Benim ruh halleri değişimlerime denge sağlamak zaman zaman zor olabilir 😃. Genelde biraz daha sessiz olurum, bu seferde üzerlerine alınıyorlar. Ama onlar ile ilgili değil. Bence bu toksik gibi.
Senin var mı?

Benim ruh halleri değişimlerime denge sağlamak zaman zaman zor olabilir 😃. Genelde biraz daha sessiz olurum, bu seferde üzerlerine alınıyorlar. Ama onlar ile ilgili değil. Bence bu toksik gibi.
Senin var mı?
Öyle toksik davranışlarım yok. sadece bazen inatçı olabiliyorum. ama bunların dışında genellikle samimi olduğum için kolay anlaşılır birisiyim. ve aynı zamanda kafa dengi olduğum için de genelde insanlar ile arkadaş olduğum da sorun yaşamıyorum. bunların dışında tabi ki insanların bende sevmediği itici bulduğu özelliklerde olabilir ama sevenlerde onlara katlanır zaten
Elimde olmadan sert bakabiliyorum. Bana göre öyle değil ve bu toksikte değil bence. Aniden sinirlenmelerim olabilir veya cidden canım sıkkın olduğumda kimseyle görüşmek istememem...
Benim toksit davranışlarım var mı bilmiyorum ama açıklaması yaptığım şey tekrar tekrar karşıma geliyorsa o zaman komple toksitleşebiliyorum😬
Peki ben tekrar tekrar dinlediğim bir şeyi dinliyor isem ne olacak 🙄😂😂
Kadın haklı çıktı anlamadığım bir şekilde. 😂😂
Muhalefet olma modunda değilim. Bugün sakin ve mutlu bir Abdurrahman olacağım 😬😂😂
Al sana toksik davranış işte 😂😂 göstererek anlattın resmen
Kaynak gözlüğünü takmışsın yine. Düşeceksin çıkar o gözlüğü 😬😂
😂😂😂 tamam ya 😐
Baya var ya. Umursamazlık desen var, kararsızlık desen var. Dengesizlik, dobralık, ciddiyetsizlik ohoooh say say bitmez ¢
Abart abart
Yoo harbi var bunlar hadi dobralığı siliyim de kalanı var
Herkeste var ama bunun bir sınırı vardır. 🧐
Eyw eig için
Cevap
7Cevap
Ben toksik falan değilim.. Karşımdaki insan bana nası davranırsa ya da neyi hak ederse o şekilde davranıyorum.. Keyifli akşamlar..
Ben sana güzel konuşuyorum, bana kötü konuşuyorsun 🤒
Yoo sen bana gollük pas veriyorsun ben de 90'a şutluyorum :D Senden kaynaklı yine bak..
Ben seni aynı takımda zannediyordum. Aynı formayı giymişsin 😮
Sen renk körüysen ben napim 🤣
Bak bak 😂😂 Bi sakin ol ya laf sokmadan duramıyor
Benim normalim bu yengeç kaşınma 😂
Kaşı 😎
Yani toksik mi bilmiyorum da biraz inatçı bir tarafım var. Buna karşılık karşımdaki de benimle inatlaşırsa mevzu uzar.
Sevmediği şeyleri yaparım. Sevmediğim şeyleri yaparsa, silerim..
Evet, aniden öfke patlamalarım olabilir.
Ani çıkışlarımı kabullenmesi lazım. Bi anda çok çabuk parlayan biriyim sinirlenince. Çok vasat bi huyum var maalesef.
Maalesef değil. Sen böylesin 🧐 zamanla durulursun. Durulmuyor isen seni seven böyle sever zatenn
18 yaşın ile bu yaşını kıyasla. Aradaki farkı anlarsın bence
😂😂😂 haydaa
Toksik degilim diyecektim tam ama aslinda negatif olabildigim de soyleniyor. 🫠 Oyle oldugumda cevremden uzaklasiyorum genelde, zararim kendime ve gecici oluyor. Cok da toksik sayilmam sanki. 😄
Hiç bilmiyorum Apo toksik bir tarafım var mı acaba 🙄😄
Bilmiyor isen keyfine bak
Fazla iyi niyetli olmak toksik değil ama bazen ciddi yüzünü göster insanlara. 🧐
Eleştirileri bazen kendi üstüme alınabiliyorum o da hassaslıktan dolayı.
hiç yok keşke olsa diyenlerdenim. sade sakin net biriyim
Çabuk parladığım gibi sönerim bu huyumu sevmiyorum saçma bir cümle oldu ama neyse.
Seviyesine bağlı olarak değişir. Çok kötü bir huya katlanılmamalı.
Ters gelen bir durum varsa çözmeye çalışmam keser atarım. Savunma hakkı da vermem
Ben buna her Gülün bir dikeni vardır diyerek cevap vermek istiyorum
Cevap alındı. Yerinde bir cevap
Benimlw yakin olmak isteyene Belki bazı laflarım kaba gelebilir
Takıntılı insan benimle yakın olmamali
Toksik davranışım yok
Alışması değil ama şimdilik katlanması gereken davranışım çok konuşmam
Bazen çok fazla kırıcı olabiliyorum istemeden. Sonunda ben de üzülüyorum ama işte.
Bende bende toksik olabiliyorum genelde sessiz fazla konuşmayan bir tipim
Beni tanıyanlara sormak lazım.
Var mı poncik?
Hayır yok kesinlikle
Toksik mi bilmiyorum ama fazla açık sözlüyüm
Değil bence
var mı 🙄 bilmiyorum kii 😕
Öğren gel kuzu
azcık inat olabülür 😅
anında 😅
Fevri çıkışlarım var sanrm
Gayet mükemmel bir insanım toksik davranışım yok😌