Hayatımda bir şey değişirse her şey değişir dediğin ne var?

Hayatımda bir şey değişirse her şey değişir dediğin ne var?

Değişiklik... Çok ihtiyacım olan bir şey. Belki de sadece benim değil, bir çoğumuzun buna ihtiyacı var. Monotonluktan, rutinlerden, ya da benim gibi istediği hiç birşeyin istediği gibi olmamasından bir çok kişi bıktı belki de.
Aklıma ölüm dışında ilk gelen ülke değiştirmek oldu. Her şey yeni.. İnsanlar, yemekler, sokaklar. Bir anda bir fırsat çıksa ve Firlandiyaya gitsem mesela. Yanımda götürdüğüm bavuldakiler dışında ne aynı kalabilir ki.
İstediğin işi yapmaya başlamak. Bir çoğumuz maddiyat yüzünden bu durumdayız. Böyle bir iş olsa getirisi iyi, mutlu eden. Çevrendeki insanlar bile değişir, statün değişir. İstediğin evde yaşar, istediğin şeyleri yapabilirsin.
Gerçek aşkı bulmak ve evlenmek. Yarımken tam oluverirsin. Sen değiştirsin, sevmek ve sevilmek her yaranı sarar, her şeyin altından kalkarsın. Diğer yarınla yeni bir hayat kurar, senaryoyu kendin yazar ve oynarsın.
Güzel bir sebeple şehir değiştirmek. Mesela ben deniz olan bir yerde yaşamak isterim. Huzur bulabilmek için bir sebep olur.
Hala baba evinde yaşayan tabir-i caizse eşek kadar olmuş ama bir şey başaramamış birisi olarak her şeyin değişeceği hayalimi söylemek gerekirse; ben farklı bir şehirde güzel bir iş istiyorum. Artık şu iş olsun diyecek durumda değilim. Memurluk gibi olabilir. Kendi istediğim gibi yavaş yavaş doldurduğum 1 1 ev. Gündüz çalışıp akşam kendime, arkadaşlarıma, spora, kitaba ayırabileceğim zaman, belki bir iki yıl sonra şirin bir araba.. Hep beğenip alamadığım şeyleri alabilmek, ayaklarımın üzerinde durabilmek, özgür olmak istiyorum ben. Kendim olabilmek istiyorum. Hayattan zevk alabilmek istiyorum. O zaman her şey değişir işte.. İşten çıkıp evime gelip keyifli keyifli müzik eşliğinde yemek yapıp yedikten sonra duşumu alıp, loş ışıkta tütsü yakıp kahve ile kitap keyfi yapmak istiyorum. Umut istiyorum... Bir kedi ya da köpek,, belki ikiside. Bütün bunlar olurken birde diğer yarımı bulmak istiyorum.. Ruhumun sahibini,, Fatih'imi. Fetih edilmek istiyorum.
Çok uzattım, güzel soru görünce kendimi tutamadım. Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Eiglere de kaldığım yerden devam edeceğim sanırım ☺️
Bosanirsam her şey net değişecek
Cevap
4Cevap
Yaşadığım şehir değişirse her şey değişir..
Evet benim için aşk var. bu olursa aslında kendimi mutlu hissedebilirim ve kendime hayatımı değiştirmek için daha fazla zaman verebilirim
Yaşadığım şehir deyisti 5 aydır hayatımda bir çok şey deyisti iyi ki tasinmisim
Hani Almanya'ya gidiyordun? Antalya'ya mı yerleştin ne yaptın?
İzmir en sevdiğim şehir deyim Almanya'ya gidemedim işlerim bitmiyorki teyzem var İtalya'da önceliğim İtalya tabiki
Üzerimdeki baskı ve kısıtlama kalkarsa her şey çok değişir. Daha güzel olur
Hiç biri için değişmem zannettim Aşik olunca ballindira ballindira yapiyorum her şey vallahi 😂 onun farkli düsünceleri oluyor benimde ama bir sekilde ayak uyduruyoruz MasAllah diyeyim tüh tüh tüh Allahim basimdan onu eksik etmesin Amin
En son şehir değişmem gerek dedim. Değiştirdim. Sırada spor ve hobiler var bunlara başlayacağım. Ehliyetimi aldıktan sonra temelli değiştirmeye gideceğim.
Şu parmaklarım dalı sargı çıkarsa, hiçbir sorun kalmazsa birçok şey değişecek. Her şeye engel oluyor.
zaman. şimdiki aklımla 7 yaşlarıma falan dönebilsem ya da hiç değilse 10.
her şey değişebilir ve daha güzel olabilir.
Yeni iş olanakları desem de radikal kadar alıp özüme dönersem kaldığım yerden her şey devam eder.
Para elbette ama her şeyin değişmesi biraz abartı bir tabir.
Tabiki ekonomik özgürlüğüm olsaydı herseyi sil baştan yapabilirdim
Sanırım aile evinden ayrılmak olur
ailemle beraber yaşarken ben ben olmaktan çıkıyorum başka birine dönüşüyorum ve yorucu hale geldi bu durum eğer yanlarından ayrılırsam gerçekten hayatımda olan her şey değişir
Yaşadığım şehir diyeceğim ama bu kafa ben de varken hangi şehre gidersem gideyim yine aynı düşünceler beni kovalar. Kendimizi değişme şansımız var mı acaba😅
Bence birkaç şey var.
Makyaj yapmaya başlamak
Evlilik
Atanırsam her sey değisir
Atanırsam her şey değişecek gibime geliyor.
Boşanırsam her şey değişir
Hiç bir şey yok
Sanırım her şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?