Kapalı olduğum için hep beni kendimden şüphe ettirdiler. Benim imtihanım da bu mu?

İnşAllah Allah en iyisini verir beni sineklerden korumuş olur. Ama kim ne derse desin ne kadar güzel olursam olayım makyaj yapmadığım için ve kapalı olduğum için hep ayrı bi sınıflandırmaya tabi tutuldum genelde. Özellikle bi çocuktan hoşlanıncq benden yüz olarak daha altta olan kızla sırf açık kendini hoş gösteriyor diye olması…Kimse karlı çıkmasın anlayamazsınız
Güncellemeler
+1 yıl
Allah bu Türk halkını bildiği gibi yapsın karaktersizler ben de Türküm ana baba ama öyle yani halk
Güncellemeler
+1 yıl
Allah bu Türk halkını bildiği gibi yapsın karaktersizler ben de Türküm ana baba ama öyle yani halk
Güncellemeler
+1 yıl
Güncellemeler
+1 yıl
Güncellemeler
+1 yıl
Kapalı olduğum için hep beni kendimden şüphe ettirdiler. Benim imtihanım da bu mu?