AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Çok yüksek bir gökdelenin tepesine çıkıp orada takılmak
Eşim beni niye aldattı sebebi neydi bunu bilmek isterdim
cıg köfte yemek ısterdım ama etlı bulgur olanından :D
Onun beni affetmesini, son bir şans vermesini.
Bana tek iyi gelen oydu, oda yalanmış tek birşeyde kafasında kurdu onca kanıt sundum dil döktüm sildi engelledi.
Görüşecektik yanıma gelecekti bir gelse görüşsek beni iyice taniyacakti zaten ama son bir şans vermedi bile.😔
Neden gitti ki
Biseyleri yanlis anladı kafasında kurdu kurdu kendini kurdiklarina inandırdı. Defalarca dil döktüm, kanıt gösterdim yok. Lafta gerçekti güzel sözler söylüyordu. Yalanmis hepsi.
Kendini değersiz hissetmiştir yoksa bir kadın durduk yere gitmez kendinde ara hatayı
Hatamı ustume düşen kısmı kabullendim zaten ama ben onu aldatmadim beni başkasıyla basmadı. Yapcak olsam orada burada değil reelde biriyle düşüp kalkardim. Dönmez mi artık geri.
Saatlerce biseyleri açıkladım, kanıtlar gösterdim hala kendini biseylere inandirmis engelledi beni defalarca.
Konuyu bilmiyorum ama üzüldüğü için gitmiştir
Pişmanım diyorum son bir şans diyorum anlamıyor. Biseyleri telafi edicem dedim yok. Her insan ikinci bir şansı hakeder bence.
Onun bana inanması lazım son bir şans vermesi lazım biseyleri kanitlamam için bana akıl ver.
Bana tek iyi gelen şey oydu.
Ona bir şekil ulaş onun için çabaladığını görmesi sana karşı yumuşatır onu
Gelişme var mı?
Telegramdan konuşuyorduk kaç kere engelledi başka hesap açtım uzun uzun yazdım kanıt gösterdim hala bana inanmıyor. Hala beni yalancı yerine koyuyor. Kafama sıkıcam zaten hersey bok gibi hayatımda.
Pişmanım hatam vardı diyorum yok, telafi edicem diyorum yok yahu bir şans ver herşeyi eskisinden daha sağlam yapayım diyorum yok tutturmuş yalan söyledin diye. Ben kimseyle aldatmadim onu ki.
Kaç kere dil döktüm ulaştım tekrar tekrar sence sakinlesince dönüş yapar mı geri bana döner mi?
Ara konuş o zaman romantik davran sadece onu sevdiğini senin için tek kadın o olduğunu anlat illaki yumuşar
Telegramdan konuşuyorduk görüşecektik yanıma gelecekti sonra saçma sapan şeyler patlak verdi şu an beni yalancı biri sanıyor. Telegramda da engelledi defalarca ulaştım. Ama artık yeni hesap açmam için beklemem gerekiyor izin vermiyor uygulama.😔
Kaç kere dil döktm ulaştım tekrar tekrar sence sakinlesince dönüş yapar mı geri bana döner mi?
Sen hatalıysan dönmez seni ona gitmeni bekler seven erkek kadına bir şekil ulaşır ulaşmıyorsa istemiyordur hepsi bu
Kaç gün oldu gideli?
1-2 gün oluyo.
Reel olsak daha kolay olcakti biseyler ama böyle uzaktan uzağa zor baksana.
Sana tavsiyem bir şekil ulaş özlüyorum seni de belli zaten seviyorsun anlat duygularını sensiz olmuyor bana iyi gelen tek şey sensin de yumuşar emin ol
Evet gözün görmüyor kulağın duymuyor zor tabiki
Offf tutturmuş biseyleri kafasında kurup kurup ona inanıyor. Ben uzakta olmama rağmen hep yanında olmaya çalıştım, destek olmaya çalıştım. Deger vermeyen ciddi olmayan biri niye böyle davransın
Anlık iyi hissetmek için yapar ben birine çok inandım ama bildiğin içi boş çıktı her şey mahvoldu o yüzden sende o kozu boş yere oyalama gittiyse bırak gitsin üzersin sen onu
Ne alaka niye üzeyim.
Tamamda ben senin o inandigin boş çıkan insan miyim. Herkes başkadır beş parmağın beşi bir mı.
Normalde kimsenin derdiyle filan uğraşmam önemsemem, yanında olmaya çalışmam ama ben bu kız için yaptım.
Yani demek istiyorum ki her türlü insan var bu kafa tilki gösteren şunu yapar mu deme yapan var
*bu kadar ilgi
Anlıyorum seni o yüzden diyorum istiyorsan onun kendi kendine sankinleşmesini bekleme başkası aklına girer senden uzaklaşır
Eee iki üç günde başkası girerse zaten bana olan hisleri yalanmış fismis ne anlamadım ben o işten.
Sen sevme isteme senden uzaklaşsın başkasına gidince suç olsun saçmalıyorsun gerçekten madem çok seviyorsun ilgisiz bırakma kendine bağla
Yahu kırıldım kırdın çok dedi. Belki sakinlesince biseyler yerine oturur, günahımı aldığını farkeder diyorum.
ya da onun için nasıl cabaladigimi çünkü defalarca engelledi yeni hesaplar açtım uzun uzun açıklama yaptım kanıt sundum.. şu an başka hesap açamıyorum farklı bir tel no lazım.🥺
Zannetmiyorum bitirdiyse zaten sakindir kendimden biliyorum unutuyordur alışıyordur sensizliğe
Offff korkutmasana aradığım herşeyi onda buldum canım kafam çok pişmanım çok. Keske biseyleri telafi etmek için son kez şans versee.. Ya ben aldatmadim bişey yapmadım ama onemsiz gördüğüm için ona biseyi söylemedim. sakladim gibi oldu ne bilim ben bu kadar onemsicegini
O çok duygusal birii.
Neyi sakladın?
Çok özel burada etiket olamam. senden yardım istesem sende etmezsin güvenip of. Birkac gün bekle diyor telegram hesap açmak için kafayı yicem. Onsuz yapamıyorum...
Mesaj atamam ki dinlemek isterimde 2 döverim şu an ama tuhaf yani bilmiyorum
Numaranı versen hesap açsam sonra silsem numaranı söz silerim direkt. Sadece başka bir numara lazım bana. Kimseye vermem numaranı, kendimde silerim.
Manyak ya 😂
Bir yardım et be sevabı büyük.
Peki sende haklısın etme neden güvenip yardım edeceksin ki. Napayim artık süre dolana kadar beklerim kaç gün sürerse. Sonra yazarim yine engeller büyük ihtimal napim of.
Kafana göre takıl
Eyvallah.
Çok yardımseversin.
Rica ederim
Umarım sende benim gibi çaresiz zorda kalırsın ozaman anlarsın bişeyleri.
Çok çaresiz kaldım ve hiç bir şey olmuyor biliyor musun kendi kendini bitiriyorsun sonra alışıyorsun geçiyor kimsenin değeri kalmıyor gözünde
Tamamda o başka anlamıyorsun.
Başka olan ne nasıl başka
O benim için çok başka çok özel..
Öyle olsa gitmezdi
Ulaştım dün döndü konuştuk az oda beni özlemiş
Ne mutlu sana
Cape town'da yaşamak istiyorum
Ne yapardim çok da önemli değil
Loş bir ortam ve seks.
konsere ihtiyacım var
Norveç’te olmak isterdim
Şu an sevişmeye ihtiyacım var