Hakkında ne düşündüğümü söyleyeyim mi? Ön yargılı olduğum biri misin, yoksa gördüğümden beri kanımın ısındığı biri mi?

2 Ocak 2023 // 09.51
Hakkında ne düşündüğümü söyleyeyim mi? Ön yargılı olduğum biri misin, yoksa gördüğümden beri kanımın ısındığı biri mi?

2 Ocak 2023 // 09.51
Söyle bakalım :)
Eskiden beri gördüğüm, tanıdığım birisin. Şahsen tanışmadık ama göz aşinalığım var. Kalitesinden ve kendinden hiç ödün vermeyen, çok mantıklı ve örnek alınası birisin. Çoğu zaman da gördüğüm kadarıyla görüşlerinden vs kendimi şekillendiriyordum. Tabi sadece senin değil, pek çok konuda bilgili olduğunu düşündüğüm kişilerden de
Çok teşekkür ederim güzel yorumların için..
Yapmaya çalıştığım zaten buydu. Örnek olmaya çabalamak :)
Ben teşekkür ederim 🍃
Teşekkür ederim 🌺
Rica ederim 🍃
Evet,, buyrun
Öğrenmeyi ve kendini geliştirmeyi seven birisin. Çok tanımadığım için, gizemli birisin hala benim için
Rica ederim
Ricalar
Cevap
36Cevap
Söyleyebilirsin :)
Öğrenmeyi seviyorsun ama düşüncelerine zıt bir şey gördüğünde tamam diyip kaçıyorsun. Kafanda çözemediğin şeyler var gibi geliyor
Hayır kafamda çözemediğim şeyler yok. sadece zır fikirli insanlar ile tartışarak zamanımı kaybetmek istemiyorum.
Buyrun söyleyin...
Kaliteli birisin, sorularını ve kişiliğini seviyorum. Çoğu hesabımda da takip ettiğim kişilerdendin. Yaşın gerçekten doğru mu?
Teşekkür ederim, evet yaşım doğru..😌🌺
Rica ederim bu bilgeliğin oradan geliyor demek ki 🍃
🌺😌
İyi geceler arkadaşlar, keyifler güzel olsun...
Hayırlı geceler
Pek denk gelmedik ama söyleyeceklerinizi merak ediyorum.
Sen de eski fenomenlerdensin sanırım. Yani hatırladığım bir nevHa vardı ve fenomendi. Sevdiğim fenomenlerdendin sen de. Gerek soruların, gerek görüşlerin seni sevmemi sağladı. Samimi ve doğal olduğunu düşünüyorum
Rica ederim 🍃
evet
Alınma ama sapık vibe veriyorsun. Nadiren de olsa kaliteli görüşlerine denk geliyorum
Buyrun bakalım
Çok görmedim, tanımıyorum maalesef. Hakkında bildiğim tek şey Allah'a havale ettiğin pek çok şeyi
EyvAllah bunu da görmen kafi
Ayy ilk kez kendim hariç eyw diyen biri gördüm 🥳🥳
🤭
Her şeyin bir ilki vardır
Olur söyle bakalım
Tanımıyorum hiç görmedim seni
Aslında çok takılırım ama denk gelmedik demekki
Olurr
Eskilerdensin sen de. Açıkçası çok sevmediğim birisin ve çoğu fikrine katılmıyorum
olsun
olur
Seni ne zaman görsem hep fenomenmişsin gibi geliyor. Çoğu fenomenden daha kaliteli sorulara ve görüşlere ev sahipliği yapıyorsun
teşekkür ederim ki çok 🤍🤍
Rica ederim 🖤🖤
Söyle
Hesabın tanıdık geliyor ama çok görmedim de. Helal lan diyeceğim türde biri vibe'ı veriyorsun
Aahaha eyvallah :D
Geç kaldım ama merak ettim.
Çok aktif değilsin sanırım çünkü fazla denk gelmedim. Ama eskilerdensin ve yanlış hatırlamıyorsam oyunlara ilgiliydin. Bazen mantıklı görüşler yapıyorsun
Evet kendim gamer'ım hatta çok eskiden gamer konularında görüş yapıyordum ama ilgimi çekmiyor o kısım artık. Ayrıca teşekkürler.
Hatta fenomendin sanki bir ara, ricalar
Yok hiç fenomen olmadım öyle bir isteğim olmadı, hala da yok.
