Herkesin birçok karakter özelliği vardır ve bu özelliklerimizden dolayı bazılarımız zor insanlar olur. Senin zor yanın nedir?

Herkesin birçok karakter özelliği vardır ve bu özelliklerimizden dolayı bazılarımız zor insanlar olur. Senin zor yanın nedir?

Haklı olduğumu düşündüğüm vakit beni haksız çıkaracak bir kelimenin söylenmesini beklerim. Söylenmediği sürece inada devam haksızlığımı ortaya çıkaracak bir şey olsa dahi... Lakin karşı taraf inat etmek yerine iletişimi tercih ederse o zaman şöyle deseydin hak verecektim gibi bir şey diyerek durumu onun lehine çevirir ortamı şerbetlendirirdim.
Aslında çok kolay biri gibi duruyorum ama karmaşık birisiyim insanlar beni çözmek istiyorlar ama hepten kördüğüğüm oluyorlar 😂 işin içinden hiç çıkarmıyorlar 😂 çünkü yanlış istikametten gidiyorlar beni bu sitede tek çözen kişi @dely1man dır bana hiç soru sormadan ben anlatmadan o gözlemleyerek beni çözen tek kişidir beni hiç yormuyor ben yanlış anlatsam bile o doğru anlıyor ve beni düzeltiyor burdan ona da sevgi ve saygılarımı sunuyorum 😊
İletişim kurmadığım kişiyi anlamaya ve çözümlrmeye uğraşmam. Neyse odur, saygı duyar ve kabul ederim. Senin için de durum aynı. Herşeyine saygı duyuyorum ama anlamaya çalışmıyorum. 😊
Teşekkür ederim 🙏
Bende sizin görüşünüze ve düşünce yapınıza saygı duyarım ✋
Ben de teşekkür ederim
EİG için teşekkür ederim 🙏🙏🙏
😊
Sınırlarım vardır ve onları kimse aşamaz, bir de kendim nasılsam karşımdakinden de aynı şeyi bekliyorum.
Cevap
5Cevap
Genel olarak zor bir biri değilim. Ama bazen inat yanım tuttuğu zaman hayırım evet olmaz.
Zor yanım aslında bazen inatçı olabiliyorum ve ne olursa olsun kararımdan dönmüyorum. bunun dışında zor bir yanım yok.
İnatçı olduğumu söylüyorlar ben inatçı olduğumu düşümüyorum.
kolay silip yok sayabiliyorum bence bu zor yanım.
Sosyal biri değilim skdhdh dışarı çıkmaktan nefret ederim. Gezmek de pek benlik değil gerekmedikçe, bu durum etkiler kesinlikle
Agresifligim
Yoooğğğ artıııhhh
Öyle öyle
Turan çarpsın de :P
Turan çarpsın sjsjwkjs
İnatçı oluşum bir şey hayirsa hayırdır evet olmaz
Aşırı sabrımın sonundaki patlama şeklim.. bağırmıyorum ama küçümsemeye başlıyorum
Karşımdakinin beni anlamaması oysaki herkes gibi olması
Fikirlerimde sabitim Çin'in nedeni araştırıyor olmam. Bilmediğim mevzuuda bilmiyorum derim zaten
Kanliyim galiba. Bana yapılan yanlışları asla ama asla unutmam üstünden trilyon yıl geçse kabirde bile unutmam 😄 Ama aynı zamanda çok çabuk da affederim, ama unutmam jdhabsb
Düşündüm düşündüm bulamadım 😆
Zor yanlarımı törpüledim.
anlamıyorum ben anlayissizim
İnatçı olmam kesinlikle
Anlaşılmaz biri olmak
Benim en zor yanım bencil karakterliyim
Çok kolay sinirlenir direkt surat yaparım
Zor insanım ben
İnatçlık
İnadım olabilir
Çok şüpheci olmam
Her yanım