Yarından endişe duyarsanız, bugünün güzelliklerini de fark edemezsiniz. Yarınınızdan endişe ediyor musunuz? Gelecek sizin için karanlık ya da belirsiz mi yoksa umudunuz yüksek mi?

Yarından endişe duyarsanız, bugünün güzelliklerini de fark edemezsiniz. Yarınınızdan endişe ediyor musunuz? Gelecek sizin için karanlık ya da belirsiz mi yoksa umudunuz yüksek mi?
Geleceğim olduğunu düşünmüyorum maalesef umudum kalmadı pek. zaten bu ülkede bir insanın nasıl bir geleceği olabilir ki. ama yine de endişe ediyor insan bir şekilde. çünkü insan ister istemez kaygılanıyor geleceği düşünerek. bende düşündüğüm zamanlarda biraz endişe duyuyorum.
Hiç bir şeyde aşırıya kaçmamaya özen gösteriyorum. Fazla akılcı olursan ve duyguyu red edersen, hayat bir sonraki duyguyu ortaya çıkarmak için derin acılar yaşamana sebep olur. O yüzden endişe duymaktan korkmuyorum. Akıştayım
Çok şükür gelecek kaygısı yok. Çünkü kaygılanmak bir işe yaramıyor ki. Sadece yaşadığın günü zehir ediyor. Geleceği geldiği zaman düşünürüm. Belki gelecek olan gelecekte ben olmıycam o yüzden bu günümü yaşamaya bakıyorum.
Geleceğimden endişe etmiyorum. Maddi olarak sıkıntım yok, çocuklar büyüdü ölüm kaldı geriye onu bekliyorum.
Cevap
3Cevap
Endişem sadece sağlığım Rabbim tüm hasta kullarına şifa versin
Amin
Hayır benim geleceğim parlak yıldız olcam
Geleceğinden endişe etmeyen zengindir
Yo ben etmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?