O zaman yine karıştırdım başkasıyla, ben de düşünüyordum da. Gereksiz ya sürekli göz önündesin ve hesabın açık oluyor falan
Söyleyin bakalım :))
Evet ciddi bir yapım var ama arkadaşlarımın arasında maskot da olabiliyorum :))
Söyle bakalım
Çok görmedim, tanımıyorum maalesef
Olur söyle
Asla vazgeçmiyorsun profile kedi koymaktan cfhgcfhg Bir ara kendini koymuştun yeniden kediye geçmişsin. Eğlenceli birisin ama bazen inatçı oluyorsun. Ciddi olduğunu çok görmedim ama olursan da baya korkutursun gibime geliyor insanları ve başka fenomenliklerinde vardı sanki
Çok tatlı ve karizmatik değiştiresim gelmiyor tatlılığı 💆♂️... Bu tatlılığıda buradan birisi attı öyle koydum yoksa evet kendi fotoğrafım vardı. Burada en son ciddi olduğumda Kişilik-karakter fenomenliğini aldım. Sadece bu etikette fenomenimdim başka olmadı. Bunda da olma sebebim insanlara yardım etmekti ama gördüm ki boş iş gibi gelmeye başladı. İnsanlar ciddiye almıyor ve ne dersen de yaşamadan öğrenemiyor insanlar. Hem bu sebepten hem de sitenin son güncellemelerle çok fazla saçmalası, kötüye gitmesiyle aktifliği azalttım. Burada ki insanları ciddiye alamaz oldum
Bir de çoğu insanın umursamazlığı.. insanı bezdiriyor. Ben de kaç kez oturup uzun uzun yazdım gelip adam alıntı mı diyor. Gel de dellenme. Ama harbiden öyle, yaşamadan öğrenemiyor insan. Aynen haklısın diyor bazen ama bu kadar. Durup düşünen, ben ne yapıyorum belki haklıdır vs diyen yok neredeyse
Evet
Evet?
Çok denk gelmedim, tanımıyorum
Mimar kişiliği? Zeki, orjinal ve düzenli birisin o halde
Oha harbiden mi? Uzaylı gibi dedin bak bütün uykum kaçtı hee
Bende öyleyim de kimse uzaylı demedi. Nasıl biriydin çocukken? Mesela markete gidince ne isterdin?
Başka sorun varsa linke tıkla. https://tr.bmwmarine.net/intj-woman-10-traits
😱
ENFP-T çıktı özgür bir ruhmuşum
gfchgcfhg dışa dönük %51, içe dönük %49 çıktı
Görmeden söyleyebilir misin?
İki ayrı ruhun var ya da tezatlıklar içinde yaşıyorsun. Allah'a inandığını düşünüyorum, yorumlarından dolayı. Ama buna tezat görüşlerin de var. Değişiksin ya
fchgcfdhgfh kafam karıştı benimde profiline bakınca ondan ortaya karışık bir şeyler oldu
Sembol?
🤦♂️ hayır yahu. Stalk yaptım biraz, görüşüne cevap vermek için. Görüşlerin birbiriyle tezat olduğu için kafam karıştı. Bende ortaya karışık bir şeyler yazdım dedim
Ya da göründüğü gibi olmayan birisin
Söyle bakalım canım
Önceden ön yargılı olduklarımdandın. Neden bende hatırlamıyorum ama birkaç görüşüne katılmadığımdan sinir olmuştum. Sonra dedim, ne gerek var? Tanımıyorum bile ve birkaç görüşünü gördüm yeniden fikrim değişti. Artık sevdiğim üyelerdensin
Teşekkür ederim doğrudur birbirimizi tanımıyoruz ilk bir kac defa denk geldim soruna
Bende seni sevdim 🧡🧡
Teşekkür ederiim 💜💜
Yalnızca doğruları söyle.
Sinir bozucu ve ciddi olmaya çalışan birisin. İnsanlara karşı gereksiz bir ön yargın da var, benden yalan çıkmaz zaten
Gerçeklere o kadar bayılıyorum ki.
Çok tanıdığınızı zannetmiyorum ama buyrun🌿
Son zamanlarda sorularımda görüyorum. Çoğu zaman sadece beğeniyorsun. Ve eski bir üyeyi hatırlattın bana. Diğerkamlı olabilir misin acep?
