İnsanların hakkınızda ki düşünceleri sizin için önemli mi?

İnsanların hakkınızda ki düşünceleri sizin için önemli mi?

İnsanların hakkımda ne düşündüğünü bilmiyorum zaten insanların benim hakkımda ne düşündüğü benim için hiç önemli değil. çünkü kimse için yaşamıyorum ya da insanların hakkımda iyi düşünmesi için yaşamıyorum. isteyen iyi düşünür isteyen kötü düşünebilir herkes özgürdür. ben sadece kendim oluyorum her zaman.
Eğer sinik ve antipatik bir tip değilseniz bence olumlu eleştiriler karakterinize katar. İnsanların hakkımda ne düşündüğünü umursamam çoğu zaman çünkü insanlar her zaman her şeye bir yorum yapar ve kimseye bir şeyi dört dörtlük olsa bile beğendiremezsiniz en güzeli kendi karakterinizi doğru şekilde biçimlendirmeniz.
İnsanların hakkımda ne düşündüğünü sallamıyorum. Beni ne kadar tanıyorlar ki, fikir sahibi olacaklar. Kendimi anlatmaya çalıştığım zamanlarda dinleselerdi.
Teşekkür ederim 🌸🌸
Çevremde sevilen sayılan biriyim. Açık sözlü dürüst netim onun için aranan kan bende iyi günde ve kötü günde dostlarımın hep yanında oldum.
Eig için teşekkür ederim
Cevap
44Cevap
Benim 18 yaşından beri en temel prensiplerimdrn biri şudur: Başklarının senin hakkında ne düşündüğü değil senin kendin hakkında ne düşündüğün önemlidir
Güzel düşünüyordur sister köyü dusunenin canı cehenneme
Eminim ki herkes farklı bir şeyler düşünüyordur. Çok da umrumda değil. Bunu kontrol edemem, kendimi biliyorum önemli olan o. .
bilmem pek düşünmüyorum ne hakkımda düşündüklerini açıkcası
ne isterlerse onu düşünsünler
Tanımayan uzaktan görenler çekiniyor. Biraz tanıyan çok iyi birisi olduğumu düşünüyor daha samimi olduklarım ise kafa birisi olduğumu düşünüyor. Kimileri ise korkuyor antipatik buluyor. Herkes nasıl isterse öyle düşünsün
Ne düşündüklerini bilemem, negatif düşüncelere kapalı olduğum için genelde pozitif insanlar çıkıyor karşıma o yüzden çokta önemli değil kimin ne düşündüğü
Açıkçası herkes hakkımda farklı şeyler düşünür çünkü herkese aynı değilim daha çok adamına göre muamele yaparım. Kimin ne düşündüğü de pek umrumda değil.
Genelde yanılırlar : )) O yüzden ne düşündüklerini önemsemiyorum insanların düşüncelerini kontrol edemeyiz düşünceleri onlarla alakalı benimle değil.
Hayır. Zerre umursamam. Beni zaten en iyi bilenler yakınımda olur. Uzaktakiler kendi halinde, bana yansitmadan düşünsünler. Ben onların boş bakan gözlerini görmek zorunda değilim 😏
Umrumda değil açıkçası. Kendi vicdanım için yaşıyorum. Kalbimin sesini dinliyorum. Diğerlerinin ne düşündüğü umrumda değil. Kimse kimsenin kalbini içini bilemez
Ben artık insanların benim hakkımda ne düşündüğünü düşünmüyorum, çünkü insanlar işine geldiği şekilde davranıyor, insanları ne kadar çok tatmin edersen o kadar iyi insan olursun.
Kimin ne düşündüğü umrumda değil herkes birbirinin hakkında kötü veya iyi şeyler düşünebilir zararları olmasında.
Çok sallamıyorum insanları.
Herkes ahkam keser, önemli olan senin kendin ile ilgili ne yapmak istediğin ve düşündüklerin.
İnsan değil bir canavar olduğumu düşünüyorlardır. Buradaki canavar sertlik, kötülük anlamında değil.
