Bu insanın kendisinde mi problem var yoksa bende mi problem var?

Gizli Üye

Aslında daha önce de sormuştum bu kişiyle alakalı burada soru 15 yıldır tanıdığım bir kız kendisi de ben de bedensel engelliyiz ve kas hastası hayatında birtakım olumsuzluklar yaşamış öz anne babası bile olmayan insanlarla büyümüş, daha önce mutlu olurum gayesi ile evlilik yapmış ama eşinin aldatması sonucunda boşanmış hatta evlilik döneminde eşini kendisi de aldattığını söyleyen birisi, gerekli ilgiyi görmediği için, e biz de haliyle ilgimiz alakamız olduğu için ve bu kişiye karşı duygusal hislerle beslediğimiz için yanında olmak istedim.

Aynı tedavi merkezine gittim aynı okuldan mezun olduk vesaire vesaire geçen gün beni Instagram hikaye bölümünde engellemiş tesadüf eseri bir hikayemi gördün mü diye söylediğinde Ben de çıkmıyor dediğimde ortaya çıktı, Ben de kendisine işte birazcık tepki gösterip de tavır yapınca artık beni alttan almayacağını söyledi. Bir de mesela aynı tedavi merkezinde çalıştığımız fizyoterapistler olsun ya da kişiler olsun devamlı olarak bana aynı kişiyi anlattığı için benim de kendisine karşı bir güvensizlik durumum olduğu için kıskançlık yaptım bana diyor ki sen o adamı benden kıskandın hoca ile aramda bir şey olacak sandın bilmem ne bilmem ne, şimdi bana diyor ki senin diyor psikolojik olarak tedavi olman lazım, bence aslında tedavi olması gereken kişi kendisi ilgi manyağı kendisine bir de narsist kelimesi koymuş hep kendini haklı görüyor sizce ben böyle bir insana ne yapmalıyım bu saatten sonra Ben de kendisine dedim Bu saatten sonra ne halt yiyorsan ye senin kurumunda senin hocan da benim umurumda bile değil dedim ilgilenmiyorum bile dedim hata zaten bende dedim.

#GeceMuhafızı

02 Ocak 2023 Pazartesi Saat 18.16

7 Cevap