Merhabalar Herkese 🌸

Sevmediğiniz biri bile olsa başına güzel bir sey gelince mutlu olur musunuz?
Merhabalar Herkese 🌸

Sevmediğiniz biri bile olsa başına güzel bir sey gelince mutlu olur musunuz?
#selamgençlik 🍀🍀
⭐🍀🍀 Sevmediklerimin nötr bi antipati haddi vardır daima. Hani o tarz kişileri belki başta sevimsiz bulurum, zamanla belki tanıdıkça bi sempati oluşabilir. Direkt kimseye kafayı takmıyorum tabiki. İstisna olarak bana kafayı takanların da açık konuşayım, ne üzüntülerine üzülürüm, ne de mutluluklarına sevinirim. İlişkilerimde adalet benim için başta gelir. Başta kendimin olmak üzere tüm hakları gözetmekten yanayım kesinlikle. 🍀🍀⭐
#tubasueda 🍀🍀
Birini sevmiyorsam bir sebebi vardır. Mutlu olmasına mutlu falan da olmam. Bana zararı olan birinin benim çektiğim acıdan daha fazlasını çekmesini isterim. Ben dokunmam ama belasını bulmasını pusuda beklerim. Sadece sevdiğim insanların adına mutlu olabilirim. Kendi sevincimden fazlası şeklinde hem de.
Olabilirim ve bu da beni insan yapan özelliktir ve bence herkeste olması gereken huydur.
Teşekkürler
ben tanısam tanımasam bırı bır ev ya da araba alsa ya da mutlu olsa bundan memnuniyet duyarım onun adına sevınırım yeter kı hakettıgını dusuneyım bu dunyada sadece haksızlık ve adaletsızlık benı rahatız eder
Cevap
22Cevap
Sevmedigim kimse yok, haliyle bir şey hissetmediğim biri için hiçbir duygu hissetmem mümkün değil. Umrunda olmaz.
Birini sevmeyebilirim ama ona saygı duyarım. Ne yaşarsa yaşasın Allah mutlu mesut etsin
Hayır tabi ki sevmediğim biri adına mutlu olmam çünkü sevmediğim biri benim umurumda olmaz. kötülüğünü de istemem ama umursamam sadece. ben sadece sevdiklerimin başarılarını ya da mutluluklarıyla mutlu olurdum. çünkü bir insan beni sevmiyorsa o insan için mutlu olmak anlamsız olur benim için.
Olamam. Sevmediğim, özellikle de nefret duygusuyla yaklaştığım birinin mutluluğu beni mutlu etmez. Ama mutsuzluğundan mutsuzluk duyabilirim. O kadar da vicdansız biri değilim.
Olurum desem yalan olur. Dürüst davranmamış olurum. Mutlu olmam ama mutsuz da olmam. Allah herkese güzel günler yaşatsın diye düşünüyorum. İyi düşünmek sana da iyi şeyler getiriyor çünkü 😊🖐️
Yani insanların her zaman hayırlısını olmasını ve insanlar için iyi olmasını isterim severim sevmem ama kimsenin de kötülüğünü istemem
Aa bu Maria Mercedes değil mi 😀Annemin brezilya dizileri 😀Soruya gelince sanirim o kadar erdemli biri degilim mutlu olamam 😀
Sevmediğim kişi adı üstünde ona niçin mutlu olayım ki olmam tabi 😅 sevdiğim kişilerin başına güzel bir şey gelmesi mutlu eder
Sevmediğim kişinin kim olduğuna bakar ama genelde mutsuz olmam o mutlu diye sadece umursamam
Ben mutlu olurum. Tabii bunun da bir sınırı var.
Sevmesem dahi mutlu olmasını isterim. Benden çok daha uzak olabilmesi için.
Evet, olurum. Bir insanın mutluluğu beni d emutlu ediyor ¢
Hayır bana ne tam tersine onun mutlu olması benim üzüntüme sebep olur
Nötr baktığım bir insan ise normal düzeyde mutlu olurum
Umrumda olmaz ki. Ne mutlu olur ne üzülürüm.
Hayır kesinlikle olmam. O noktaya geldiyse bitmiştir. siler atarım.
Sevmeyebilirim bana da bir zararı yoksa mutlu olurum.
evet olurum çıkarları bir kenara koyarsak kötü insan yoktur
Hayır sevmediğim biri adına neden mutlu olayım ki ne hali varsa görsün
Sevmediğim insanın mutluluğu ile ilgilenmem.
Sevmediğim biri kötü ise sevinmem.
Mutlu olsun, bende olanda gözü olmasın.
Ben herkes adına mutlu olabilirim.
Sevmiyorsam kardeşim önde gidenidir mutlu olmam tabiki
Sevmediğim biri adına mutlu olamam imkansız.:D
Sevmesem de kötülüğünü istemem kimsenin
Hayır samimiyetsiz bir hareket olur
Ben olamıyorum ama olmak gerekir tabi☺️
Kindarım ben, olamam maalesef
Evet mutlu olmuşluğum var...
Mutluda olmam üzülmemde banane
Olurum Gülümsemek Sadakadır