Kendimizi ne kadar kusursuz gördüğümüzün ıspatı gibiyiz burada.
Yaşattıgını yaşamadan ölmesin diyoruz, kendi yaşadığımızı bir başkasına yaşattıgımızı asla düşünmüyoruz.
Ahımı aldı mutlu olamaz diyoruz, mutlu olmadığımız da biz kimin ahını aldık acaba diye düşünmüyoruz.
Başkasının yaptıgına, ve başına gelene Eden bulur derken. Bizim ettiklerimiz başımıza gelince, hep beni bulur bu kötülülükler deriz.
Ben bunu haketmedim diyoruz, ama kızdıklarımız herşeyi hakediyor.
Başkalarını eleştirip yargı dağıtıyoruz ama biz kendimize bakıp bizim ederimiz ne demiyoruz. Biz kimin ahını aldık. Kime haksızlık yaptık acaba. Ya bizde çok kırdıysak. Ya da çok kızıdırdıysak. Haklı olan birine haksızlık yaptıysak..
Hangi günahımızın bedelini ödediğimizin farkında olabiliyor muyuz.
İnsan olarak ne kadar kibirli, ne kadar sağır ve ne kadar kör oldugumuzun farkında mıyız. ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kusursuz değilim, olmayada çalışmıyorum. Kimsenin de kusuruna bakmam, kendi kusurlarıma bakarım...
Ben haklıyım ya da masumum demiyorum
Çok fazla düşünmeye gerek yok. İnsan subjektif bir canlıdır. Haliyle çoğu durumda objektif refleks gösteremez.
Doğru. 👍
Bu sitedekileri haklı buluyorsan ne bilm yane csfsf
Ama bakıyom hep haklı olan taraf burada 😀😂
Ben haksızım diyen insan Tr'de milyon da bir felan hele buradaki ruh hastalarına bakınca asıl sorunlu bunlar gibi csfsgs
Haksızken bile haklı bi taraf buluyoruz yani 😀
E yani psikolojik bir savunma mekanizması aslında bütün inslarda var bu ama bazı inslar özeleştiri yapabiliyor fark orada
Bunu yapmayan zaten kendini geliştiremez. Sürekli aynı sorunları tekrar tekrar yaşar.
Onlar şurada
www.erkeklersoruyor.com
😀😂 Bundan haberim yoktu. Boşuna düşündüm bu kadar 😂🤣
:D :D
Kimse melek değil. Damarıma basanın canını elbette yakıcam. Kim neyi hakederse onu görür, kötü de değilim melekte.
Herkes kendi açısından haklı. Herkes kendisinin avukatı.
Aynen öyle. Kimsenin ayranı ekşi değil.
İmtihan dunyasindayiz en mutlu animizda geçecek en kötü animizda geçecek
Zaten kimse de gelip burada kendini kötülemez yani.
Herkes mağdur değil aslında, kimse atılan kazıklardan bahsedilen bir soru sormuyor
Soruyor yaa. Bana bunu yaptı. Bana şöyle davrandı. Bana bunları dedi. Falan filan. Yapan neden yaptı neden dedi niye öyle davrandı objektif olarak anlatılmıyor. Kendi açısından anlatıyor. Karşı tarafı haklı gösterecek detaylara pek yer verilmiyor.
Yani siz kazık attınız mı gibisinden sorulmuyor pek demek istedim
Hımm. Evet doğru. Sorsam mı acaba 😀😂
Hiç kimse ben suçluyum demez
Burası ağlama duvarı jsjsksks
Po rn hubda