Bence bakmaktan bakmaya fark var. Süzmüyorum bir göz atıyorum diyelim. Ama bana bak derecesinde yürüyenler oluyor daha uzun bakıyorda olabilir. Şu da dikkatimi çekiyor ben 10 saniye bakıyorsam başka bir kadın en az 30 saniye süzüyor
Benim bakma dediğimin giyim ile alakası yok ki ama. bazı kadınların normal hallerinde de fiziği hoş görünüyor. Açık kişilere bakmak değil dediğim. Dün bu soğuk havada bile mini şortlu bir kız gördüm mesela ama tenine bakma durumu yaşamadım sadece şaşırarak baktım ulan ben donuyorum şuna bak diyerek.😊
tabiki kriterlerde var mağarada yaşamadık yaşım 37 orta okul yıllarında minübüs te muavinlik yapıyorum herhalde 14 13 yaşları bursada garaj bölgesinde bayana gece yürürken arkasından uzunları yakıp giden insanla çalıştım bakmak şöyle dursun böyle eğitilmiş bir toplumdan ne bekliyorsun ben böylemiyim evet acı gerçek bu
Erkekler Ne Diyor
Ben hiç bakmadım bakmam da gözlere bakarım oda anlayana.
Ask sadece anlayayana
Aynen :):):)
12 den vurar geçerim.:D
Çok kız arkadaşım oldu çok kızla takıldım bir şeyler yaşadım o yüzden 100 falan diyebilirim olmayanlar dışındada baya fazladır
Sayılır mı bilmem ama yolda yürürken iyi gördüğüme bakarım.
Bakmayin
baktırmayın demesi kolay bir dayın ettiği dua şöyle yarabbi benim canımı kadının üstünde al diye dua ederken şahit oldu bu kulaklar demesi kolay 😋
@MaRaLıM16 ozaman ne diim ben degilim o baktiginiz hahayytt
Bence bakmaktan bakmaya fark var. Süzmüyorum bir göz atıyorum diyelim. Ama bana bak derecesinde yürüyenler oluyor daha uzun bakıyorda olabilir. Şu da dikkatimi çekiyor ben 10 saniye bakıyorsam başka bir kadın en az 30 saniye süzüyor
Emin olun ben erkege bakma kadina öyle giyme diyorum ikisi yüzde 50 suclu ben kadinlari korumuyorum onlarda hatali ama adamlarda hatali
Benim bakma dediğimin giyim ile alakası yok ki ama. bazı kadınların normal hallerinde de fiziği hoş görünüyor. Açık kişilere bakmak değil dediğim. Dün bu soğuk havada bile mini şortlu bir kız gördüm mesela ama tenine bakma durumu yaşamadım sadece şaşırarak baktım ulan ben donuyorum şuna bak diyerek.😊
tabiki kriterlerde var mağarada yaşamadık yaşım 37 orta okul yıllarında minübüs te muavinlik yapıyorum herhalde 14 13 yaşları bursada garaj bölgesinde bayana gece yürürken arkasından uzunları yakıp giden insanla çalıştım bakmak şöyle dursun böyle eğitilmiş bir toplumdan ne bekliyorsun ben böylemiyim evet acı gerçek bu
Reklamlarimi? Reklamda acik kadin var dige biz ne yapak yahu senin acil psikolojik desteğe ihtiyacın var
Herseye bakiyo san sorun sende
tamam gecti tamam sakin ol vah vah
bir günüm bile geçmedi kendimi bildim bileli iyi ki varsınız
Zor soru yani mağarada yaşamıyoruz sonuçta güzelse bakıyoruz illaki
Ben bakmiyprum kimseye
O da senin bileceğin bişey tabi
Herkesin elinde telefon kızı erkeği hepsi bakıyor. Bu yüzden igrendim evlenmem kızlarla
Evlenme knk
Sende knk
Olur
Aferin
😘
😘😘
Benimki tam bakmak sayılmaz ayol ben el ayak ve el ayak tırnaklarına çok bakarım 💃🐶💅
Bakmak derken?
Ayi gibibakmak
Sadece yattığım kadın sayısı bile 100 den fazla. Ben nereden bileyim şimdi o dediğini.. 1 Milyon vardır herhalde..
Çırılçıplak mi giyinik mi?
Hepsi
Çıplak baktıklarım giyinik baktıklarımdan fazla.
neden cinsiyetci soru sordun?
Kizlara da sen sor
Merak etmiyorum sadece soru sormak için sorulmuş bir cümle birazcık düşünerek bunun cevabını bulabilirdin
Ben bunu neden sordum 2. Güncellemedw belirtcem
Çok hem baktım hem elledim😅
Senin boy kilo kaç?
Ne alal
Senin fiziğine bakılmıyor diye mi bu kıskançlık
Benim güzelligime bakan var
buna doğru cevap verene helal olsun
Konu dogru degil 0 diyebilen var mi
imkansız onu diyen çıkacağına asla ama asla ihtimal vermem hele ki bu sitede
Ok
iyi günler
Gökteki yıldızları sayabilir misin
Sapik
Mdnxmmsmamxmsmsm
Domiz
Nerden bileyim ben büyükşehirde yaşıyorum Allah'ın her günü model gibi kadın görüyorum snmdmsmam
Ben Kadinda erkekte bakmiyorm
Kimse 1 ben olamaz
Bilmiyorum ben bakıyorum ama gözüme çarpıyor
Babanda iğrenç o zaman
Benim babam yok
Nasıl dunyaya geldin mk
Öldü
Allah rahmet eylesin
Saol
onu mu saydık sanki
Okadar cok yani
çoklukla alakası yok otuturp bunu mu hesap ettik yani