Duygusal boşlukta degil mutsuz değil her şey yolunda çocuk vs var
Madem aldatacak neden evlendi
Ve tek gecelik ilişki de değil? Aylar süren bir şey
Duygusal boşlukta degil mutsuz değil her şey yolunda çocuk vs var
Madem aldatacak neden evlendi
Ve tek gecelik ilişki de değil? Aylar süren bir şey
Kendisine iyi gelecek başka bir şey daha bulmuştur. Bazıları aynı yüz aynı ten sıkılıyor. Karısıyla yapamadığı ya da yapmaya çekindiği şeyleri yapabiliyor olabilir kim bilir sorgulamak pek yerinde olmaz bence her şey bi anlık
Cevap
10Cevap
İçinde ruhunda var çünkü adamın. Merak ettiğim şey ise çocuğunun yüzüne nasıl bakıyor? Neden böyle bir adamı kabul ediyorsunuz ki?
O erkekmis bir şey olmuyor mus
Komik😂😂😂. Eşiniz mi bu kişi?
Hayir
Tahminim , eşini sizinle aldatıyor. Bi şekilde adamın boşanmasını sağlayın. Belki de eşiyle cinselliği sizinle olduğu gibi yaşayamıyor. Boşansın , sizinle evlensin. Sonra da sizi başka bir kadınla aldatsın. Adamın karakteri bu kadar çünkü. Para işte, para insana neler yaptırmaz ki. Demek ki kolay kazanıp savurabiliyor. Belki eşi dahi sizi biliyordur da sesini çıkaramıyordur..
Bizim aramızda aşk yok. Hatta eşini sevdiğini söylüyor nasi sevgiyse artık ben buna inanmıyorum tabi. Ben yalandan tepkisini ölçmek için bir ara ona ayrıl falan demiştim ama saçmalama niye ayrılmayım düzeni bozayim gbi bir şey dedi. Ve şunu da dedi aldattığımi öğrense bile beni asla bosamaz çok kıskanç beni çok seviyor. Aldatma ya devam ettiğimi bilse yine bosamaz diyor. Böyle ruh hastası bir eşi var. Eşini dusunmeyeni ben de düşünmem banane ayrıca ben zaten ona ayrıl benle ol demiyorum bir şeyi bozmaya çalıştığım yok
Ben onun bir tlnsini bile yemedim aramızda böyle bir ilişki yok. Yani zengin değil zaten bana da pahalı hediye vs almıyorum ztn öyle bir talebim yok para umrunda değil. Aramızda çekim oldu yanlış ta olsa başladı beş altı aydır boyle
Yav tabik ondan boşanıp benle ewlense ki öyle bir durum olamaz. Beni de aldatacagini ben biliyorum canım değiliz o kdr ama öyle bir şey asla olamaz diyor zaten bende onla ewlenme niyetin yok. ikimiz de aynı taraftayiz
Peki sizin beraber olma sebebiniz nedir? Söyleyin ona bari bir ev filan alsın size. İlerinizi garanti altına almış olursunuz böylelikle. Bu şekilde zamanınızı çöpe atmış oluyorsunuz, o düzenini kurmuş zaten. Ona bişey olmaz eğer bi gün giderse.. Size de bir düzen kursun bu şekilde..
Hoşumuza gidiyor beraber vakit geçirmek dertleşmek ve cinsellik. Sebep bu. Yok yaherhangi bir maddi talebim yok ondan
Ee iyi o zaman. Böyle devam edin. Madem ki aradığınız şey bu..
Konudakı metres sensın galıba sebep aramaya gerek yok karaktersız demek kı
Duygusal bir ilişki yok arada ve daha önce başkaları da olmuş. Ztn onun içinde varmış bende duygusal bosluktaydim bir şekilde denk geldi ama aramızda aşk vs yok tam ilişki bile yaşamadık hic
Aynı beni anlatıyor. Tek kötü giden yataksa aldatmak için sebeptir
Yatak konusunu bilemem
Kim ki bu
Sende mi aldatiyon
Evet
Sebep nel
Cinsel isteğinin olmaması eşimin. Arzulamaması beni
Erkekler firsat bulursa affetmez, sebebi yok. Degisiklik olsun diye veya meraktan
Yatakta falan mutlu deyilse ypar
Yataktada sorun yoksa neden olabilir
Iyiyse aldatmaya ortam neden olamaz.
seninlemi aldatıyor seni mi aldatıyor?
Benimle aldatiyor
hayaller ve hayatlar
memnun edılmedıgı ıcın
Karakter
Tatmin sizlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?