Kişilik & Karakter konusunda 503 cevap paylaştı. Bu soruyu ben de sormuştum. Tabi sorum hiç fazla ilgi çekmemişti. Haa bu soruya cevap bekliyorum. Zannımca burada cevap veren erkeklerin çoğu yalan söylemişyok efendim 1 konuşurum falan. Bana kalırsa 1 erkek bile yok 1 kadınla konuşan. Yanıt aldığı her kadınla konuşurlar bunlar. Çünkü konuşma bedava. Üstüne bir de zevk alıyorlar. Sözde sevdikleri olanlar bile en ufak yanıt ya yorumlarına beğeni alırlarsa soluğu o kadınların mesaj kutusunda alırlar. Konuşmaktan konuşmaya fark var da ben bizzat her kadınla konuşup her defasında ilk 5 dk aşık olup evlenme teklif edip çocuk isteyen erkek müsveddesi de tanıdım. İşte ben bunu anlamıyorum. Tamamen yabancı ilk kes konuştuğun birine nasıl bu kadar şefkatli duygularla özel hislerle ne bilim zevk alma derecesinde yakın bulursun ki? Ben iğrenrim mesela o türşeyler nasıl hissedilir hiç tanımadığın birine karşı ya... Ama bu tipler iğrenmek nedir hemen ağzının içine düşüyor. Yaş farkı da yok genç kız cevap versin asılır yaşlı cevap versin asılır. Sonrası da yok. Kadınlar bi şeklde sohbeti durduruyorlar çoğu engel atmıyor takmıyorum der gibi. Bazıları engel de atıyor mecburen bunların yüzsülüğünden dolayı. Çünk engel atmıyorsa naz yapıyor kafasındalar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben flört etme meselesinden nefret ediyorum. O yüzden hiç bu işlere girmiyorum. Eğer gerçekten hoşlandığım biri olursa ona da gidip inancımdan dolayı böyle bir şeye girmeyeceğimi ve yalnızca evlenme niyetiyle kendisiyle tanışmak istediğimi söyler evlilik görüşmesi yapmayı teklif ederim. Karşımdaki insandan da bunu beklerim. Onlarca erkekle konuşup buna da flört ya ne var ki diyen birini istemem. Eğer benimle konuşacaksa bir tek ben olmalıyım.
1214 Yorumla- +1 yıl
İnşallah karşına iyi, kalbi temiz biri çıkar. Düşüncen çok güzel
- +1 yıl
😊
- +1 yıl
Oha böyle bir erkek varmıymış
- +1 yıl
Aw ben böyle konuşuyorum biriyle ciddi ilişkiye gelemiyorum kasıldım nedense biraz öylesine konuşalım senle dedi dksksksk
- +1 yıl
Seni benden iyi kimse anlamaz ama sıkıcı görürler temiz duygularını anlamazlar maddiyat yakışıklılık maçoluk bunların hiçbiri yoksa değersisiz
- +1 yıl
Ahahaaa inancı gereği evlenme niyetiyle görüşürmüş... Ya vallahi insan ilişkilerinden haberiniz yok... Kızı tanımadan evlen de ebeninkini gör, ne diyim... Hayatını düt, boşanırken de donuna kadar alır... Türk kızı var karşında heheeyyttt
- +1 yıl
*hayatını düt=hayatını s i k e r
- +1 yıl
Yaw he hee İslam... Her şeyinize çok sevgili dininiz karar versin, aferin... "Flört etme meselesinden nefret ediyorum" demek, "tanımadan evleneyim" demektir. Cinsellikten bahsetmiyorum, sakın küçük dinci, yobaz aklınla oraya çekme, sakın!! Uygun eş adayı olup olmayacağını nasıl anlayacaksın? Namazına, orucuna mı bakacaksın? Hee namazında orucunda olan tesettürlü hanımefendilerin arasından hiç ahlaksız olan çıkmıyor, değil mi? Çok masum zannediyorsunuz, tesettür görünce... Esra Erol, Müge Anlı programlarına bak bakayım, en çok seküler diye kötülediğiniz insanlar mı var, tesettürlü diye makbul zannettiğiniz a*gın canım kardeşim mi var...
