49 +1 yıl Pp deki lana del rey mi Yorumla Lalavande +1 yıl @sedatkalender49 evett Yorumla sedatkalender49 +1 yıl Güzel Yorumla Lalavande +1 yıl @sedatkalender49 yani Yorumla
beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 82% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Çok Zor 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14b cevap paylaştı. Bulursun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bir efendiye köle mi olmak istiyorsun?
Hayır
çok basit, serseri erkekler değilde gerçekten sahiplenici, oturmasını kalkmasını bilen kültürlü efendi erkeklere yönel.
Yoo gerçekleşir. İstediklerin öyle abes bir şey değil
Çıkar tabi ki öyle biri neden çıkmaz diye düşünüyorsun ki
Sona kalanlardan biriyim galiba 😂😂 umarım bulursun
Belkide buradan bulacaksın bilemezsin ki
inşallah. allah guzel kalbıne gore bırını nasıp etsın
Gerçekleşir bu farklı yazdığın dışında saçma sapan kriter aramazsan
Bulursun inşallah ama bu siteden zor
niye gerçekleşmesin kii
Olur ama ne zman bilemem
sahiplenici erkek diyorsun
Pp deki lana del rey mi
@sedatkalender49 evett