Arkdaşlar Herkese Öncelikle Merhabalar
Kendimi Geliştiren kendi alanımda gelişim sağlayan düzenli olarak spor yapan başararıszlıktan nefret eden birisiyimdir arkdaşlarım da gerekli kadar var düzenli sohbet eden fikir ayrıcalıkları yapan biriyim dir ama asosyal olduğumu düşünüyorum çünkü örnek insanların bazı davranışlarını anlıyamıyorum çoğu davranışlarına anlam veremiyorum örnek ilişkimden örnek verecek olursam kız arkadaşım sosyal birisidir kendisine güvenirim severim de kısıtlamıyorum da fakat beni rahatsız eden bir şey olduğunu fark ettim sürekli arkadaş edinmesi beni rahatsız ediyor bunun normal olduğunun farkındayım ama bu durumun kendimce normal anlamını bulamıyorum yani sosyal bir insanın düşündüğünü düşünemiyorum ve bu da bana acaba özgüven eksikliğim mi var dedirtiyor lakin öyle değil çünkü kaybetmekten korkmuyorum. Asosyal olmam ya mutlu olurum ya da mutsuz olacak şeyleri silerim gibi düşündürtüyor bana karşıdaki kişilere anlam vere bilirsem düşünce biçimlerini öğrenirsem hangisinin daha sağlıklı olduğunu anlaya bilirim o yüzden bu yazıyı yazıyorum çok boktan bir örnek daha vereceğim tekrardan ilişki üzerinden olsun örneğin kız arkdaşımın bir erkek ile buluşmasını kabulenen biriyim güveniyorum ama bu durum beni rahatsız ediyor çünkü onun neden buluştuğuna anlam veremiyorum ya da bir cafede saatlerce oyun oynamaya anlam veremiyorum her şeyin özeti sosyal insanların düşünce biçmi nasıldır bunu öğrenmeyi amaçlııyorum bunu öğrenirsem hem asosyal olmaktan hem de sosyal olmaktan mutluluk duya bilirim ve karşımdaki kişinin yaptıklarına anlam vere bilirim bu şekilde aklımda depresiflik düşünceler eksik hissetme olayları kapanmış olabilir Sizce sosyal bir insanın bakış açıları nedir olaylara nasıl bakarlar ilişkilere nasıl bakarlar şimdiden cevaplarınız için teşşekürler çok karmaşık bir yazı oldu umarım sizden beklediğim cevapların sorusunu sora bilmişimdir.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer