Hayatında yolunda gitmeyen şeyler var mı? Varsa sebepleri neler, bir tahminin var mı?
Evet, tükendiğim ve yorulduğum zamanlar oluyor. Sebebi de ruh halimin sıkça değişmesi sanırım
31 Aralık 2022 // 16.54
Hayatında yolunda gitmeyen şeyler var mı? Varsa sebepleri neler, bir tahminin var mı?
Evet, tükendiğim ve yorulduğum zamanlar oluyor. Sebebi de ruh halimin sıkça değişmesi sanırım
31 Aralık 2022 // 16.54
Yolunda gitmeyen birkaç şey illaki var. Bunlarda benim seçimlerimin sonucu olduğu için çok fazla anlam yüklemiyorum. Yaşayacağım ve geçecek düşüncesindeyim.
Harika bir yorum, eyw
Kendi içimdeki sesler, insanlar, hayat, dünya her şey üstüme geliyor. Yoruldum gerçekten. 😄
Sebebini ben de bilmiyorum. Belki de hataların hepsi benim. Belki de kendimden dolayı böyle oluyordur.
Şu anda yolu biraz karıştırmış olabilirim ama tekrar bulacağımdan eminim. Böyle olacağını umuyorum.
He ya bazen bana da oluyor da geçiyor sonra be
Vardır bir hayır diyorum:)
Rica ederim, eig seçilmemiş ya da eig yüzdesi az olan kaliteli görüşleri seçiyorum genelde
Eyw
Elbetteki var.
Kalbim ile beynimin çatışması içerisindeyim.
Aga be en çetrefillisi de bu
Karar verirken aklını, yaşarken -hislerden bahsederken- kalbini ben öyle yapıyorum
Rica ederim 🖤
Cevap
11Cevap
Hayatımda yolunda giden tek şey düzensizlik ve mutsuzluk
İnşAllah yoluna girer hepsi
O Mayıs akşamında evden çıkmasaydım, Netflix'ten bir dizi açıp tembellik etseydim eğer şu an bambaşka yerde olacaktım. Nerede olacağımı bilmiyorum ama hiç değilse yılın son günü, herkes kutlama hazırlıkları yapıyorken yatağımda istirahat etmiyor olacaktım.
İşle alakalı sorunlar, arkadaşlık ilişkilerim ya da kız arkadaşımın benden habersiz bir nane yemiş olması, aslında gram umurumda değil.
Aga be, Allah hakkında hayırlısını nasip etsin
Sebebi benim beni kandıran kıran kullanan insanları hala kalbimde tutmam
O halde acilen onlara yol verip kalbinden atmalısın yoksa seni daha çok üzecekler
Neye inancın kalmadı? Onlara mı, dine mi?
Ne güzel. Bak seni ayakta tutan inancın var. Senin de dediğin gibi hepsinin bir sebebi var. Allah karşına senin için hayırlı olanı çıkarır merak etme 🍃
Nein. Hayatım da her şey bu kadar iyi giden anlar nadirdir. Bugünün kıymetini bilip, anımı yaşıyorum. Geçmişi asla düşünmem. Hep daha güzel bir gelecek için. Böylede sanki başkanlığa aday olmuşum gibi oldu kdjsjjs
Hiçbir şey yolunda değil. Ancak hepsi benim geçmişteki hatalı seçimlerim. Kimsenin suçu yok.
ve bazen sil baştan yapma imkanınız da yok.
Galiba Allaha yönelmedikçe şu şansım hiç iyi gitmeyecek.
Doğru yoldasınke
Evet hayatımda hiçbir şey yolunda gitmiyor sebepleri de belli zaten
Düzelir inşAllah be, sen çabaladın mı? Mesela dışarıya çıkmak için?
Kırmızı odayı izledin mi? Benzer bir olay orada da vardı
Görmüştüm ama tam izlemedim bence o programlar biraz senaryo gibi yani o kadar kolay değil bazı şeylerden kurtulmak hatta bana imkansız geliyor ben utangaç çekingen içe dönük biri olduğum için bu sonuçlar ortaya çıktı yoksa dışarı çıkmak kısıtlı da olsa mümkün olabilir ama zamanla oluşan gelişen bir durum ben çocukluğumda ergenliğimde gençliğimde kendimi aşamadım açılamadım sorun bu yani yaşım ilerledikçe daha da içime kapandım her şey iyice zorlaştı dışarı çıksam bile ne yapcam ki nereye gidicem kendime ait bir hayatım yok toplumda yerim yok iş hayatım özel hayatım sosyal hayatım yok yalnızım kendimi eve kapattım kendimi dışarıya ait hissetmiyorum ama dışarıya da hasret çekiyorum özlem duyuyorum ihtiyaç duyuyorum
Kurgu zaten evet ama bir bölümünde senin yaşadığın olay işleniyordu. Bir o bölümü izle, belki sana yardımı olur. Oyuncular gerçekte böyle şeyler yaşamasa da senin gibi bunları yaşayan insanlar var. Onlara yardımcı olmak için çekilmiş bir dizi. O yüzden izlemeni tavsiye ederim ama tabiki oradaki her şey de doğru değil
Ben bu konularla ilgili çok video izledim makale okudum yani gerçekten kolay değil ben çocukluğumdan beri istemsizce utangaç çekingen içe dönük sessiz biriyim bu benim kalıtsal ve ve sabit bir özelliğim ve değişmiyor degistiremiyorum bu özelliklerim uzun vadede hayatımı olumsuz etkiledi ve hâlâ etkilemeye devam ediyor insan içine çıkamıyorum toplum içine giremiyorum kendimi geri çekiyorum öz güvenim hiç yok sosyalleşemiyorum kendimi eksik yetersiz hissediyorum ben bunların çocukluk ve daha da önemlisi ergenlik kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü ergenlik insanın gelişimi için çok önemli bir dönem bu sadece yaştan ibaret değil biyolojik fiziksel zihinsel duygusal sosyal psikolojik her anlamda olumlu olumsuz etkiliyor ve insanı yetişkinliğe hazırlıyor
Allah yardımcın olsun ne diyeyim. Ama kendini geliştirmişsin. En son hesabımda gördüğümden daha bilgili ve öz güvenli gördüm seni
Eyw Allah yeni yılda iyi günler yaşayıp görmeyi nasip etsin
Sağlık sıkıntıları var.
Allah şifa versin
Sağ ol. 🌸🌺
Sebebi koparılan çiçekler.
Akpli değiliz ama yolunda gitmeyen şeyelre yeni yollar çizmeyi bizde biliriz 😉
Her şeyi kafama takıyorum bıktım
Biraz vurdumduymaz olmayı dene, çok faydasını görürsün
Pek mümkün olmuyor
Yolunda giden çok az şey var sadece
Yoluna koyabilirsin ama yeniden. Yorulduysan biraz dinlenmelisin sadece
Hersey ortada zaten keyfine bak ye iç takıl
Sorumla alakası?
Yolunda gitmeyen çok şey var
Sebebi: yaşamam
Yaşadığın için bütün bu sorunlar?
Var abla :( Tembellik falan filan :(
Neden? Hadi ayağa kalkıp silkelen de yapacaklarını yap
Öyle olmuyo abla işte :( Biraz garibim ben :(
Nasıl garipsin? Herkeste diğerlerinden farklı bir yan vardır
Bilmiyom abla açıklamak zor :(
bir konu harici yok çok şükür
İnşAllah o konuyu da halledersin
InsAllah
Benim tavrım
Var benden kaynakli
İnşAllah yolunda gider hepsi
Bilinçaltım
Değişik rüyalar mı görüyorsun?
Hayır tüm yaşantı tarzım bozuk
Peki neden düzeltmiyorsun?
Yıllardır aynı yaşam tarzına sahibim hep odamdayım sosyal izole yaşadım, zihniyetim haline geldi yani tepkilerim hep zihniyetimi belli ediyor, evet bundan suçluluk duyuyorum bu kadar insanlardan uzak durduğum için filan ama bilinçaltıma işlemiş geçmişten gelen şemalar bunları düzeltmeden nasıl düzeleyim? Kararmış zihniyetim, her şeyi yanlış anlıyorum
Sağol kendisini burdan biliyorum, hani bir söz vardır üzüm üzüme baka baka kararır diye, o sorunlu ben sorunlu nasıl bir çözüm yolu bulabiliriz sence? :) yinede yazarım belki bakalım
Şöyle de bir şey var matematikte. Eksiyle eksi bir araya gelirse artı yapar. Yani birbirinize iyi gelebilirsiniz bence denemekte fayda var
Teşekkür ederim 😀
Bence aynı durumda olan iki insanın birbirine yardım etmesi destek olması çok zor. Belli bir seviyeden sonra ilerleme olmaz aynı noktada kalırız. Çaresizlik yalnızlık başarısızlık hissi beni hiç bırakmıyor. Ben gerçek anlamda duygusal ve sosyal desteğe ihtiyaç duyuyorum. Ayrıca şöyle bir durum var ikimizin hayatı aynı olabilir ama bu duruma neden olan faktörler farklı. Ben evden dışarı bile çıkamıyorum insan içine çıkamıyorum kendimi hep geri çekiyorum kendimi kapatıyorum fazlasıyla içe dönük utangaç çekingen bir insanım. Bunu aşamıyorum olmuyor başaramıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?