Verecek ışığı olmayan karanlığı mı sever?

Verecek ışığı olmayan karanlığı mı sever?

Ben aslında karanlık olarak değil de genel itibarıyla yalnız başıma oturmayı severim mesela gündüz vakitlerinde de odada tek başıma otururum kitap okurum film izlerim dizi izlerim burada takılırım yani genel itibariyle yalnız olmayı seviyorum ama öyle zifiri karanlıkta da oturmayı çok fazla sevmem.
Karanlık zihni dinlendirir. Karar vermeyi kolaylaştırır. İnsan vücudunun en çok enerji harcayan uzuvları göz ve beyin. Bu iki uzvu aynı anda çalıştırmak bazen performans kaybına neden olabilir.
Karanlıkta ve gözleriniz kapalıyken beyninizde daha yaratıcı fikirler oluşabilir. Bazen çözümsüz olaylara çözüm bulabilirsiniz.
Karanlık güzeldir. Pek çok şey karanlıkta doğup gün ışığına çıkar. Hatta dünyanın oluşumundan beri dünyayı değiştirebilmiş güzel şeyler başarmış tüm insanlar karanlıktan doğmuştur
Kahve çok açık olmuş.
Gündüzün ilk ışıkları, gecenin zifiri karanlığı ayrı ayrı güzel. Yapay ışıklardan hoşlanmıyorum.
Geceyi, sisi ve puslu havaları severim. Sokaklar sakin olur. Arka sokaklarda sessizlikte yürürken tüm sokaklarin sahibiymiş hissiyatı yaşarsın.
Karanlığı severim. Öyle ki akşam saatlerinde ışığı açmıyoruz. TV ışığında oturuyoruz. Daha hoş bir ortam oluyor.
Cevap
18Cevap
Karanlıkta oturmayı seviyorum özellikle kahve film ve masa lambası varsa :)
Uyurken karanlık olsun ama yalnızken aydınlık iyidir..
Kap karanlık yerden pek hoşlanmam; mumla aydınlanırsa mekan severim dadtlum🤗🌺
ne sevecem karanlığı hiç bi şey yapılmaz tadı olmaz
Çok severim özellikle loş ışıkta kitap okumaya bayılırım.
Karanlığı severim (ruhum etrafımı aydınlatırok şükür) ama en çok gündoğumunu severim. Karanlık ve aydınlığın o mucizevi buluşması.
Bayılıyorum karanlığa 🖤
Karanlıkta soyutlanmanın verdiği tadı başka bir şey verebilir mi bilemiyorum. Derin sularda bir anlığına bilincin farkı bir evrende hissetmesi gibi.
Karanlığı sevmem ışık severim. Karanlıkta oturmak çok kasvetli geliyor bana.
Karanlık değil de az ışığı olan ortamları daha çok seviyorum. Beni dinleniriyor, loş..
Işıktan kaçan daha fazla saklanandan bol bir şey yok şeffaflık ile netlik kimsenin işine gelmiyor,,,
Bir baska deyişle ışık talebi olan ışık arayan yok ,.
hayır sevmem heryer aydınlık olmalı
Karanlığı severim✨.
Karanlık benim tercümanım
Karanlık ortamı çok seviyorum
Severim
Loş ortamlarda oturmayı severim
Uyurken severim sadece.
Yalniz tailmak bazen guzel oluyo
Oooo karanlığın ta kendisiyim.
Çok sevmem.
Karanlıkta düşünmek çok iyi 😜
Mantıklı bir tespit 👍