Yıllar sonra o pişmanlığı yaşamamak için kendim olmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyi düşünmüyorum Herkesin ideal kişi profili ayrı farklı olduğu için herkesin isteğine göre bir davranış kişilik sergileyemem Öncelik amacım insanların görmek istediği gibi kişilikler sergilemek değil nasılsam öyle davranmak beğenir Kimisi beğenmez bu beni ilgilendirmez beğenen beni sever beğenmeyen arkasına bakmadan gider
Genel bir metafora göre 80 yaşında arkanıza baktığınıza şu anda yaptığınızı nasıl karşılardınız. 80 yaşındaki tubasueda şu anda ne yapmış olmayı dilerdi. Şeklinde bir düşünme sizi ideal insan yapar.
Birde insanlara kırıcı davranıp ben böyleyim demek sadece egoistlik. Bu davranışı yapan gerçek sen hiç bir zaman olmayacak. Ego gerçek senin parçalarından biri. Aynı diğer özelliklerimiz gibi
Pişman olmuyorum bir şeyden kolay kolay. Bu yüzden ne kendim olamadım diye, ne kimliğimi gizledim diye gelecekte de üzülmem. Kendimi gizlemiyorum, düşüncelerimi sisle kaplıyorum ki herkes bilmesin. Her zaman içimdeki benliği göstermiyorum ki birileri kırıp incitmesin beni. Ama asla idealimdeki kişi olmaya çabalamaktan ve kendimi çözmekten vazgeçmedim ¢
İdeal kişi olmanın yaşı yok. Zaten hayatımızda gelişmeyi ve hep daha iyi biri olmayı istemeyi hiç bırakmamalıyız. Ama gençlik yıllarına bakıp kendimiz gibi olamadığımız için özür dileyeceğimizi düşünüyorum.
1
0 Yorumla
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Yıllar sonra gençliğimizden gerçekten ideal kişi olamadık diye mi, yoksa gerçek kendimiz olmadık diye mi özür dileriz?