Kişilik & Karakter İnsanlarla en çok hangi duygunuzu paylaşırsınız? ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kimi kişiler arkadaşlarına sadece mutluluklarını paylaşır.. İnsanlarla en çok hangi duygunuzu paylaşırsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Duygumu paylaşmıyorum 0 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Öfkemi öbürlerini görmeleri için şirine olmaları gerekiyorb 1 0 Yorumla
Nesrin772 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 466 cevap paylaştı. Paylaşmayı pek sevmem 0 0 Yorumla
yildizligokler Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl insanla degil de hayvanlarla sevgi diygusunu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl güvendiğim kişilere her türlü paylaşırım 0 5 Yorumla ouzinyo +1 yıl Neyi Cevap sahibi +1 yıl mutluluk/mutsuzluk ouzinyo +1 yıl Anladım 💆♂️ Cevap sahibi +1 yıl anladıysan aferin 😅 ouzinyo +1 yıl 👻👻
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Üzüntü 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Duygumu paylaşmıyorum
Öfkemi öbürlerini görmeleri için şirine olmaları gerekiyorb
Paylaşmayı pek sevmem
insanla degil de hayvanlarla sevgi diygusunu
güvendiğim kişilere her türlü paylaşırım
Neyi
mutluluk/mutsuzluk
Anladım 💆♂️
anladıysan aferin 😅