Ah çekemeyen çok bizi.. Mutluluğumuzu, sevincimizi.
Ben tamamen kıskançlıktan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Hayatından memnun olan biri, bir başkasının hayatını neden çekemesin ki?

Ah çekemeyen çok bizi.. Mutluluğumuzu, sevincimizi.
Ben tamamen kıskançlıktan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Hayatından memnun olan biri, bir başkasının hayatını neden çekemesin ki?

İşlerinin fesatlıkla dolu olduğuna yorumluyorum. Yani bir insan birinin mutsuzluğunla neden uğraşırki. Bu durumda olan insanlara üzülüyorum. Çünkü hiç bir zaman başkasının hayatında gözü olduğu sürece huzurlu olamıyacaklar. Hiç bir zaman elinde olanla yetinmeyi bilemedileri için gerçek olan mutluluğu yakalayamıyacaklar.
Tek bir açıklaması var kıskanıyordur, fesattır. Kendi hayatında olaylar istediği gibi gitmiyordur ve gitmesi için totosunu da kaldırmıyordur. Başkasının hayatını didiklemek neden ben değilde o diyip kendilerini yemek çok daha kolay geliyordur.
Sevmese, nefret etse görmemek için engeller kendi hayatına bakar geçer. Ki bunu yapan ve benden nefret eden insana bile saygı duyarım. Allah düşmanın bile kalitelisini versin
Bunu eksik beyin hücrelerine bağlıyorum. Ne diyeyim, durduk yere çekememezliğe anlam veremiyorum. Kendi hayatları ilginç gelmiyordur, bitik insanlardır bunlar. Sürekli dedikodu peşinde koşan aç insanlar. Ne ilgi görüyorlardır ne sevgi nede değer. Benim gözümde zavallı insanlar. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda, hadi saygıda gösteremiyorlar o zaman uzak dur, umursamamayı dene
Uğraşmam bile umrumda olmaz
Cevap
5Cevap
Beni çekemeyenler beni kıskanıyordur diye düşünüyorum. öz güvenleri düşük olduğunu düşünüyorum. zaten umursamıyorum beni çekemeyen varsa da.
Herhangi bir şeye yormuyorum ya da bunu kendimce yorumlamıyorum. Çünkü umursamıyorum. İsteyen sever, isteyen siler. İsteyen kahrımı çeker, isteyen cefamı. Günün sonunda sefasını süren ben olacağım. Kalbimi kırdın diyerek gelmediği sürece biri, kimsenin ne dediği umrumda olmaz. Değer verdiğim insanlar harici tabi ¢
Kimse beni sevmek zorunda değil ben demiyorum zorla beni sevin diye Allah Allah hiç kimse umrumda değil ben keyfime bakıyorum conta tın çokta fifi
Kimse sevmek zorunda değil ama herkes saygı duymak zorunda:))
Yani onu unutmuşum teşekkür ederim🙂
Kimse beni sevmek zorunda değil varsa çekinmesinler boş ver
Çekemeyenin kendi sorunu diyorum. Benim kimse ile herhangi bir sorunum, problemim veya çekememezlik durumum yok. Kişi beyninde nasıl beni düşünmüşse demek ki, sorun haline getirmiş. O çekemiyor diye bende kendimi üzecek değilim.
Beni çekemeyen kıskanıyordur ya da ona yapı olarak ters geliyorumdur başka şeyler de olabilir tek seçenekli değil bu durum
Kıskananlar çatlasın patlasın oh oh canıma değsin 😂😂
Aciz, zayıf insandır.
Beni kim neden çekemesin diye düşündüm.
Hayatının benimkinden kötü olduğunu düşünüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?