Yaşadığın hayat boyunca seni yalnız bırakmayan özel bir duygun var mı? Kimimiz daha öfkeli oluruz, kimimiz daha anlayış duygusu içerisinde vs…

Yaşadığın hayat boyunca seni yalnız bırakmayan özel bir duygun var mı? Kimimiz daha öfkeli oluruz, kimimiz daha anlayış duygusu içerisinde vs…

O kadar varki mesela suçluluk.. Hatta başka biri bile bir şey yapsa ben suçluluk duyarım, en ufak hatamda aşırı suçluluk duyarım.. Hayır diyememe , yalnız kalmakdan korkma.. Genelde etrafımdaki insanlara "Hayır" diyemiyorum, daha doğrusu sevdiklerime , hem kırarım diye aşırı düşünüyorum, hemde ya hayır dersem giderlerse? Korkusu.. Sinirlenince aşırı deliriyorum ve hemen gözüm dolur, yutkunamam kendime vururum aşırı sinirlenirsem kafama falan .. ve son olarak Kıskançlık.. Aşırı kıskancım ve bu bana aşırı zarar veriyor..:(
Yalnız duygusu kesinlikle ister ailemle ister başka kişilerle kendi kendime bile olduğumda nerede olursam olayım o yalnızlık hissini kaç yıldır söküp atamadım
Cevap
8Cevap
Merhametim öfkem sevgim bu üç duygum hep ama hep içimde karışık bir halde
Genelde heyecan duygusu
Merak ve merhamet , derin düşünce ve sorgulama . Herşeye merak duyuyorum ve bu bazen başıma iş açıyor ama olsun. Merhamette her şey ve herkese karşı değil ama canlılara merhamet , arkadaş olma isteği , empati onlarla konuşma isteği duyuyorum. Tabi insan boşluk hissiyle de yaşıyor ama çoğunlukla bu duyguları yaşıyorum. Derin düşünmekte hep isteyerek yaptığım bir şey değil ve insanı çok yoruyor ama çoğu zaman sorgulama ve derin düşünme yorgunluktan sonra keyif veriyor . Bunu laf arasında bazen konuştuğum insanlara anlatınca çoğunlukla saçma gereksiz insanı bunların yaşatmayacağını söylüyorlar zaten sadece bu duygularla yaşamıyorum ama bana bu duygular hakim. Yani bana 1 değil 4 duygu birden hakim xnxnxbxbx
Bazen nefes alıp verirken kalbine bir şey oluyor gibi bir his var anlatamadım ama burukluk mu desem hüzün mü desem bilemedim nereye kaçsam benimle hep can dostum gibi oldu hıyar kabullendim artık onu neredeyse
Aşk diyebilir miyiz dostum 😊
Ahhh yücee isaaaa ben aşkı geriden izleyen tayfadanım be dostum 🤦🏻♂️
Agrasiflik sanırım. Bu benim yakamı bırakmayacak
Kırgınlık, üzüntü, umutsuzluk bunlar evlenmeden önce çok yaşagim duygular. Baya panik atak ve agresiflik kaldı o dönemden. Hala aklımdadir bunu yaşatanlar. Evlendim ve saplantiyi bıraktım geçmişime, bazen o duyguları ariyormuyum evet fakat o duyguları esimle yaşamaya çalıştıkça, bu rahatlatıyor. Ama zamanla daha çok empatiye dönüştü bendeki bu duygular. Sanirim karşındaki insan senin duygularında değiştiriyor.
Merhametim romantikligim. duygusalligim en önemlisi insanlığını hiç kaybetmedim
İnanç.
Ne yaparsam yapayım sonu benim için risk oluşturmaz inancından asla kurtulamıyorum.
Hep neşeli ve pozitif olabilnek sabırlı ve anlayışlı olmak
Son zamanlarda tersten ilişki istemesi harici her şey güzel di
O boşluk hissi... Tarifi yok, nereye gitsem kiminle görüşsem yüreğimin bir tarafı yarımmış gibi hissediyorum.
Öfke ve mutluluk
Tetiktelik, tedirginlik, tahmincilik...
Agresifliğim 22 senedir yanımda
Pozitif olma duygusu sanırım
anlaşılmamak, yalnızlık hissi
Sakın kişiliğim
Bıkkınlık
Empatlık.
Merak.
Çok yoğun bir stres
İmparatorluk duygusu
Sevilmemek