Siteye baktım. Hep mağdur, hep masum, hep haklı olanlar burada. Şu kötülükleri yapanlar zalim olanlar haksız olanlar hangi sitede?

Siteye baktım. Hep mağdur, hep masum, hep haklı olanlar burada. Şu kötülükleri yapanlar zalim olanlar haksız olanlar hangi sitede?

Kendimizi ne kadar kusursuz gördüğümüzün ıspatı gibiyiz burada.

Yaşattıgını yaşamadan ölmesin diyoruz, kendi yaşadığımızı bir başkasına yaşattıgımızı asla düşünmüyoruz.

Ahımı aldı mutlu olamaz diyoruz, mutlu olmadığımız da biz kimin ahını aldık acaba diye düşünmüyoruz.

Başkasının yaptıgına, ve başına gelene Eden bulur derken. Bizim ettiklerimiz başımıza gelince, hep beni bulur bu kötülülükler deriz.

Ben bunu haketmedim diyoruz, ama kızdıklarımız herşeyi hakediyor.

Başkalarını eleştirip yargı dağıtıyoruz ama biz kendimize bakıp bizim ederimiz ne demiyoruz. Biz kimin ahını aldık. Kime haksızlık yaptık acaba. Ya bizde çok kırdıysak. Ya da çok kızıdırdıysak. Haklı olan birine haksızlık yaptıysak..

Hangi günahımızın bedelini ödediğimizin farkında olabiliyor muyuz.

İnsan olarak ne kadar kibirli, ne kadar sağır ve ne kadar kör oldugumuzun farkında mıyız. ?