- +1 yıl
*canım kardeşim=k e v a ş e ler mi var
- +1 yıl
Kendi zihninize hapsolmuş, başka düşüncelere karşı tavrınızı almışsınız. Amacınız sadece karşı çıkmak. Benim anlattığım meselenin ne olduğundan haberiniz yok. Yolda rastgele birini bulup " Benimle evlenir misin? " diyerek evlenelim dediğimi anlamışsınız. Ayrıca konuşmanız çok saygısızca.
Binlerce kızla konuşmuşumdur :)))
Konuşmak çok komik bir laf gerçekten, eğer flört etmeyi kastediyorsan :))
Söyle söyleyeyim eğer bir erkek tek bir kadına aşık olmazsa yatabildiği kadar kadınla yatar.
Bunların dışında İlk kız arkadaşına aşık olup, onunla evlenen ve hiç bir zaman aldatmayan aradaşım da var.
Yani erkeğe göre değişir, ama benim aşırı sadık arkadaşım gibi olan erkek sayısı çok değildir bence.
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben tek kızla konuşurum. Gözüm başkasını görmez. Başkasını istemem. Nedeni yok. Sadece onunla daha fazla vakit geçirmek, karakterini, ruhunu öğrenmek, özümsemek. Bu sebeplerle konuşurum.
23 Yorumla- +1 yıl
Sen en dogrusunu yapiyorsun benim fikrimce
- +1 yıl
İnsandan insana değişir ama bu devirde birine güvenmek gerçekten çok zor kadın veya erkek olsun fark etmez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
148Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Kendimden baz alırsam kimseyle konuşmuyorum. Bu kadınlar için hiçte çekici gelmiyor. Bir erkek Çevresinde ne kadar kız varsa o kadar çekici geliyor. Kısaca şu an 3 5 kişiyle konuşsam 5 10 tane kadın kendiliğinden gelirdi.
111 Yorumla- +1 yıl
Hayır bir sürü kadınla konusan erkeklerden direkt uzaklaşırım hayatımdan çıkarırım ve bence çoğu kadında böyle düşünüyor
- +1 yıl
Kim kendisini üzen biriyle sevgili olsunki katılmıyorum
- +1 yıl
Pekii
- +1 yıl
Aynı durum bunun kız versiyonunda da geçerli bir kız ortalama altı bile olsa çevresinde erkek veya erkekler varsa bu diğer erkeklere çekici geliyor ancak yine aynı şekilde etrafında erkek bulundurmuyorsa o kız güzel dahi olsa pek de kimse gelmiyor
- +1 yıl
Valla bunu da ben çokça gördüm tecrübe ettim senin dediğin de bize göre imkansız bir durum ona bakarsan biz kızlar asla çevresinde çokça kız bulunduran erkekten hazzetmeyiz
- +1 yıl
@ouzinyo ya katılıyorum hani bu sefer başkalarından örnek değil kendimden örnek veriyorum bu zamana kadar kimden hoşlansam hep kankaları oluyorum ha öyle başka kızlarla veya sürekli kız peşinde koşan biride değilim. Ne zaman ilişkisi olan birine baksam hep yanlış erkekleri seçiyorlar diğer adı da var ama ben fırlama diyeyim badboy diyeyim kızlar böyle erkekleri seviyor kimse inkar etmesin bunu bazı psikologlar da söylüyor ve hatta sırf elde tutmak için taktikte uygulamak gerektiğini anlatıyorlar ben istiyorum ki taktiksiz düz doğru bir ilişki yaşayayım ama yok sen tamamen savunma moduna girmişsin ama gerçekleri görmeni tavsiye ederim...
- +1 yıl
@neyseiiste alakası yok bırak çevresinde erkek olan kız istemeyi çevresinde çok kız arkı olan kızı da istemez birçok erkek mesela ben ne kadar az arkı varsa bana o kadar ilgi gösterir o yüzden az arkı olması iyidir
- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkek ya da kadın olarak fark etmiyor o ya. Neler gördü bu gözler, neler işitti bu kulaklar 😂 Keyifli günler..
32 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Dönüş alabildiği her kızla konuşur.
11 Yorumla- +1 yıl
yoo
- Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
u +1 yılKaraktere göre değişir.
