Kişilik & Karakter Denizli insanı neden bu kadar pislik? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Denizli insanı kadar pislik ve iğrenç insanlar tanımadım hayatımda Hepsi seri katil Denizli insanı neden bu kadar pislik? Cevapla Deniz Soruları Beğen Paylaş Takip Et
H_İ_Ç Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Niye bu kadar genel konuşuyorsun bizim hakkımızda? Kaç tane Denizlili tanıyorsun ve sana ne yaptılar ? 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl Her insan bir değildir çoğul konuşmamalısın. 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. bende sevmıyorum trafıkte cok saygısızlar tanıdıklarımda cok ıkıyuzlu 0 0 Yorumla
aJax___ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl naptılar sanada böyle diyorsun dönde kendine bak 0 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 936 cevap paylaştı. Hiç tanıdığım olmadı bilmem 0 0 Yorumla
hadihemengidelim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aynen Ya. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Niye bu kadar genel konuşuyorsun bizim hakkımızda? Kaç tane Denizlili tanıyorsun ve sana ne yaptılar ?
Her insan bir değildir çoğul konuşmamalısın.
bende sevmıyorum trafıkte cok saygısızlar tanıdıklarımda cok ıkıyuzlu
naptılar sanada böyle diyorsun dönde kendine bak
Seri katiller madem seni niye ıskalamışlar
Hiç tanıdığım olmadı bilmem
Ne alakası var kızım
Aynen Ya.