Samimiyetinden şüphe etmeden, acaba anlatmasam mı? İleride karşıma çıkartır mı bunu diye düşündürtmeden tüm özelini, derdini açabildiğin insan gerçekten lüks müdür?

Samimiyetinden şüphe etmeden, acaba anlatmasam mı? İleride karşıma çıkartır mı bunu diye düşündürtmeden tüm özelini, derdini açabildiğin insan gerçekten lüks müdür?
Bir insan için böyle birine denk gelmek bence muhteşem bir şanstır.
Çünkü, bazen hiç tanımadığımız bir insana her şeyi anlatmak istiyoruz. Biliyoruz ki, bizi tanıyanlar yine bir şekilde irdeleme yapacaktır.
Ama tüm hüzünleri, acıları, heyecanları, tutku ve arzuları paylaşmak beraberinde hep bir güven sorunu getiriyor.
Bu tanımın dışına çıkarak bugüne dek anlattıklarımı içinde saklayan birkaç iyi insana denk gelmenin şansını yaşadım.
Hayır. Derdimi kimseye açmıyorum artık. Ya umurlarinda olmuyor, ya da bildiğin tavsiyeleri veriyorlar. O yüzden kendi içimde çözmeye çalışıyorum
Dost sadece yanınızda durarak bile size destek olmuş olmuyor mu? Doğru tavsiyeler vermeleri, sorununuzu çözmeleri şart mı?
Tam anlamıyla lükstür. Bir kişiye her şeyi anlatmak yerine, seni herhangi bir konuda anlayan kişilere parça parça ama detaylı anlatmayı, bir kişiye de her şeyi yüzeysel anlatmayı tercih ediyorum.
Cevap
15Cevap
Herşeyimi hiç çekinmeden paylaşabildiğim güzel dostlarım var. İkisi burada üstelik @banayasall ve @Midsummernight benim sırdaşlarım, can dostlarım ve iyi ki varlar.
Eksik olma sayın hiçinci sokak sakini 🥰 @SwordOfDemocles
@banayasall 😁
Çok şanslısınız üçünüz de. Umarım hep böyle güzel olur dostluğunuz...
@banayasall kaç sene bitmişti?
Teşekkür ederim. Sizin de beyle güzel dostlarınız olsun.
5 beş BEŞ 😊 @SwordOfDemocles
Efenim düşman çatlatıyoruz 😊
@banayasall çatlasınlar efenim. 😎
@banayasall 5 sene çok güzelmiş 👏
Var benim de bir can dostum, ruh ikizim ☺
Kaybetme onu 👍
Aslaaa. Barikatlar döşerim etrafına 😀
Elbet her insanın özelini açtığı biri vardır
Maalesef lüks ama böyle bir dost bulamadım
Evet kesinlikle böyle bir insan hayatınızda varsa en zengin insan sizsiniz demektir maddi anlamda söylemiyorum manevi anlamda söylüyorum benim hayatımda böyle tanıdığım birisi var kendisine 2008 yılından bu yana tanıyorum, aynı lise döneminden mezun olduk aynı okulda okuduk aynı fizik tedavi merkezine gittik her ne kadar bazı zamanlar anlaşmazlık içine düşsek de bazı zamanlar ona kızıyor veya öfkeleniyor olsam da onunla bir şeyler paylaşmak en özelimi anlatmak onun en özelini dinlemek kimsenin bilmediği şeyleri bilmek kimsenin bilmediği şeyleri onu anlatmak, bence bir insan için en güzel duygulardan bir tanesidir yani hayatınızda böyle bir insan varsa onu kaybetmemek için her şeyi yapmalısınız çünkü bu devirde sadece çıkarları uğruna sizinle ilişki kuran, keyfi ve çıkarları bittiği zaman hiçbir şekilde sizinle iletişim kurmaktan istemeyen insanlar çoktur yani korkmadan tüm özelliğini derdini açabileceğin bir insan varsa bence o insanı hiçbir şekilde kaybetmemelisin.
Etrafımda varlar bir değil birçok kişi hemde. Bakıyorum da bazen iyi ki diyorum tüm biriktirdiğim dostlarıma
Çok şanslısınız o zaman bir den fazla varmış.
6 sene öncesi tanıştığım kız arkadaşımla her ama her seyimi konustum hala daha konusuruz
Siz de şanslı insanlardan mışsınız ne mutlu..
Dostluk 2 iyi insan arasındadır
Çoğu insanin dostu yoktur
bunu ancak ve ancak bir dostuma yaparım
ama Dost:boşluk dolduran değil boşluğu doldurulamayana diyorum ben
hah işte ona her şeyimi anlatırım
Buldum sahile. motoru çekip elimde. beyaz şarap kendimkendime anlatıyorum
En iyi dostum içkim, sigaram diyor sunuz ☺ Farklı bir yaklaşım. Teşekkürler
Benim için paha biçilmez budur
Oyle biri yok soyleme sirrini dostuna dostun vardir dostu
İğneyi kendinize batırın. Size anlatılanı anlatır mısınız başka bir dostunuza? Cevabınız "hayır" ise sizin gibi başkaları da yok mudur?
Ben kimsenin sirrini dinlemem dinlemedigim icinde anlatmam cunku iki kisi birseyi biliyorsa bu sir degildir ben. bu yasima kadar gizli kalan. birsey gormedim ayrica empatim cok gucludur bana sir verecek olana sakin verme derim benim sirlarim bana yetiyor zaten
Özellikle bu zamanda herkesin çıkari üzerine ilişki kurduğu bir zamanda çok büyük lüks hemde
Öyle biri yok benim hayatımda kimseye guvenmiyorum arkadaş zannedip anlatikta neoldu
Evet lükstür ben gerçekten bulduğumu düşünmüyorum
Dert anlatmak pek bana göre değil.
Bunun yerine dağılmak daha iyi bence.
cut.
Lüks aynı zamanda dikkatli olman gereken bir durum.
Her insanın yakın dostu vardır elbet
Her insanın bi dert ortağı sirdasi olmali
Lüks değil çok özeldir
Çogu insanın hayatında özel biri vardır
Arıyorum buluruz umarım ki
Ben hemen anlatıyorum nedense
Evet lükstür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?