01 Yorumla- +1 yıl
Dogru
Şöyle söyleyim ben biriyle konuşuyordum. Farklı şehirlerdeydik yani ben başka bir şehirde okuyordum. Onunla konuşurken başka kızla konuşmayı geçtim kafamı bakmadım bile o derece sadık bir insanım ama o naptı? Ben ondan başkasıyla konuşmuyorum diye bir tarafları ayrı oynamaya başladı ve benden ufak ufak uzadı sanki ondan başka hiç kimse bana bakmayacak... Bu tip davranışlar yüzünden kızlardan soğuma noktasına geldim artık bir kız gelip benden hoşlandığını söylerse konuşurum yoksa gidip bir kızın peşinde pervane olamam
10 Yorumla
+1 yılYani, genelde baktığında doyumsuz ve akıl olarak kendini olgunlaştıramamış ya da ergenlik dönemini geç atlatan erkeklerde bu durum söz konusu. Zaten gerçekten seninle ilgilenen bir erkek, başka bir kadınla ilgilenmeye fırsat ve zaman bulamaz. Eğer buluyorsa seni ihmal ediyordur. Kendimden örnek vereyim. 24 yaşındayım 2 ciddi ilişkim oldu. Biri 4 seneden fazla sürdü, diğeri 16 ay. baktığın zaman zaten ben en aktif olduğum yaşlarda düzenli bir ilişkinin içindeymişim. Mesela şimdi 24 yaşındayım, bir yandan çalışıyorum, bir yandan dinleniyorum, bir yandan askere gideceğim. Yani hayatımda biri olsa bile, onu bırakıp bir başkasıyla ilgilenmeye vaktim bile yok 🙂
25 Yorumla- +1 yıl
Keske herkes böyle olsa kızlar olarak tek istediğimiz olgunluk ve netlik
- +1 yıl
Kızlar olarak tek istediğiniz bu değil maalesef. 🙂 Yani sen öylesin demiyorum ama kadınları az çok tanıyorum.
- +1 yıl
Her insan farklı sonuçta
- +1 yıl
Tabikide. Ama genel olarak baktığımda kızların çoğu artık böyle. 🙄
- +1 yıl
Dogrudur
Genele vuramazsın bu soruyu, bazı erkekler sadece tek kişi ister ve o kişiye güvenmek ister. Bazı erkekler ise elimde alternatif çok olsun biri olmazsa diğeri ya da hepsiyle birlikte olmak ister. Şahsen bu tek erkekle ilgili değildir kadınlarda aynı şeyi yapar. Ben direkt uzaklaşıyorum ve konuşmayı kesiyorum. 1 tane olsun öz olsun gerisini ne yapayım ilgi bacım değilim.
10 YorumlaBence baya çok kızla konuşuyorlar. sözde benden hoşlanan biri vardı bi kere yanlışlıkla wp ekran görüntüsünü gördüm kalp falan atmış başkalarına. Eski çıktığım kişi benimle konuşurken oynadığı oyundan kız sesi geliyordu. Bu en kötüsü benimle flörtleşen bi çocuk vardı bunu asla unutamam instagram şifresini bana vermişti neden hatırlamıyorum açtım full kız hspları ve hesapların bazıları nude paylaşan hsplardan bence baya kızla konuşuyorlar. Hiç karşı cinsle konuşulmaz demiyorum yanlış anlaşılmasın ama erkekler arkadaş olalım kafasında konuşmuyor bence. Karşı taraf o kafada olmasa arkadaş oluyorlar
23 Yorumla- +1 yıl
Bazı insanlar çok kötü cidden ya nasıl birden fazla kişiye umut verebiliyorlar
- +1 yıl
Umarım bundan sonra karşına iyi insanlar çıkar hep mutlu ol
+1 yıl10.000 kişi diye düşünüyorum takribi olarak..
————————————————
O yüzden dersimi aldım ve erkeklerle konuşmuyorum 👏🏻25 Yorumla- +1 yıl
Dogru kişi bizi elbet bulur
- +1 yıl
‘ doğru ‘ diye bir şey yok.
Doğru = Yalnızlık - +1 yıl
Yalnızlıkta yoruyor bir süre sonra
- +1 yıl
Yoruyor evet , ama şunu söyleyebilirim rahat bir şekilde; iki kişilik yalnızlık daha yorucu. Tecrübe ile sabit.
