Sevgilim zorla yanında tutuyor beni. Kızlar başınıza geldi mi böyle bir şey, nasıl kurtuldunuz?

Sevgilim zorla yanında tutuyor beni. Kızlar başınıza geldi mi böyle bir şey, nasıl kurtuldunuz?

Beni tehdit eden ve zorla yanında tutan sevgilim var. İstemiyorum diyorum arıyor beni isteyeceksin kızım isteyeceksin bu telefonlarımı da ne zaman ararsam açacaksın diyor istemiyorum diyorum sen benimsin bitti diyor ben senin değilim diyorum kuduruyor iyice sinirleniyor benimsin diyorum benim ya benimsin ya da ailen nerenin derse tamam mı diyor. Napıcam bilmiyorum. Onunla sevgili olmak istemiyorum. Engellesem annemden bi sekilde bana ulaşmaya calısır daha b*ka sarar. Savcılığa gitsem ailem mutlaka öğrenir. Dövdürttsem akıllanmaz daha psikopatlaşır. Aldatsam mı diye düsünüyorum hani bana kal diyecek yüzü olmaz diye. Bu sefer benim hayatımı s**ker öyle gider. Ben napıcam. Onu seviyordum ayrılırken bile seviyordum ama iliskimiz sağlıklı olmadığı için bitirmekten yanaydım ve bu hale dönüştü. Bu halini görünce tiksindim ondan. Sevmiyorum onu istemiyorum. Buz gibi olucam sana diyince daha kötü oluyor her sey. Resmen sevgilicilik oynuyorum. Kızlar basınıza geldi mi nasıl kurtuldunuz.