Merhabalar Herkese 🌸

"Açıksözlü olduğum için sevilmiyorum" serzenişlerini çok duyuyorum. Fakat ben buna katılmıyorum. Bence açıksözlü insanlar bırakın dışlanmayı daha bile çok seviliyor.
Patavatsız insanlar için aynı şeyi söyleyemem tabii ki.
Merhabalar Herkese 🌸

"Açıksözlü olduğum için sevilmiyorum" serzenişlerini çok duyuyorum. Fakat ben buna katılmıyorum. Bence açıksözlü insanlar bırakın dışlanmayı daha bile çok seviliyor.
Patavatsız insanlar için aynı şeyi söyleyemem tabii ki.
Açık sözlü insanlara hasretim ben yapmacık ve politik insanlar yerine patavatsız insanı tercih ederim. En azından patavatsız kendini durdurmayı öğrenir ama politik ve yapmacık kişilikler bunu kibarlık adı altında yürütmeyi tamamen benimsemiş ve savunuyor
.
Bence aksine, dobra insanlar seviliyor. Ben açıksözlü insanları severim, dobraları ya da patavatsızları değil. Ama etrafıma bakınca hep dobra, kırıcı insanların sevildiğini görüyorum. Belki bunun tek sebebi dobralıkları değil, sosyal statüleri ya da başka şeylerdir.
Ama bu devirde birini kırdığında peşine mutlaka birileri takılır. Kendin olup kalp kırmamak için çabalarsan da insanlar yeterince kırılmamışçasına gelir tekrar tekrar kırar. O yüzden açıksözlüler sevilmez, patavatsız insanlar sevilir ¢
Eyw eig için
Açık sözlülüğün dozajına ve pozitif negatif dengesine göre değişiyor bence. Hep negatif konularda açik sözlü olan eleştiren insan sevilmiyor. Negatif de pozitif de açik sözlü olan sevilir. Veya şöyle diyim insan söylediklerinde samimiyse ve art niyet gütmüyorsa sevilir ama yoksa bir kişiyi kuçuk duşurmek elestirmek kötülemek ile açik sözlülük yapiliyorsa sevilmez buna patavatsız da denebilir. Genelde kaba insanlar kendilerine açik sözlüyüm diyorlar o yüzden ben çok sevmem
Haklısın, kabalık açık sözlüdür değildir.
Açık sözlü olmak ile ne konuştuğunu bilmemek farklı şeyler. Açık sözlü insanlar sevilir, ben açık sözlüyüm diyip ne konuştuğunu bilmeyenler var onlar da başka bir şey oluyorlar 😂
Cevap
21Cevap
Ben açık sözlüyüm tabi ki her şeyi her yerde söylemiyorum ama biri fikrimi sorduğu zaman yalan söyleyemiyorum. sadece kırmamak için bazen gerçek fikirlerimi söylemiyorum
Açık sözlü olmak ve patavatsızlık arasındaki ince bir çizgi var.
İnsanları kırmadan düşüncelerini doğru bir şekilde belirten insanı severim. Patavatsızca amacı ilk başta kendine eğlence çıkartmak, aşağılamak olan insanı ne severim ne saygı duyarım
En son biri bana b. k gibisin demişti ben de ona sen de sevimsiz bir maymun gibisin diyecektim zor tuttum kendimi
Deseydin keşke hak etmiş
İnsanlar her ne kadar dürüst açık sözlü insanlar seviyorum dese de maalesef gerçekleri duymak incitiyor, egolarını sarsıyor ya da yalan duymaya alıştıkları için yadırgıyorlar ve sevmiyorlar sanırım.. Beni seven pek olmaz bu yüzden 😏😊
En sevdiğim.
Fikir ve düşünceleri beğenmemiyor olsamda açık ve net şekilde konuşması hoşuma gider.
Çünkü o insanın size ne deyecegini veya neye ne tepki verebileceğini iyi bilirsiniz.
İyi tanırsınız.
Seviliyor tabiki açık sözlülükle patavatsızlığı karıştırıyorlar o kadar 😊
Bence dee
😊😊
Açık söz ne şimdi? Bir insana kilo almışsın, cildin solmuş, saçın dökülmüş gibi şeyler açık sözlülük değildir.
Ama şişko birisi nasılım diye sorarsa, yağ tulumusun demek açık sözlülüktür.
Evet herkes tatlı yalanları seviyor ama yalan olduğunu öğrendiğinde gene sevmiyor yani insanlar sevmiyor
sevilmiyorlar, böyle özellikle insanların ne duymak istediklerini biliyorum ama hep dogrulari soyluyorum.
Bayılırım, el üstünde tutarım, değer veririm, saygı duyarım
Bazı açık sözlüler anlamadan konuşuyorsa sevmiyorum.
Açkksözlü insanlar bazen nerede ne konuşacağını bilmiyor o yüzden susmayı bilmeliler
Bende aksini diyerek net açık sözlü dobra insanları severim😀🙏
Bana karşı net ve açık olunmalı. Benim gibi. Severim ben
Açık sözlü insan sevilir ama patavatsız insanla karıştırılıyor.
Açık sözlü olmak güzel ama açık sözlüyüm diye kırıcı olmak hiç hoş değil.
Ben açık sözlüyum yalancı olmaktan iyidir
Ben seviliyorum sevenlerime teşekkürler
Evet seviyorum ama işine geldiği gibi olmayacak
Hayır Sevilmiyo Tabikide
Ben seviyorum
Gerçek hayatta sevilir:D
Evet sevilmez çünkü gerçekler işlerine gelmez
Herkes sevmez. Ben severim.
Normal şartlarda sevmezler :)
Severim.
Genellikle
Çok severim