- +1 yıl
Evett bu konuda haklısın
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe s.. lak insanlarsınız ya... Soruya bak, "erkek kaç kızla konuşur?" 20 kızla konuşur, 20 tanesi de normal arkadaşı olabilir. Ülkenin dinci köpeklerle geçen son 20 yılı, sizin insan ilişkileri algınıza da maalesef tecavüz etmiş... Az kendinize gelin. Her konuşmayı, görüşmeyi flört zannediyorsanız da sizin algınıza s. çayım.
04 Yorumla- +1 yıl
Hangi mal lan buna dislike atan? Nesini beğenmedin, gel altına yorum yaz.
- +1 yıl
Kesin tarikat yurtlarında yetişmiş Anadolu çomarı bir mümin kardeşimizdir. Abileri hoppalaaa.
- +1 yıl
*Abileri kucakta h o p l a t m ı ş t ı r
- +1 yıl
İnsan gibi soru sorduk beğenmediysen cevap verme görmezden gel dağ ayısı usluba bak
Gizli Üye(36-45)+1 yılHenüz adı konulmuş bir ilişkisi yoksa, erkek zaman ayırabildiği ve kendi hayatını negatif etkilemeyecek kadar kızla konuşabilir.
Henüz ilişkisi olmayan bir erkeğin tek bir kıza odaklanıp beklentiye girmesi o işin olmayacağı anlamına gelir genelde. Olacaksa da o fazla beklenti, işi olmayacak bir noktaya getirir.
ne zaman ki bir ilişkiye ad konulur işte o zaman erkek artık tek eşliyim sözü vermiştir be bu sözüne sadık kalması beklenebilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben bir kızla konuşuyordum, ona aşık oldum, sevgili olduk sadece ve sadece onunla konuştum karşı cins bana yazarken gıcık oluyordum , herhangi bir karşı cinsten birsii yazarsa direk sevgilimin haberi oluyordu çünkü söylüyordum
maalesef artık sevgili değiliz11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsende sevgi ve saygıyla kal
Gizli Üye(36-45)+1 yılTamamen karakter meselesi. Karaktersiz, haysiyetsiz olunca 50 tane ile de konuşur.
Ne demiş ünlü filozof Teoman: "Çok kadın, hiç kadın"
Şahsen kız arkadaşımdan başka 2. bir kadına asla zaman ayırmam. Enerjimi ve vaktimi tek bir kişiye odaklamayı seviyorum.10 Yorumla
+1 yılflörtse iş sevgililiğe gidiyorsa erkek başka kimseyle konuşmaz yani o niyetle konuşmaz kendi arkadaşı vardır normal konuşur filan ama diğer türlü olmaz diyebilirim istisna vardır illa ki şunu cepte tutuyum da şuna da yürüyüm diyen vardır belki ilgi hastasıdır filan hani :s
00 Yorumlaflört sevgili bunlar hoş olmayan günah şeylerdir ben nefret ederim flört ve sevgili işlerden çalışırsın helalinden bulur kısmetse evlenirsin ha bir erkek karısıylan ve kızıylan konuşur sever anne ve kız kardeşide saymadım daha öyle flört bir çok kızla konuşmak delikanlılığa sığmaz ve her şeyide cinsiyete bağlamaın karekter meselisi çok şükür bekarım
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 490 cevap paylaştı. Kaç kızla konustuğunu onun ne kadar karakterli olduğuna bağlı eğer biriyle görüşüyosan onu yedekte tutupta 3-5 kişiyle daha konuşmazsın. Hem kendine hem karşındakine ayıp bunu yapan da çok var. İster iş arkadaşı ister flört olsun samimiyet kurmamalı bekar biri ben şahsen öyle biriyle karşılaşmadım herkes önüne gelenle kakara kikiri yapıyo kimsenin bir ağırlığı yok olan nadir bulması çok zor
00 Yorumla
+1 yılKadınlar bu durumu sevmiyo diye çok uzun bi süre bi kadınla internetten konuşuyorsam başka bi kadına yazmadım ancak sadece bi kadınla konuşursam hızlı cevap veriyorum ve o da artık ne düşünüyosa benden uzaklaşıyodu defalarca yaşadım ve anladım ki doğru değil 😄 doğruyu görmek de bi işe yaramadı pek bi değişiklik yok
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 398 cevap paylaştı. Adam gibi adamlar 1 tane ile konuşur gerisine sadece mecbur kalırsa cevap verir...
