Kişilik & Karakter Çok çabuk sinirlenirmisiniz? çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor çok sinirlenip kızgın hal aldığınızda kendinizi nasıl frenliyorsunuz? Çok çabuk sinirlenirmisiniz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Bazen çok çabuk sinirlenebiliyorum ama benim sinirim saman alevi gibi gelir geçer. Bu durumlarda biraz kendimle kalmam yetiyor... 1 2 Yorumla çoktaumurumda +1 yıl tanıdık geldi bu özellik, hatta üzerine gelindikçe daha da asabileşiyorsun bence Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Evet o yüzden o anda kimse olmaması ve kendimle baş başa kalmam daha hayırlı... Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Konuya göre değişiyor 1 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aslında çok çabuk sinirlenen bir yapım var evet ama çok çabuk da pişmanlık duyup öfkesi dinen bir yapım var 1 2 Yorumla çoktaumurumda +1 yıl serde karadeniz'lilik var sanırım Yorumla GeceMuhafızı +1 yıl Yok aslında Karadenizli değilim ama sadece biraz hassas bir yapım var Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Evet özellikle bu aralar patlamaya hazırım 1 1 Yorumla çoktaumurumda +1 yıl eyvah eyvah gaçın Yorumla
Ayşeilmaz16 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Haksızlık konularında çok çabuk sinirlenirim 1 4 Yorumla çoktaumurumda +1 yıl nasıl sakinleşiyorsunuz? Yorumla Ayşeilmaz16 +1 yıl Sinirlendigim kişiyle tartışarak Yorumla çoktaumurumda +1 yıl umarım o kişi veya kişiler tartışma ile kavgayı ayırabilirler Yorumla Ayşeilmaz16 +1 yıl Farketmez Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Sinirlenmem asla. 1 1 Yorumla çoktaumurumda +1 yıl başarılarının devamını diliyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bazen çok çabuk sinirlenebiliyorum ama benim sinirim saman alevi gibi gelir geçer. Bu durumlarda biraz kendimle kalmam yetiyor...
tanıdık geldi bu özellik, hatta üzerine gelindikçe daha da asabileşiyorsun bence
Evet o yüzden o anda kimse olmaması ve kendimle baş başa kalmam daha hayırlı...
Konuya göre değişiyor
Aslında çok çabuk sinirlenen bir yapım var evet ama çok çabuk da pişmanlık duyup öfkesi dinen bir yapım var
serde karadeniz'lilik var sanırım
Yok aslında Karadenizli değilim ama sadece biraz hassas bir yapım var
Evet özellikle bu aralar patlamaya hazırım
eyvah eyvah gaçın
Haksızlık konularında çok çabuk sinirlenirim
nasıl sakinleşiyorsunuz?
Sinirlendigim kişiyle tartışarak
umarım o kişi veya kişiler tartışma ile kavgayı ayırabilirler
Farketmez
Çabuk sinirlenmem gayet sakinim
Sinirlenmem asla.
başarılarının devamını diliyorum