Kadinin komik olmamasi biraz toplumsal aslinda. Bir erkek cinsel şaka yapsa herkes guler ama kadin yapsa olmaz yani hos karsilanmaz. Ya da erkek sakayla karisik kadina yuruse belki kadinin hosuna gider. Ama kadin yapsa olmaz. Erkekler birbiriyle sakalasirken birbirinin tipine, göbeğine falan espri yapip gulebiliyor. Kadin olarak kadinin fizigine espri yap bakalim savas cikar orada. Yani bazi sınırlarda oluyor toplum tarafindan. Kadin bazi esprileri yapinca hoş karsilanmiyor, erkekteki rahatlik olmuyor yani. Erkekler her konuda daha özgürler baktığımız zaman.
Birincisi kızların çoğunda sohbet ve iletişim becerisi yok. İki türlüsü oluyor genelde. Biri ya egoist karşı tarafa zor görünmeye çalışıyor ikincisi de konuşmaya çekiniyor veya bilmiyor. Üçüncüsü zaten bilenler oluyor onları ele almıyorum. Diğer zevksiz dediğim kisima gelince en basit örnekler ile kizlar erkekler gibi bilgisayar PlayStation oyunları oynamaz saçma bulur. Film desen çoğu güzel ve popüler filmleri izlemezler. Kitap desen ayda yılda aşko kusko kitapları okurlar. Araba desen motor sesinden gücünden bir anlam bulamazlar. Müzik desen aynı şekilde. Ben bir kızla konuşurken film konusamiyorsam oyun hikayesi kitap vs konusamiyorsam sıkıntı vardır. Kıza şu filmi biliyor musun diyorum hayır diyor izler misin diyorum hayır diyor veya kitap aynı şekilde. E ne yapalım birbirinize sürekli sevgi sözcüğü mu söyleyelim? Aman ne romantik tüylerim kabardı
Siyaset ekonomi bilmezler, tarih bilmezler, futbol bilmezler ah kızlar ya :/ İlgi alanları farklı diyelim biz. Mesela romantik filmlerde izlemediğim kalmamıştır muhtemelen ama tür sana uymaz sohbet edemeyebiliriz ya da dinlediğim müzikler seni açmaz falan fıstık. Dediğin konuların hepsinde bilgisiz olan, sohbet edemeyen birini görmedim ben. Zevkine uyan kişiyi bulamamışsın bence.
Bu konuda tecrübeliyim. Ve genelleme yaptım çoğu bu şekilde. Arada illaki zevkime uyanlar var. Ama yüzde 95'i dediğim gibi. Hayatta sadece romantizmden zevk alıyorlar başka hobileri yok.