Aynı anda bir sürü kişi ile konuşan kızda olsa erkek de olsa karakter or***usudur
1 kişiye ait olmayı öğrenin artık...10 YorumlaTanış olmak başka ama beğenip konuşmaya başlayınca orada ciddi niyet olmalı ve sadece o kişiye odaklanılmalı. İki cins için de geçerli. Öyle onuyla flört edip sonra pat diye biriyle evlenmek ahlaksızlıktır. Mide bulandırıcı davranışlar bunlar.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 515 cevap paylaştı. Kızlar çevresinde kadın olmayan erkeği çekici bulmazlar başkasının istemediği kadını ben niye istiyim hesabı gibi düşün ondandır ki ünlü fenomen adamların peşinde bir sürü kız vardır yorumlarına bak çoğu kadındır çünkü arz talep meselesi diye bir şey var isteyen bir sürü kadın var ve hepsi elde etmek istiyor
11 Yorumla- +1 yıl
Haklı
+1 yılŞu an ortalama kaç erkekle konuşacağımı kestiremiyorum açıkçası, hayat bu. Ömrüm boyunca belki de kimler gelip kimler geçecek her şey meçhul. Kimi insan sadece bir insanda tutuklu kalır kimi insan da o insan ya da insanlarla olmayacağını anlayıp başka kişilere şans verir vs. O yüzden kesin ya da tahmini sayı söylemek doğru olmaz.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Bir erkek değilde basit, peynirleşmiş veya mezhebi geniş erkek artık sen ne sıfat takarsan bunların 7 rahat vardır. Zaten çapları belli iş, futbol, seks boşluğu doldurmaları lazım.
20 YorumlaBen mesela 0 sıfır
Hatta selamımı bile almıyor, benden cin çarpmış gibi kaçıyorlar.
Bir erkek birden fazla kızla konuşuyorsa bunda kızların suçu yok mu?
Bir sürü boşta erkek varken gidip popüler bir erkeğe takılmak, bu riski baştan satın almak demektir.
Bunu bilmeyecek kadar cahil değilsiniz!
O zaman lütfen masum veya mağdur rolü oynamayın.
Tekrar ediyorum,
Boşta bir sürü erkek var...00 Yorumla
+1 yıl5 kız olduğu da oluyor 1 olduğu da. Ama o bir kişi herşeye bedel. Tamam dese herşeyden vazgeçerim. Hesabımı bile vereyim bak diyorum. O kadar değerli yani düşün.
10 YorumlaKendimden örnek verirsem günde 3-4 tane rus kızla konuşuyorum hepside Moskova’ya çağırıyor gitmiyom aw hshshshshs Türk kızlarıyla konuşmayı 15 yaşında bıraktım bana hitap etmiyorlar
10 Yorumla
+1 yılDoyumsuz oldukları için birçok kızla konuşuyorlar. Bir de şey derler genelde “konuştuğum tek kız sensin” sadece seninle konuşuyorum vs. Lütfen itibar etmeyiniz efenim 😂
10 Yorumla
+1 yılErkek var erkek var kadın var kadın var. Sen her erkeğe yazıyor musun? Erkekler de her kıza yazsa bile cevap alamıyor haliyle. Karşındaki insana bak. Alıcı gözle sağlam biri ise ve karakterinde de noksanlıklar görüyorsan minimum 3tür.
05 Yorumla- +1 yıl
Sadece benimle konusacak birini istiyorum ama hayatında sadece ben oldugumu nasıl anlarım
- +1 yıl
İlgisizliğini hiç hissetmezsin. Devamlı senle meşgul olmak ister. Yanındaysa gözlerinden belli olur sevdiği. Seni kıramaz. Sana en küçük zahmet verdirmez. Gözü dışarıda olan insanlar genelde geç cevap verebilir. Veya seni bazen salladığı olur.
- +1 yıl
şu an konustuğum kişi çok geç cevap veriyor instagramdanda çok güzel kızları takip ediyo çogu fenomen ama fotolarını falan beğenmiş hep. Gözü kesin dışarda bunun ama sadece seninle konusuyorum ciddi ilişki istiyorum dedi ya kafamı karıştırıyor
- +1 yıl
Sıkıntı. Zaman gösterir ne olacağını.
- +1 yıl
yazsa bile cevap alamıyor başka, erkek cevap alsa konuşur. kadın konuşmuyorsa tercihindendir erkeğinki imkansızlıktan
Ben flörtleşmiyorum yani bana aşık olan biri de yok olamaz sadece sohbet ettiğim kızlar var okuldan veya burdan ya da oyun arkadaşları
10 YorumlaKarakter meselesi ama artık ben sadece aklı başında sadık bi kız bulursam sadece onunla konuşurum tamamen karakter ve kişilik meselesi
10 Yorumla-sayi 1 den fazlaysa ona erkek denilmez bu 1.
İkincisi, ayiptir ulan. Ne bu böyle marjinal misiniz10 YorumlaNe derse desin bi erkek aslaa tek bi kızla konuşmaz defalarca şahit oldum bu duruma en az 10 harem kurucaklar sanırım
15 Yorumla
+1 yılbilmek dahi istemiyorum..!
Bize eski kafali Yigitler gerek 🤗
Aska Sevgiye Sadakate önem veren!10 Yorumla
+1 yılBilemem ama her şeyi neden flörte bağlıyorsun? Normal sohbet ettiği, kankası veya dostu da olabilir sonuçta. İlla konuştuğu her kıza flört gözüyle bakmak zorunda değil.
12 Yorumla- +1 yıl
Hayatında dişi sinek olsun istemem kan bağı olmadığı sürece
- +1 yıl
Bu kadar kısıtlamacı davranırsan sildiği diğer kızlar değil, sen olursun
+1 yıl3 olur 5 olur hangisi isteklerine daha uygunsa onu seçer böyle andavallar yüzünden evinde oturup televizyon izleyenler harcanıyor 😒
10 Yorumla
+1 yılBu değişir ki? Benim gibisi konuşsa da flört edemez. Bazısı bir çok kızla konuşur ama anlamsızdır. bir çok kizla da yatabilir. Değişir
10 YorumlaBilmiyorum, ben bir kişiyle konuşursam başkasıyla konuşmam. Aylardır kimseyle konuşmadım, iş güç de yoğun zaten.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Flörtleşmekten kastın sevgililik ise
Erkeklerden bazıları birden çok kızla konuşabilir tıpkı kızlarında bazılarının birden çok erkekle konuştuğu gibi
Ama adam olan bir kişiyle sevgili olur başka kadınıda gözü görmez. Olması gerekende budur00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 723 cevap paylaştı.
+1 yılKimseyle konuşmuyorum şimdi hayatıma odaklandim, kızlar kendileri konuşmak isterse konuşuyorum bu kadar. Eskiden çok kızla konuşurdum ama şimdi daha iyi onlar gelip konuşuyor herkese tavsiye ederim, hayatınıza odaklanın.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bunu kadın erkek olarak ayırmak ne kadar doğru? Sonuçta kadınlar erkeklerden daha fazla seçeneğe sahip ve ben tek erkeğe bağlı kalıp tek erkekle konuşan çok az kadın gördüm. Bu olayın cinsiyeti yok kişi ile alakalı bir dururum.
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın. Ben tek kadına sadık olan çok erkek tanıyorum ama tek bir erkek ile konuşan bir kadına denk gelemedim :D Hep bir yedekleri var.
Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kadın erkek fark etmez. Karakteri onuru olan bir kişiyle konuşur
10 Yorumlaseven erkek için bir kişi vardır oda sevdiğidir. başkaları varsa sen onlardan birisindir.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece erkek için konuşmuyorum partnerin her yönden doyurabiliyorsa ve isteklerine cevap verebiliyorsa sadece onunla konuşursun ama bazı eksileri varsa bir arayış içinde olmaya devam edersin
10 Yorumla
+1 yılBirden fazlasıyla konuşuyorsa ben ona erkek demem başka bir şey derim
10 YorumlaBunun ortalaması mı var Erkek dediğin 1 kişiyle konuşur.
10 YorumlaOrtalama en az 3 kişi vardır 😂😂😂 net bilgi
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılVaktinin tamamını harcamaya değecek bir hatun bulana kadar herkesle konuşabilir 😂
10 Yorumla Bir erkek nefes alsın bide kadın olsun hepsiyle konuşur midesizler çünkü onlarda limit yok...
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılBenim vurulma sebebim bu soru galiba.