Eskilerdensin ama dimii
Hatırlıyorsan o hesabının adını söylesen?
Soyle aşkım 💋
Afet-ül devransın balım. İyi kilerimdensin ve güvendiğim nadir insanlardansıın 🖤
Gönder gelsin
Kendinden ödün vermeyen, sağlam bir karakteri olan nadide insanlardansın. Mantıklı birisin, sorularından ve görüşlerinden gördüğüm kadarıyla
Teşekkürler. İnsan kendinde olmayanı pek görmezmiş. ✨
Rica ederim
Tanıyorsan söyle
Ah bu eskiler. Hep aynı profil. Gözüm üstünüzde imajı çizmeye çalışıyorsun sankii. Önceden daha aktiftin ama şimdilerde çok görmüyorum seni. Olgun ve mantıklı birisin
Analiz iyi👍
Eyw
Evet olabilir içinden geldiği gibi olsun
Vera adını çok severim, derin birisin ve mutluluğu arıyorsun
Ama mutluluk bir meyve sebze misali aranınca bulunabilecek bir şey değil. Bakış açında saklı sadece
İnşAllah başarabilirsin, kolay gelsin
Tabii söyleyin.
Eski fenomenlerdensin ve fransızca biliyordun sanırım. Kaliteli birisin, çok sohbet etmiyorsun üyelerle ya da ben denk gelmedim
Hiç fenomen olmadım. Fransızca öğrenmeye çalışıyorum. Ana dilim Boşnakça. Azerbaycan Türkçesi ve Türkçe biliyorum.
Evet, üyelerle pek sohbete girmiyorum, kendi halimde takılıyorum.
Düşünceniz adına teşekkür ederim. 🙏🏻
Sanırım benzer bir resim olduğu için başka biriyle karıştırdım, o fenomendi. Rica ederim
Olabilir. 😊
Ben pek görmemişsindir buralarda :)
Evet, tanımıyorum çok
Olur ama tanımıyorsundur
Oyun oynuyorsun ve Seraphine seviyorsun. Bir d eokyanuslara zaafın var kesinlikle kopya çekmedim fcghcfhg
Ben biliriim xdcgfh
Gördüysen buyur :))
Görmedim maalesef
Açıldı kara kutu diyorsun 😂 evet lütfen 🤩
Tabee cgfhcfhg. Seni seviyorum ya ilk zamanlarda gerçeküstü gibi geliyordun ama alıştımkee
xgfcgxdgfdf tabee ne demek güzelim 🖤
Buyur söyle bakalım 🤭
İlk gördüğümde aşırı sinir olmuştum sana cfhvgfc ama konuştuğumuzda seni anladım ve aslında kötü biri olmadığını fark ettim
Hayatım ben kötü değilim etrafımdakiler kötü sürekli her haksızlığı yalanı dolanı Allah'a birakamazsin. kendi karekterinden ve kişiliğinden eminsen iğrenç birinin sana haksızlık etmesi emin ol ki çok dokunur. o yüzden bu olaylara karşı tavrim hep böyle olucak
Olurluu
Valla seni ne zaman görsem aklıma haberler geliyor. Sitenin spikeri ya da gazetecisi gibi bir şeysin benim için. Ama eğlenceli birisin de sadece genelde magazinsel soruların vitrinde oluyor
Ahah sağolasin 😂
cfhgfhg ne demeek
Tabiki dinliyorum
Tanımıyorum fazla ama gördüğüm kadarıyla mantıklı birisin. Görüşlerin oha burada aklı başında insanlar da varmış dedirten cinsten
Çok teşekkür ederim ☺️
Rica ederim
Bekliyorum.
Çok görmedim, tanımıyorum
Merak ettim😃
Bakmasını bilmiyosundur😉
Olay bakmak değil, görebilmek. Tanımadığım birine bakmam bile 😏
Bakmadan tanıyamazsınki
Söyle...
Eskilerdensin sanırım çünkü hesabın tanıdık geldi. Ama tanımıyorum çok, fenomen olduğunu bilmiyordum
Hayırlı olsun fenomenlik
Soylee
Bazen sinir olduğum, bazen kaliteye bak be dediğim birisin. Çok tanıdık geliyorsun ama tanımıyorum da. Başka bir hesabın var mıydı?
Hım yok başka hesabım tek bu
Anladım
Olur.
Daha önceden de hesaplarım vardı, oradan gördüklerime yorum yaptım. Aktif olanları da sıkça gördüğümden..
Ajan varsa o da sen olmalısın. İki dakika da xray cihazı gibi tarayıp dedektif misali sorguladın.
Olur
Ciddi gözüken ama asla ciddi olmayan bir trolsün. Harbiden ciddi olduğunu görmedim, genelde bir mizah arayışı içindesin. Ya da öyle yansıtıyorsun ama için kan ağlıyor
Görüşlerin ciddiye alınacak gibi değilsin diyorsun
Anliyorum
Herkesin kendi görüşü tabi
Cumhuriyet özgürlükler ülkesi...
Hayır yahu öyle demedim. Genelde trollüyorsun insanları ya da benim gördüklerim öyleydi. Kişilik analizi yapmıyorum ki
1. yorumunu tekrar okumanı öneririm
Özür dilerim aşırıya kaçtım biraz
Yahuuu
1. Yorumuna bakma görrr
Trolcu diyince trolledim
Ben alınmam korkma
Yaptığın yoruma gelince
Bazen ciddi bazen trolum
Yahu ne bileyim. Kırılmış gibi yazdın ben de kırdım sandım. Neyse ne özrümü diledim nihayetinde
Söyle
Söyle bakalım
Son zamanlarda sorularını daha sık görmeye başladım. Bir kere görenin cevaplamadan geçemeyeceği soruların var
Rica ederim
Haydi söyle
Genelde trol takılıyorsun, birilerinin ne düşündüğüne göre hareket etmiyorsun. Yani dobra ve biraz da gamsızsın
Onlar benden trol dkfnksk
gxfcgcg
söyle bakalım
Eski hesabımda küçük bir çocuk sandığım, görüşlerini gördükçe büyüdüğünü sandığım biriydin. Çünkü profil resminde minyonlardaki küçük kız vardı. Hatta bir keresinde senin nickinden esinlenip delirdimişte adında bir hesap açmıştım. Kafa dengisin yani
nicklere hep ilham kaynağıyım burada 😀 ee ne oldu o delirdimişte nickine 😀
Tabee fhgfhg fenomen olmuştum ama sildim o hesabı. Şimdi de hesap profilime bile giremiyorum arama kısmından
niye sildin 🥺
Bilmiyorum, bazen arada bir esiyor. Ne işin var burada gibi düşünceler. Hepsinde de silmeyeceğim, bu sondu diyorum gfhfdzsfdx
bana öyle geldiğinde hiç girmiyorum siteye 😀
Güzel taktik deneyeceğim bu kez
Söyleyebilirsin
Sevdiğim nadir fenomenlerdensin. Kullanıcı adının hikayesini bildiğim için terazileri sevmemin sebebisin diyebilirim. Çoğu görüşünü ve sorunu değerli buluyorum
Yaa bilmiyordum bu kadarını teşekkür ederim #tatlıkalpliinsan🙂
Ben teşekkür ederim 🍃
Söyle hadi
Burada ilk tanıdığım arkadaşımsın. Çoğu zaman yol gösteriyorsun ve kendimden şüphe etmemi sağladığın da oluyor. Senden bir şey saklamak çok zor, bazen korkmuyor değilim ehehhe
🖤🖤
söyle
Dinine düşkün birisin ve bu konuda beni şaşırttın. Eskilerdensin ve çoğu zaman trol takılıyorsun. Mühendis olduğunu sanmıyorum ama
mühendisim
Ne mühendisi?
İnşaat
söyle bakayım
Kaliteli ve bilinçli birisin
Rica ederiim
Söylesene
Sapık olduğunu düşünüyorum, her kıza istek atıp yazan birisin
Tamam
Evet abla :(
Hep üzgünsün ve sebebini bilmiyorum. Herkese de abla diyorsun, sana bir sır vereyim senden küçüğüm fghcgf
Abla benim hakkımda düşüncelerin ne ama :(
Dertlisin işte sürekli hayattan soğumuşsun onun dışında tanımıyorum çok
Tamam abla sağ ol :(
söle
Hiç görmedim ama nickin güzelmiş
Lütfen
Sitede bulunan kaliteli nadir kişilerdensin. Bizzat tanışmış olmasak da kalbimin ısındığı birisin. Ve daha önce başka bir hesabın var gibi geliyor. Hiçyolcusu diye bir hesabın var mıydı?
