Güncellemeler
+1 yıl
1 tane bıle pembe evlı yoktur sımdı msajla bana saydıracaklar ama durum bu bır cok pembe hesap yalancı
ben inanmıyorum neden derseniz illaki eşler görür ya mesela bir pembe hesap evliyim dedi lütfen msaj atar mısın bir kaç soru sorayım belli olur dedim abi bildiğin yalan dolan çıktı insanlar neden yalan atıyor yahu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bazıları gerçek bazıları değil
bu evliyim deneyi arkadaslar konusmamaniz gerekir ama size fark etmedigi icin. 🤌🏻🤌🏻
yav sen ne dıyorsun degısık sen zaten evlı olamazsın
Nufus cuzdani atim?
🤣🤣
yav knk 3 soru sorarım kacarsın nufus cuzdanı mı atacan allahını seversen cok degıl azıcık gururun varsa msaj at beklıyorum 3 soru sadece sonra sıl gec
evli degilim ztn sen de evli avına çıkmışsın belli ajahdhdjc
lan abaza amacım sızler gıbı evlıyım yalanı atanları ortaya cıkarmaktı varan 4 oldu sımdı yol al kaybol bır de nufus cuzdanı atacakmıs serefını unutmus ınsan
aynnnen aynen 🤝🏻
bır kelıme dahı yazma rezıl yalancı
Hiçbirine inanmıyorum. Sanal öyle bir şey ki istediğin gibi kendini yansıtıyorsun
ben evlı olduklarna ınanmıyorum zıra es mutlaka görur mesajlasmaları vs ya
Sorulan sorular evli adama aşık oldum vb. Belki buna dayanarak söylüyor olabilirler. 😂
evet cogunlugu kurgu
Sen yine inanma
Hesaptaki yaslarin gercek oldugunumu dusunuyorsunki evli veya beksr olduklarina inanscan...
DOSTUM COGU FAKE anlamıyorum neden yanı evlıyım yalanı söyluyorlar ona anlam veremıyorum
Kendime bile inanmıyorum ki👍🏻
aynen dostum evlısın sen devam et
Var evliler öyle ya da böyle
valla ben evlı olduklarını dusunmuyorum cogu fake bence
Benim bildiklerim var
valla bır tane pembe hesap yoktur emın olabılırsın
Emin olduğum için söylüyorum zaten 😀
dostum bır tane pembe yoktur
Tamam yok dediğin gibi olsun
evli olan KS e giriyorsa oww
hep göruyoruz bır ton sorun var kocam böyle esım böyle pembe mavu hesap cok
Evli olan girmesin ya
Belkide ama çaresizler
Bilemeyiz
çaresızı yok evlı kadın erkek sosyal medyaya gırmesın gırmeden önce bosansın sonra yesın naneyı ama BURADA EVLIYIM DIYENLER YALANCI YOK ÖYLE BIRSEY
Aynen girmemeleri lazım psikolog var nitekim
aynen öyle