Soğuk kanlı, duugusal ama duygularıyla mantığını harmanlayabilen, stratejik düşünen ve manipülasyon yeteneği olan biri
beni tanımayan insanların ön yargılı anlamsız düşüncelerini takmıyorum
beni tanıyan insanların düşüncelerine saygı duyarım ve önemserim
Çok soğukkanlı mesafeli ve sanırım bir az da nedense tepeden bakan gibi görüyolar
İlgilenmiyorum artık açıkçası. Kimi memnun etmeye çalışırsan illa bir kulp bulurlar
Beni gerçekten tanıyan insanların düşünceleri önemli
Ne düşünüyorsa düşünsün şu çıkarcı menfaatçi insan ne düşünecek şeytanlıktan başka.
Hakkımızda konuşulanları bilmek isterim ancak belli prensiplerim var onlardanda taviz vermem
her insanın değil.. sevdiğim kıymet verdiğim insanların düşüncesi önemli
Soğuk sakin derler genelde halbuki sadece onları sevmiyorum
Hakkımda ne düşündüklerini pek umursamıyorum. Tın yani.
Önceden önemliydi mutsuzdum şimdi ise önemli değil ve çok mutluyum:) elalemde kim oluyomuş
Bilmiyorum. Umrumda da değil. Umursadiklarimin fikri önemli.
İnsanların benim hakkımda ne düşündüğüne önem vermiyor ve de ilgilenmiyorum
İnsanların benim hakkımdaki düşüncesi eskisi kadar umrumda değil ama hakkımda şüpheli bir tavır aldıkça bunun hesabını sorarım
Bilmiyorum. İnsanlara sormak lazım
Yüksek ihtimalle birileri çok konuştuğumu, birileri gıcık biri olduğumu veya iyi biri olduğumu düşünüyor.
Çok umursamıyorum ama insan ilişkilerim çok iyi
Kimin ne düşündüğünü önemsiyorum ne kadar ciddiye almamamaya gayret etsem de.
Insanların hakkım da ne düşündüklerini umursamayarak ömrümü 10 yıl uzattım.
İnsanların benim hakkımda düşündüğü şeylere yetişmek mümkün değil, pek umurumda da değil doğrusu.
WhatsApp ta biri pro Berkan diye kaydet miş pro anlamiysa profesyonel demek yani ben Bir şeyi yapar sam onu bilmesemde profos yonelce yaparım 😎
Değil aslında ama etkilenmemek de mümkün değil. Sonuçta Tek başımıza yaşamıyoruz. Ve Hiçbir yerde de yalnız olamıyoruz
valla istediklerini düsünebilir ya da söyleyebilirler. ben kendimi bildikten sonra baskasının benim hakkında ne düsündügünün ve söylediginin önemi yok
Herkesin değil, bazılarının fikri önemli..
Düşünceler karşılıklı. Ama insanların benim hakkımda ne düşündükleri umrumda değil
Hiç kafa yormadım buna ama kimisi iyi düşünür, kimisi kötü düşünür
Çok da umrumda değil Çünkü ben kendimi biliyorum
Ne düşündükleri umurumda değil.
Soğuk biri diyorlardıır 😅
değiller , o kadar önemsediğim kimse yok
Hiç umrumda değiller
Olumlu düşünen de var , akbabalar olumsuz tabiki
Düşünceler çok zengin o konuda
Benim ne düşündüğüm daha önemli onlar kim oluyor
Pek umrumda değil. Herkes bir şeyler düşünür.
Çokta umursamıyorum kimin ne dediğini
bilmiyorum ya gerçekten umrumda değil yalan yok🙃
Hiç bilmiyorum
İnşallah kötü ayıp şeyler değildir haha
Bilmek isterim ama çok önemsemem
Çok ta tın :)
Genelde kötü şey düşünmezler ;)
Güncellemeyi benden yürütmüşsün?
Evet önemli, iyi anılmak isterim.
Çok takmam işime odaklanırım
Açıkçası umrumda değil 😄
Cokta fifi deyip geciom