Evet vardı : )
Yanılmamışıım, yeniden hoş geldin o zaman
Hoş buldum teşekkür ederim, bende senin kişiliğini kendime benzetiyorum yani sorduğun sorulardan 😊🥰
Çok teşekkür ederim, onure olduum 🥰✨
Rica ederim 💜
Soyle bakalim.
Hiç görmedim ama gizemli birine benziyorsun
Olur
Çok denk gelmedim tanımıyorum maalesef
De bakalım
Çok görmedim ama trol takılıyorsun sanırım
Ciddiye almıyorum diyelim 😄
Attım tuttu o zaman heheeh
Evet iyi tutturdun cidden 😁
Nasıl biriyim 🤔😊
Kaliteli soruların olsa karakterin için yorum yapamam. Güvenilmez biri vibe'ı veriyorsun
Eyvallah :) hâlbuki üniversitede yurtta arkadaşlarım " Ankara 'ya ilk kez gelsem Aşti'de ilk sana adres sorar, tarif ettiğin yere sorgusuz giderim." derlerdi. Ama dost acı söyler , o yüzden sordum. Teşekkür ederim
Her insan farklı bakar olaylara, rica ederim
Bennn
Sesinin kötü olduğunu düşünen bir sanatçı olduğunu düşünüyorum
Hahah teşekkür ederim güzel yorumun için 😍😍
Ricalaar
Seni tanımak isterdim ama 😂
Amaan tanıyıp ne yapacaksın boşveer
Bu olumlu düşünceli kişiyi merak ettim
Olur söyle
Açıkçası biraz ön yargılıydım sana. Ama birkaç görüşünü görünce dedim neden sevmeyeyim? Sevdim kız seni de
Sayende kırdım ön yargılarımıı
bekliyoruz
Eğlenceli bir hesabın var. Nickini özellikle baya sevdim. Görüşlerini de genelde beğeniyorum
Teşekkürler. seni takip ediyorum. benimde senin hakkında fikirlerim olsun.
aslında nickim bilimsel çığır açan 2 adamı anlatıyor. bu adamlar mantık çerçevesinde yaşadılar. kadınlarada o şekilde baktılar. bende aynı mantıkla sadece seks odaklı baktığımı söyleyince ağırlarına gitti çoğu kadının. bu gerçeğinde farkıa vardıysan bravo sana.
Eyw
Tesla'yı ve Da Vinci'yi biliyorum zaten bu yüzden hoşuma kaçtı nickin
Söyle
Hiç görmedim, iyi birine benziyorsun
Evet
Tanımıyorum, çok görmedim
Soyle
Özgüven eksiliği olan ve değişmek için çaba harcamayan ya da harcamak istemeyen birisin
Haklısın
Özgüven eksikliği yaşıyorum çünkü konuşacağım muhabbet edeceğim insan bir can yoldaşi bulamadım neyse iyi günler
Size de yardım etmek için çok zaman harcadım ama siz bunu aşmak için çaba harcamadığınız sürece istese de insanlar yardım edemez
Ben çaba çok harcadım gerçekten harcadım bu saf yüzü ben istemedim annem ile mecburen yaşıyorum zaten hatalarım var kabul ediyorum ama inanın ben kendime kızıyorum
İşte bu da bırakman gereken bir özellik. Kendine kızmayı, yüklenmeyi bırak ki ilerleyebil. Her kusrunu, her hatanı affetmeden ilerleyebilmen mümkün değil
Bilgisayar kursuna başvurdum haber bekliyorum
Mesela bak bu harika bir haber! Çok sevindim adına 🥳
Ben Afyonkarahisar şehrinde yaşıyorum halk eğitim merkezinde çalışan bir temizlikçi memurum bilgisayar kursuna başvurdum ve şu an güçsüz duruma düştüm
Diksiyon kursuna da bu kurstan sonra başvuru yapacağım
Bilgisayar kursunda konuşup sosyalleşmek için şu an aralıksız çalışıyorum
Kolay gelsin. Bahsettiğim adımlar tam olarak bunlardı. Allah yardımcın olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar