Bana iftira atıldı 2 defa ağır bir şekilde aldatıldım bir akrabam tarafından iftira atıldı ama nedensiz yere pozitif insanım
Sizce sebebi nedir?
Sizce sebebi nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır sanmıyorum. Kafadan değil * belki kalpten kırıksındır. Çünkü aldatılmak insanı çok kırar. İftiraya maruz kalmakta yüzünde güller açtıracak bir durum değil. Ama sen her şeye rağmen pozitif kalıp hayatına devam edebiliyorsan bu senin kırık ya da deli olduğunu değil, çok güçlü ve affedici bir kalbe sahip olduğunu gösterir ¢
Ben her şeyin Allahtan geldiğine inanıyorum 5 vakit namaz kılmaya çalışan biriyim bilmiyorum Kekemeydim Allaha dayandım atlattım çocukken kekemelik yüzünden çok çektim okul hayatım maf oldu kekeme olduğum için üniversite bile okuyamadım ama ailem ve arkadaşlarım notlardan dolayı okuyamadım diye biliyor ama aslında değil Olay olurdu kendimi saunamazdım ama şimdi öyle değilim...
Ne kadar güzel. Bak O'na dayanan asla yıkılmaz. Hem hayır sandıklarınızda şer, şer sandıklarınızda hayır vardır diye ayet var. Bizim için neyin hayırlı olduğunu bilemeyiz. Böyle pozitif ve imanla dolu devam etmelisin. Kalbini kıranlar da kırılacak zamanı gelince. Sen yine Allah'a havale et kafi
ama bazen çok düşüyorum içime kapandım çok üzülüyorum
Dışına kapanan, içine açılır. Hem Allah aşkına bir dön bak etrafına. Bu devirde diğerlerine açılınır mı? Onlarla konuşup sohbet etsen ne, kendinle konuşsan ne? Her yerden günah saçılırken kendinle kalmak çok daha güzel bir karar
Şöyle düşünüyorum Allah bizi imtihan sebebi olarak gönderdi bende onlara imtihan oldum bana iftira atıldı aldatıldım kekemeyken dalga geçildi ve kekeme olduğum için hakkımı saunamadım bu karşıma çıkan insanlarında imtihanıydı benim hakkımı yemeyip iftira atmayıp aldatmayıp hakkıma girmeyip onlarda imtihanı geçebilirlerdi umarım anlatabildim
Her insan birbirinin imtihanıdır bazısı bazımıza üstüdür ben amşrsem o işci vs ama ben amirim diye onu. Hakkını yiyecek bir kural yok
Anladım durumunu. Ve katılıyorum. İmtihan dünyasındayız zaten. Sınavın zor olsa da geçmişsin sonuçta. Onlarınkisi de tercih meselesi. Dediğin gibi kırmamayı, aldatmamayı seçebilirlerdi ama aksini yaptılar.
Evet, herkes birilerini sınar. Öyle ya da böyle her insan sana bir şeyler katar. Bazen de sadece bir şeyler alıp götürürler
Bende şöyle bir huy var ikiyüzlü yalancı makam ve mevki insanları sevmiyorum ve inan böyle olduğum için çalıştığım sektörde benimle çok uğraştılar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar çünkü de ondan. Dediğim gibi bu devirde dürüst ve adaletli davranırsan yalnız kalırsın. Çünkü toplumun işine gelmez böyle biri
Benim umurumda değil zaten hesabı yalnız vereceğim banane onlardan
İnsanların dediğini yapsam ne kazanırım ki?
Aynen öyle, aksine kaybedersem pek çok özelliğini
Görüşlerin için teşekkür ediyorum
rica ederim
Hayır. Sen çok güçlüsün.
Kanka peki güçlü olmak ile ne alakası var merak ettim
Kötü olaylara karşı pozitif kalmak. Zihinsel dayanıklılık. Bu güçtür.
Kırık ne
Kafadan delirmiş işte