Selammmsss
.. koydum sevinçlerimi önüme, baktım hepsi sensin

#sosyetic
Selammmsss
.. koydum sevinçlerimi önüme, baktım hepsi sensin

#sosyetic
Mükemmel değilim, herhangi bir huyumu değiştirince de mükemmel olmam. Olmakta istemem. Çünkü kendimi kusurlarımla seviyorum. Bir insanı özel kılan, kusurlarıdır. Eğer bana has özelliklerimi bir kenara bırakırsam diğerlerinden ne farkım kalır? Mükemmel değil, sıradan olmaz mıyım? ¢
Genellikle tüm duygularımı seviyorum ben. bazen ani ve sert çıkışlarım ya da aşırı depresif zamanımda istemeden söylediğim kırıcı sözler olabiliyor ama bu normal bir tepki benim için ve genelde sakin kalmayı deniyorum. bir de inatçılık duygum var yani bu duygu olmasaydı kendimi daha iyi hissedebilirdim. çünkü bazen bu inatçılık yüzünden vaz geçmemem gereken yerde inatla devam edebiliyorum ayni bir şeyi başarırken iyi ve mantıklı olsa da genel olarak beni etkileyene yani kötü etkileyen bir durum. çünkü zamanım gidiyor ve boş yere uğraştığımı hissediyorum genel olarak.
Birde bazen depresiflik var tabi ki yani biraz içe kapanıklık ve sessizlik, ama buda genelde o gün moralime göre değişebiliyor. yani anlık bir şey oluyor hemen geçiyor.
Bunların dışında şu an için olumsuz huy ya da duygum yok. genel olarak tüm özelliklerimi ve karakterimi seven birisiyim. yani kendimle ilgili bir sorunum yok ve kendimi seviyorum.
Allah beni saf mükemmellik içinde yaratmış. Eksiği ya da fazlası yok :D Neyse bu kadar ego yeter. Aslında agrasif ve huysuz bir insan olmasam cidden çok tatlı adamım. Fakat lanet Karadeniz genlerim yüzünden bu durumdan asla kurtulamıyorum.
Karadenizli olmak bir ayrıcalıktır 😅
Ricalar ✌️
Yorumlara baktım da herkes de ne kadar iyimis vesselam gözlerim yaşardı.😂
Madem bu kadar iyisiniz kıralan kalpleri kim kırıyor sadece ben kırıyor olamam değil mi? İllaki istemeden ya da isteyerek kalp kırdığıniz olmuştur kimse burada günahsız değil
Hangi huyum olmazsa mükemmel bir insanım sorusuna gelecek olursam bu arada çok güzel bir soru olmuş seni tebrik ederim sitenin böyle sorulara ihtiyacı var. Ben kendimi hiçbir zaman mükemmel görmedim bence kimse mükemmel değil
Her ne kadar yeterince mükemmelim iyiyim deseler bile hepimizin yaptığı pişman olduğu ya da olmadığı hataları var. Bı kusurum yok birçok huyum var sadece bir tane değil ama şunu söyleyebilirim şeytan 😈 değilim...
Tabii herkes melek :D kanatlarını dağıtacam
Cevap
56Cevap
Artılarımla eksilerimle mükemmelim ya eccük sinirim olmasa da olurmuş..🙃
Sen sinirli misin :D duy da inanma
Minnoş olduğum kadar sinirliyim ya :/ bunları aynı bünyede bulundurmak çok zor 🥺😂
Tabii zordur beybisi ama olsundu :D
Her huyum ayrı güzel ve bana ayrı güzellik katıyor. Mükemmelim ben ❤️
Bence de 💙
Geç kalmak gibi bir huyum var. Her zaman herşeye ve her yere geç kalıyorum.
Dakik olsam müko olurdu 😀
Aslında özünde çok tatlı kadınımdır.. Ama şu sinirim olmasa daha iyi olurdu.. 😄
O kadarcık olur :D
Dimi ama 😅
Ani ve sert çıkışlarım var. Bunları biraz törpülesem çok da çekilmez biri değilim aslında 😄
Myers olmak böyle bir şey :D
olduğum halimle mükemmel hissediyorum kendimi kendimi seviyorum kendimle barışığım:)
Dikenlerim var elbet ama gülün de dikeni varki:) seven katlanıyor
Kime göre, neye göre mükemmel bir insan. Türkiye'de iyi insan olursan saf derler, ahlaklı insan olursun canım, ensesine vur lokmasını al derler ama sahtekar ol uyanık derler.
Nahif insan olursun kizlar maço seviyorum derler, maço olursun bu ne ya çok kısıtlıyor derler.
O yüzden mükemmel değilim, olmasi gerektiği gibiyim, kendime göre de mükemmel insanım 😂
Para harcama huyum. Harcama yapamıyorum para yok 😂 Uslu uslu oturuyorum. Yemeğimi de kendim yapıyorum dışardan da yemek ısmarlayamıyorum. Bir de gereksiz insanlara sinir olsam güzel olacak.
Harcamak için kazanıyoruzduuur
Aynen arada bir ödüllendiriyorum kendimi 😏😁
Bazen çok aşırı ve gereksiz yere sinirlenebiliyorum bu huyum olmasa mükemmelin de ötesinde bir insanım 😄
Vardır sebebi insan durduk yere sinirlenir mi 😅
Aşırı agresifim napimm😄
Hahaha :D olsundu
İnadım, sinirim, birazcıkta egom olmasa iyi insanım aslında.😬
Bazen ben kendim bile kendime tahammül edemiyorum o kadar. Çekilmez bir adam oldum yine : uykusuz, aksi, nâlet. Yine her seferki gibi haksızım. Sebep yok, olması da imkansız. Bu yaptığım iş ayıp rezalet. Fakat elimde değil.