şu an rahatım ama sevgilim yok sayısını bilmiyorum.
Sevgilim olunca nasıl olur onu olan kişiye bırakasim var.00 Yorumla Bence bu konuda kizlar daha tecrübeli yani ortalama bir kız iki üç tane kaşarlarida bu katogoriye sokarsak zaten bütün erkekler kaşarların maalesef öyle yani Türk kızlarının yüzde 90u kaşar zaten yani benim radarimda deilsiniz yaşasın demokratik kongolular
00 YorumlaBen kendimden bahsedeyim 20 sevgili 10 flortu olmuş birisi olarak 3 tane sevgili adayı belirledim 3 kızdan eleme yaparim kafamdan 2 tanesini flört olarak seçerim flört olarak konuşurken de 2 tanesinden 1 tanesini sevgili 1 tanesini 1 kanka yaparım sevgili olduğum kızla kafam sararsa devam ederim baktım anlaşamadık kanka olarak takildigimi sevgili haline getiririm 😉👍
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılSöyleyeyim hiçbir erkek sadece tek bir kızla konuşmaz. Tersini söylüyorsa yalan söylüyordur. Bunu kanıtlamış bulunmaktayım. Neyse en az 4-5 kızla aynı anda konuşur.
03 Yorumla- +1 yıl
Hep mi karaktersizlere denk geldiniz be gülüm ^^ Sen yine de bu kadar net konuşma, haksızlık ediyorsun.
- +1 yıl
Ayy en çok güvendiğim herif bile karaktersiz çıktı ben daha ne diyeyimmm? En azından hiç cinsellik hakkında konuşmuyordu ama. Cinsellik konuşmamasına sevinir duruma geldim.
- +1 yıl
O nasıl bir şanssızlık seviyesi öyle. Bardan, kulüpten mi manita yapıyorsun da karaktersizleri buluyorsun. Kaç ay sevgili oldunuz bilmiyorum ama üstü kapalı da olsa cinsellik konuşmuyor olması tuhaf. İnsan sevdiğine karşı koyamaz bir şekilde konuşur.
+1 yılBen flört değil sevgiliydim tek kızla ihanet etmedim kendisi sağolsun 10 tane erkekle çıkmış 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Karakter meselesi
+1 yılKişisine göre değişir hem de erkekler bi insanla tanışmak ya da muhabbet etmek istemez mi niye istemesin
05 Yorumla- +1 yıl
İsterde birden fazla olması gerekir mi
- +1 yıl
Bazıları flört olayına biraz deneme yanılma gözüyle bakıyor birden fazla kişiyle konuşuyor içlerinden en beğendiğiyle sevgili olup diğerlerini siliyor
- +1 yıl
Mal seçiyolar sanki
- +1 yıl
Öyle ama üstelik aynı mantalitede olan bir o kadar da hemcinsin var
- +1 yıl
Dogrudur
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Vakit geçsin diye horoz gibi heryerden toplayıp çiflik kurmak içindir 10 kişi ile flört leşebilir🧏😂
03 Yorumla- +1 yıl
Öyle olanın yanından geçmem çiftlik kursun bol şanslar
- +1 yıl
Anladım sağ ol öylelerinden uzak durmak lazım
+1 yılErkeğin tipine bağlı. Mesela serseri, keko tiplerden sadece 1 kızla konuşmasını bekleme... doğru dürüst olanlar yani benim gibiler :D işte onlar 1 kızdan başkasınla ilgilenmeyen gerçek dürüst olanlardır (serseri tiplere bakma)
10 YorumlaErkek adam biriyle konusur onunla evlenir yarı yolda birakmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbazaysa 50 tane hatta daha fazla kızla bile konuşabilir
20 Yorumla
+1 yılYuzde 30luk 40lik kesim en az 10 20 kizla konusur digerleri hep saptir kiza yazar cevap gelmez vs
00 YorumlaCinsellik amaçlı konuşur ne olacak, kim ne derse desin; erkeğin gösterdiği en küçük detaylar bile cinselliğe giden araç olarak kullanılır.
00 Yorumla
+1 yılbence bunu saniye bazında hesaplarsan saniyeyi ay bazından hesapla sonra çıkan sonucu yaş ile çarp sonuç ortaya çıkar :D
00 Yorumla- Devamını Gör (160)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat