Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Zamanla yaşadıkça kendi içinde değişime uğrayan ama kişiler için değişmenin ne kadar acı olduğunu anladığından bunu tekrar edip kişiler için değişmeyecek olan biriyim.
Hayatımda güzel bir yere sahip birinin herhangi bir şeyden rahatsız oluyorsa bunu güzel bir üslupla dile getirebilir. Örneğin; lütfen bunu yapma rahatsız oluyorum... Gibi dile getirmesiyle hal ve harekettim bir değişim olur ama tabi çok uç noktalarda bir değişim söz konusu olamaz, zaten kimse de olmaz.
Ne kadar değişmedim desemde zaman içinde fikirlerimde düşüncelerimde değişimler oluyor. Fakat fıtratım aynı, karakterimde ve kişiliğimde kötü yönde bir değişim yok.
Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
Tabi ki değişiyorum. çünkü hayat demek ilerlemek ve değşimek demektir. bir insan sürekli aynı kalmak istiyorsa kendini geliştirmeyi denemiyor demektir. birde bunun dışında yaşadığımız olumsuzluklarda maalesef hayat kalitemizi düşürüp bizleri değiştiriyor.
Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
Değişimler oluyor ama ben değişmiyorum hayatımdaki kişiler, olaylar, işim vs bunları değiştiriyorum. Karakteristik bir değişime uğramıyorum. Allah karakterimize zeval vermesin 😃
Aslında herkes deli doğar, sorguladıkça akıllanır. Fakat nasıl bir vahşi düzene gözünü açtığını, nasıl bir düzende yaşamak zorunda kaldığını fark ettiğinde tekrar delirir. Hepimiz giriş_gelişim_girişe tekrar dönüşten ibaretiz yani deliyim, delisin, deliler degişim diye bişey yok hepsi bu 😹
Elbette değişiyoruz, insanız çünkü doğamız da var doğduğundan ölene kadar insanlar değişir ama iyi ama kötü. İyi tarafını beslersen iyi özellikler edinirsin, kötü tarafını beslersen kötü özellikler edinirsin 🤗
Elbette oluyor. İnsanım bende sonuçta. Ama nasıl değiştiğine bağlı bu durum. Ben değişiyorum yalan yok. Ama, yaşadığım olayları karşı tecrübe edinerek, iyi yönde değişime uğruyorum..