Aşırı merhametliyim ve asla kin tutamıyom bu sebepten dolayı kendimi cidd3n mal gibi hissediyorum
Kin tutamamak gerçekten kötü bir huy ya
Doğuştan dezavantaj
Black Pillciliğim olmasa kadınların gözünde mükemmel (yani tam bir enayi) olurdum. Black Pilli öğrendim gerçekleri buldum. Mükemmellik değil, gerçekçiliktir önemli olan...
Aslında kimseye zararı olmayan sakin hoşgörülü biriyim. ama bazen beni çığırımdan çıkardıklarinda inanılmaz kötü bir adam oluyorum
Mükemmel diye bir şey yoktur. Herkes kusurludur ve kusurlarımızla birbirimizi sevmeyi ve özellikle kendimizi sevmeyi öğrenmeliyiz.
@dely1man beni burada en iyi tanıyan sensin bence bu soruya sen cevap ver hangi huyum olmasa ben mükemmel bir insan olabilirim hııı 😂😂
@ dely1man tm peki teşekkür ederim Evet bu huyumun farkındayım burada bir kaç soruda da bunu belirtmiştim
Bir iş hallolmassa orada takılı kalırım. Sonra halledersin diyenlere yav bitsin önce derim. Genelde uyumlu olmaya çalışırım 🙂
Mükemmel olma gibi bi çabam yok..
Ama aşiri değer vermek sanki pek iyi olmuyor.. fazlasıyla merhamet etmek.. insanı gereksız üzüyor
Kafaya takmak. Bu huyum olmasa varya çok güzel olacak kimseyi bilmem nereme takmayacam. Artık bu huyundan ben nefret eder oldum.
Her halimle mükemmel bir insanım, huylarımda olacak iyi veya kötü ki beni ben yapsın yoksa herkes etten kemikten...
Bazen şakalaşırken dozu kaçırıp yanımdakilerin kalbini kırıyorum farkında olmadan sonra düşününce iş işten geçmiş oluyor.
Insanlara daha az değer verip
Kendi sevdiğim işlerle daha fazla uğraşsam mükkemel olucam
Kinci olmasam ve kimsenin kendi istemediği sürece değişmeyeceğini kabul edip polemiğe girmesem
Aşırı kafaya takmak, aşırı merhametli oluşum ve de sevince kolay vazgeçemeyen huylarımı bir kenara bıraksak mükemmelim.
Her şeye sinirlenmek, sinirlenince yüksek sesle konuşmak, alınganlık ve inatçı olmak.
Geriye bir şey kalmadı.😄
#selamgençlik 🍀🍀
⭐🍀🍀 Kendimi idealize etmeden, tüm huylarımla seviyorum, evet.🍀🍀⭐
#tubasueda 🍀🍀
Kimse dört dörtlük değil bende bazı konuları takıyorum aslında hiç yok ama durduk yere bir anda oluyor bunu yok etsem çok güzel olacak
ben zate gayet öyle bi insanım şeker gibi adamım ben yaa :D
Ben tüm huylarımı severim aslında, ama bazı insanları umursayamıyorum, unutuyorum
Sevdigime takıntılı olmasam, kıskanç olmasam mükemmel biriyim 😄🙊
Kuşkuculuğum ve tutarsızlığım olmasa harikayım😂
Huy değilde şu sağlık problemi olmasa üstümde var ya dört dörtlük bir kadınım.
Olduğum gibi iyiyim🙂
Topun gelişine oturtmak gibi bi huyum olmasa, halı sahalarında mükemmel bir insanım.
Öyle bı huyum varsa da karşı taraf sölemelı bunu
Mukemmellige gerek yok bence ama yersiz ve cok dusunmemden kurtulmak isterdim.
Hepsini seviyorum. Bazen kendim gidiyorum, haber vermeden o olmasa, güzel olur
Usengeclik ve tembellik olmasa mikemmel biri olamam gene ben en iyisi uyyim
Biraz sert bi micazim var o aza düşse tadin dan yenmem. d
Fevriliğim olmasa
Merhametim çok merhametliyim azıcık taş kalpli olsam çok iyi konumda olacamda iştee.
Çok çekingenim daha doğrusu özgüven eksikliğim. Eğer özguvenimde bir sorun olmasaydı şu an babbaska bir hayatim vardı
Kendimi baştan yaratmam gerekiyor ahahah
Haksızlık etmeyelim sjs
Biraz agresifliğim olmasa mükemel insanımdır 😆
Başa bela :D
Uykusuuuuuz, aksiiiii, naleeet
Uyusan geçecek gibi ama :D
Geçebilir de geçmeyebilir de 😂
O zaman uyuyarak zaman kaybetme hsjd
İnsanları masum görüp acıyıp yanında olmasam mükemmel bir insanım
Utanip her boka kizariyorum
o kotu huyum olmasa varya offfff
çok fazla düşünmesem diyesim geldi..:). ama iyi ki düşünüyorum bu halimle kusursuzum
Sanırım biraz inatçılık var, bu yönümü pek sevdiğimi söyleyemem
Benim öyle kötü bir huyum yok kendimi seviyorum sevdiriyorum 😊
Çok nefretsel bakıyorum olanlara bu kadar olmasaydı keşke
Çok çabuk güveniyorum yaf, keşke olmasa 😄
Her halimle mukkemelim
Huyum olmasa aslında çok iyi bir insanım 😅
çok şükür taş gibi mükemmelim :) :)
Çabuk parlarım
Fazla para harcıyorum
Çabuk sinirlenme huyu
Takintilarim ve dengesiz hareketlerim
seks düşkünlüğüm