Mizah anlayışım birazcık kötü ama birazcık hahajdh sağ olsunlar güldüğüm için gülerler 🥲 benim gibi olan var mı jcgh

Mizah anlayışım birazcık kötü ama birazcık hahajdh sağ olsunlar güldüğüm için gülerler 🥲 benim gibi olan var mı jcgh

Mizah anlayışımın iyi olduğunu düşünüyorum çünkü espri amaçlı söylemesem bile çoğu kişiyi güldürüyorum. Ama bazı kişilere göre de aşırı ciddiyim, ilkokul seviyesinde esprilere gülmediğim için.
Bunlardan kastım de 31 muhabbeti, 36,5 ayakkabı ve js ironisi falan. Saçma ve boş geliyor bunlar. Herkesin mizah anlayışı da aynı olmak zorunda değil, yani evet. Mizah yeteneğim yüksek diyebilirim ¢
Eyw bibot
hayır ya ben hiç komik değilim. davar gibiyim. espriden anlamam. yapılanı anlamam, kendim yapamam. mizaha tepki olarak doğmuşum adeta. en sevdiğim şakalar soğuk şakalardır.
Cevap
22Cevap
Mizah yeteneği oldukça yüksek birisiyim. ama espriden anlayan kafa dengi insanlar olmalı karşımda.
Değilim. Bu yüzden espri yapmam. Yapılırsa da güler geçerim, komik olmasa bile...
Evet ama bunu herkese belli etmem
Karşımdaki de anlayacak kadar
mizahı yüksek olmalı
Mizahi bir zekaya sahibim sorularım ve yorumlarımda mizah ağırlıklıdir bu sitede de bu yönümle tanındım ve sevildim çünkü herzaman söylediğim gibi eğlenmek için burdayiz 🙋🙋
Benimle iki muhabbet eden biri eğer samimi ve anlaştığım biriyse ayak uydurursa gülmekten çenesini hissetmez
Yazık ya güldüğüm için gülerler diyo. bide farkında. ustune mizahini sürdürmeye devam ediyomusun peki 🤪
Düşünmesi bile işkence
Güldürtmeyi çok severim. Kahkaha sesi duymak, gülen yüz görmek çok hoşuma gider.
Yüksek bence. İnsanları güldüren espriler yaparım..
Karşımdakinden pozitif elektriği alırsam her türlü.
Bazen çok iyi yakalıyorum bazen de yok çıkmıyor hiç bişey
Karşımdaki kişiye göre değişiyor. Sevdiğim biriyse eğlenceli ve komik biriyim.
Mizahi yönüm yüksektir. Seviyorum bu yönümü.
Yani yeri zamanı gelince yapıyoruz birşeyler.
Değilim , hiç beceremem 🥲
Kalitemi bilmem ama yüksek...
Orta diyelim çok yüksek değil
Evet genelde beni komedyen sanarlardı
Yok
Nasıl kendimi mizah konusunda gelistiririm
Eskiden daha komiktim sanki
Heaaa yussek biriyim cnmm
Soğuk espri benden sorulur.
Bence komikler 🥲
Eh işte fena sayılmaz
Kadınlar gulsede kendimi komik bulmuyorum