Kişilik & Karakter Çelişkili olduğunuz duygularınız nelerdir? Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Insanlarla muhabbet etmeyi seviyorumAma insanlardan sıkılıyorum Çelişkili olduğunuz duygularınız nelerdir? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sevimliihatun Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Aynı dertten muzdaripiz Ben de insanlarla sohbet etmeyi severim ama belli bir süre sonra çok sıkılıyorum kişinin kendisinden de sıkılıyorum. 0 3 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Felsfe vb konular seviyor musunÇoğu insanın sevmediği Yorumla sevimliihatun +1 yıl Evet seviyorum Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Işte bundan dolayı oluyorBir bilgi öğreniyorsun anlatmak istiyorsunMerak edebilecek hayret edicek insan yom Yorumla
İsimsizk994 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl 1. Bende konuşmayı değilde Mesajlaşmayı severim çünkü konuşurken anlatamadığımı anlatmak istediğimi yazarak daha iyi anlatıyorum2. konuşacak bi şey bulamıyorum nasılsın iyimisin den sonrası bende yok 0 1 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Soru sorucan işte beK arsi tarafın anlattığı şeylerdende sorucan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aynı dertten muzdaripiz Ben de insanlarla sohbet etmeyi severim ama belli bir süre sonra çok sıkılıyorum kişinin kendisinden de sıkılıyorum.
Felsfe vb konular seviyor musun
Çoğu insanın sevmediği
Evet seviyorum
Işte bundan dolayı oluyor
Bir bilgi öğreniyorsun anlatmak istiyorsun
Merak edebilecek hayret edicek insan yom
1. Bende konuşmayı değilde
Mesajlaşmayı severim çünkü konuşurken anlatamadığımı anlatmak istediğimi yazarak daha iyi anlatıyorum
2. konuşacak bi şey bulamıyorum nasılsın iyimisin den sonrası bende yok
Soru sorucan işte be
K arsi tarafın anlattığı şeylerdende sorucan