Süper soru...
Kalbiniz en son ne zaman kırıldı?
Süper soru...
.. umarım kalbiniz hiç kırılmaz
Ekim ayı sonunda aylardır konuşmayı bıraktığım kızla konuşmaya başaldığımda il dışındaydım tekrar geri geldim 1 aylığına o ara tartıştık tekrar barıştık oraya gittiğimde buraya geri geldim o ara takıldık biraz tam da o ara sınavı falanvarmış takılamadık sonra bir şeyler oldu ayrıldık 1 senedir beraberdik artık o yok :/
Bir şey anlamadım sağol
Ahaha rica ederiö
Son günlerde kırıldı...
Affetmedim. Zira af dilemedi. Yaptığı davranışın farkında. Ama hiç özür dilemeden eskisi gibi keyifli davranmamı bekliyor. Yok öyle..
Özür dilemesin zaten kabul etmem. Davranışını izah etsin. Neden bu şekilde kırıcı davranıyor? Gayet keyfim yerinde iken ne gereği vardı yani saçma sapan konuşmaya?
Canım kalbimi kıracak herkesten uzak duruyorum... Artık müsaade etmiyorum. 31.01.2020 tarihinde kalbimden öte, kalbim kül olmuştu azizam. Ancak bu tarih sonrasında kalbimin kırılmasına izin vermedim ve vermeyeceğim. Öncelik can, sonra canan der ve noktayı koyarım😄💔
Her gün biri kırıyor ya daha doğrusu gururuma dokunuyor. İnsanlar çok rahat konuşabiliyorlar senin yumuşaklılığından güç alıyorlar. Machiavelli'nin dediği gibi "insanlar sevdikleri kişiyi incitmekten çekinmezler ama korktukları kişiyi incitmekten çekinirler"
Cevap
18Cevap
Kalbim sürekli kırı zaten. mutlu değilim çünkü
Umarım mutluluğu bulur ve bir ömür sürdürürsün
Değer verdiğimiz insanlardan kırılıyoruz
Biraz zaman önceydi
Şimdi aynısı olsa asla kırılmam.
o kadar çok kırığı warki hangisi ne zaman oldu hatırlamıyorum 😂😂 şaka şaka len kalbimde kırık yok çatlak war vuruk var ezik var ama devam ediyo goçum benim çatır çatır çalışıyo dememe kalmadı hastaneye kaldırdırlar kalpten gidiyodum hastaneden yazıyorum şimdi kolumda serum 😂😂
Müdür bana esprilerin çok kötü demişti o zaman çok kırılmıştı kalbim jxjxmmx
Keşke espri zeka işidir deseydin
Ama bu kadar basit şeylere kırılmasın çünkü sen değerlisin ve kırılmaya dikkat edilecek kadar önemli şeyler değil bunlar
@tersoomurat Bu üye tarafından kırıldı anılarım devresti
Kalbim porselen yemek takımı temsili her an herşeye kırılabilir
Hilkat garibesi yaratığın birisi sağolsun en fazla 24 saat sağlam kalabiliyor
Hiç hatırlamıyorum ya, her an her şeye kırılmış olabilir
Zaten kırıktı bugün tekrar kırıldı insanlar neden kalp kırar ki😔
Karşılıklı çekim ve romantizm hissettiğim kişinin stalk sonucu uzun süreli ilişkisi olduğunu öğrendiğimde bir üç hafta oluyor onu sürekli görüyorum içim sızlıyor 🫥
Kasım veda ayıdır ve o ay kırıldı mükemmel kalbim 🙃
Benim kalbim bu hayata en çok kırıldı adaletsizliğe...
Geçen perşembe sonraki gün hayatıma yeni bir adım atacakken eşim ve ailesinin moralimi bozmasiyla.
Takma yola devam zirveye selam
2 hafta önce sevgilim beni dövdüğü zaman. Birde tüm arkadaşlarıma dedim hiç biri görüşmüyor artık yani konuşuyoruz da uzun zamandır buluşmuyoruz uzaklar.
Üstünden çok zaman geçti
Umarım unutmuşsundur
Teşekkürler 🙏. Unuttum. Umarım sende unutmuşsundur.
Gerçi unutulmuyorda neyse.
2 hafta önce tuzla buz oldu bir hafta sonra tekrar geri geldi bir iki gün görüştükten sonra tekrardan kayboldu :,)
Her saniye kırık olduğu için sorun yok artık
Umarım bir mutluluk gelir ve hepsini sana unutturur
Kırılmadı
Bugün.
Bugün kırıldı
Maalesef dün kırıldı.
Bilmem hatirlamiyorum😂
Hiç kırılmadı çünkü kimseye öyle bir şans vermedim
En son "arkadaş"ım agladığında be.
Her gün, her dakika kırık. 😔
Bir saat olmuştur :d
8. yili seneyesi devriye 😂