Olumsuz bir şeyleri sürekli tekrar etmenin anlamsız olduğunu biliyoruz. Bildiğimiz halde neden tekrar ediyoruz? Bu sorunu nasıl çözerim diye düşünsek, birçok soruna yersiz zaman harcadığımızı fark ederiz aslında.
Sen yakınıyor musun?

Olumsuz bir şeyleri sürekli tekrar etmenin anlamsız olduğunu biliyoruz. Bildiğimiz halde neden tekrar ediyoruz? Bu sorunu nasıl çözerim diye düşünsek, birçok soruna yersiz zaman harcadığımızı fark ederiz aslında.
Sen yakınıyor musun?
Sık sık olmasa da arada yakınıyorum elbette. İnsanız, iyi hissettiğimiz kadar kötü hissettiğimiz günlerin olması da çok normal.
Bunun bir süreç olduğunu, hayatın hep kötü devam etmeyeceğini, yeniden gülebileceğimizi kendimize hatırlatıp motive edip güzel günleri beklemekten başka elden gelen bir şey yok.
Ben en son keşke son izlediğim filmi izlemeseydım diye yakınıyorum😭😭 Gerçek yaşanmış bir hayat hikayesi. Sonunda gerçek görüntülerini izlerken tutamadım kendimi.
Kesinlikle tavsiye ederim ve diğer film The Number 23'de mutlaka izle. Sonu hiç tahmin etmediğim bir sondu.
Neyse ki ben tutabiliyorum kendimi 😂😂
Üzülme bu kadar Serap. ☹️
Komedi bir şeyler izle 🤔
Tamam not alayım. 😂😂
Zihnini güçlü kıl, çekim yasasını hatırla. Benimseme üzüntüyü!
Unutma. Kabullen
Ya bi dur üzülme 😬😂😂
Çıkarsın inanıyorum sana 🌾😬
Çiftçiliğe desteğimiz göz yaşartıcı Serap 😬
#DertEtmeArpaEk
😂😂🌾🤺
Sık sık değil ama arada oluyor tabii robot değiliz ya 😀
Robot sanmıştım ben 😐😃
O değil de bu kadar çabuk eig gelecegini tahmin etmezdim sdjdjd
Normalde toplu seçiyorum eigleri hazır sen gelmiş iken seçeyim dedim. Beni sen gitirdi isen senden başlayayım seçmeye dedim 🤖
Robot mu o 😂 "beni sen gitirdi isen" nedir tam olarak bu kısmi anlayamadim 😀
Suriye Türkçesi gibi olmuş fkdks
Beni sen getirdin ya soruya görüş paylaşarak, o sebeple dedim. Sen getirdin, sana eig verdim demek istedim.
Maalesef ki yakınıyorum. Özellikle aşk konusunda sık sık yakınıyorum. Bazı sebeplerden dolayı bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı. Aşksızlık krizini kafama çok takıyorum ve bu krizden kurtulamıyorum. Özellikle arabayla tek başıma bir yere giderken, bomboş yollarda aşırı hız yapıyorum.
Cevap
6Cevap
Yoo yakınmıyorum.. Kötü biri olmanın avantajları.. Keyifli geceler..
Kötü biri değilsin
:D Belki sen o yanımı görmedin ondandır yengeç.. Teşekkürler..
Kötü insana kötü olabilirsin. Belki ondandır 😃
Kendini temize çekme :D ona ben karar veririm ashh
Fkdkd 2 dakika normal konuşmaya çalışıyorum yine olmuyor ya
ahsh :D dedim ama kötü biriyle muhatap olduğunu unutuyorsan bu benim suçum değil :D b12 alman lazım ahsh :D
Fjdjdk alayım en iyisi 💊
- İkizler kötü biri Abdurrahman bunu unutma
- tamam
5 dakika sonra...
- İkizler sen iyi birisin
404
:D ahsh kötünün en iyisiyim bak haklısın ahsh git hadi dinlen ihtiyar
Sensin git 😃
Kendimi iyi hissediyorum
Daim olsun
Amin cümlemize
Artık umursamıyorum hiç anı yaşıyorum daha çok
Herzaman neşeli ve olaylara pozitif bakan birisi oldum sorunlara değil çözüm yollarina odaklanirim enerjimi düşüren ve negatif insanlardan da her zaman uzak durmaya çalışıyorum oyuzden kendimi kötü hissettiğim zamanlar çok nadir olur ... bana gıcık diyen güzel yürekli adam 😂🤣
Evet şu son zamanlar daha bir çoğaldı. Hatta şu son saatler, son dakikalar...
Sebebi ise bilmiyorum. Belkide biliyorum ama bilmek istemiyorumdur.
Bildiğin bir şeye çözüm üret 🙄
Çözümü yok
Anlat 🤔
boş ver :|
Bak bak bak 🧐
Çok dinledim bak bu şarkıyı. Anlatabilir isen anlarım belki 🧐
Kendimi fazlasıyla yoruyorum başkalarını neden yorayim sen kendine yorma ✨
Yorulmamm 🧐
Sık sık kendimi kötü hissettiğim olmuyor 😬yani enazından ben öyle düşünüyorum 😃neyse gelelim cavaba itiraf etmeliyim ki evet yıkınıyorum bazen insanım ya duygularım düşüncelerim beni yoruyor bazan ve kendimi yıkılırken buluyorum..
Uzun zamandır kötü hissettiğimde neden diye sormayı nasıl çıkarım bu moddan demeyi bıraktım çünkü o an o duyguyu yaşıyor ve kabul ediyorum , yakınmadan etkisinden çıkıyorum. Sonra bir gülümseme geliyor.
Oluyor arada sırada. Kendimi suçlu , yenilmiş , beceriksiz hissediyorum.
Şimdi yine oldu
Bir yengeç ile konuşmak istersen beklerim
Eyvallah yengeç sohbet muhabbet her zaman ama caresi olmayan şeyi konusmak hem gereksiz hem tekrara düşmek olur
Haklısın yayy
Kendimi en son ne zaman ve ne kadar süreliğine iyi hissettiğimi hatırlamıyorum bile. Bu durum ile alakalı profesyonel destek alıyorum.
Negatif enerjinin peşine düşünce, beni daha dibe çektiğinin farkında olduğumdan düşünmemeyi öğrendim artık.
Eskiden bu durumu çok yaşardım ama artık öyle değil
Ne mutlu ne mutsuz hissediyorum
Hissiz olmak sence nasıl
Evde kaldığım zamanlarda oluyor onun dışında pek olmaz
Yoo neden kendimi kötü hissedeyim ki
Nedeni yoksa keyfini çıkar
Tamam teşekkürler
akışına bırakırım herşeyi
insanız elbette oluyor ama sık sık değil
Bana da oluyor bazen çok dogru tesbit
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?