Göz torbaları, etrafındaki kırışıklıklar, saçlardaki beyazlar vs..
Bu gün iki tel daha beyaz gördüm saçlarımda.. İki tane de önceden vardı.. Demek ki 4 adet tel saçım beyazlamış.. :/

Göz torbaları, etrafındaki kırışıklıklar, saçlardaki beyazlar vs..
Bu gün iki tel daha beyaz gördüm saçlarımda.. İki tane de önceden vardı.. Demek ki 4 adet tel saçım beyazlamış.. :/

Olgunlaştıkça ve üç senedir saçımın tek bir telinilin beyazlığını aynada gördükçe yaş aldığımı düşünüyorum evet.🙃Ellerinle biriktirmeye başlarsın geçirdiğin yılları. her geçen yıl biraz daha, biraz daha çoğalır topladıkların. yaşadıklarına, öğrendiklerine, tanıdığın iyi kötü cümle insanlara oranla artar elindekiler. derken) sığmaz ellerine, ceplerine doldurursun yılları. belki bu yüzden yavaşlıyor giderek adımların, belki bu yüzden ağırlaşıyor omuzların. Dur şimdi, sağına soluna bir bak! insan ama kelimenin en has anlamıyla, biriktirdiğin, selâm verdiğin insanlara bir bak. dünya muhabbetten ibarettir. en halis muhabbete sahip olmak için çaba sarf et, yediğin içtiğin senin olsun, hatta senin olsun gördüklerin gezdiklerin de... sen bana her aldığın yaşta sofranı, sözünü paylaştığın insanları anlat.✌🏻
saçlarımı boyatma ihtiyacı hissediyorum. ama ben yaş aldığımı (hadi yaşlandım demiyeyim) dişlerimden dolayı hissettim. dolgular, bi tık sonrası ne oluru filan konuştuk diş doktorumla, yıllardır olan hukukumuz var, bu yaşa kadar iyi geldin dedi bana son kontrolde, densiz 😅
Saçtaki beyazlamalar bende de oluşmaya başladı fakat genç yaşta beyaz saç görmek üzülecek bir şey değilmiş belki de bu bir tesellidir bilemiyorum beyaz saç şans saçımış saçlarımıza o düşünce ile bakmalıyız
Her ne kadar fiziksel değişimlerim daha meydana gelmiyor olsa da fikirlerimin, bakış açılarımın değişmesiyle anlıyorum yaş aldığımı diğer bir deyişle olgunlaştığımı.
Bi'Bot seviliyosun 😁❤️
Cevap
11Cevap
Fauller tarafında beyazlıklar var da sorun etmiyorum onları.
Yok etkilemiyor her halimi seviyorum...
Bir değişim yaşamadım henüz hala aynıyım.
Evet 22 yaşımda rağmen oluyor ama daha çok ruhsal
Saydıkça çoğalır derler sayma.
Göz kapaklarımın hafiften düşmeye başladığını farkettim. Hemen yüz yogasına başladım kurtardığım kârdır.
Okadar kötü dwgil her yaşın guzelligi ayrı olur. tamam saçların beyazlar yusun kirisir genclr seni dalgaya alır kendi basina iş goremwzsin falan çokta seyetmemek lazım
Hayır etkilemiyor
Yaş aldıkça daha da güzel hissediyorum
Kendim ile barışığım
Genetiginde vardır baba ya da anneden gelen onda bişey yok sağlıkla hepsi güzel hepsinde ayrı bir anı tecrübeler güzellikler saklı bence erkeklere çok yakışıyor öylesi beyazlar daha dikkat çekiyor sempati yapıyor takıldıkça artar takılma hiç
Genetik bişey o. Benim 18 yaşındayken kafamda 4 beyaz tel vardı mesela. Erkek olarak doğsaydım belki 20 li yaslarımda kel kalcaktım. Çünkü bütün sülalede var
Saç beyazlamasını ben yaşlanma belirtisi olarak kabul etmiyorum etmem!
Daha bu yaşta 7-8 (belki görmediğim yerlerde daha fazla) beyazım var, yaşlanmış olamam 😐
Saçımda yer yer beyazlıklar var ama onun dışında pek bir değişimim yok bilakis daha da gençleştiğimi söylerler Rabb'im sağlık versin ☺️
Etkiliyor ya yaşlanmayı sevmiyorum.
Bugün eyt ye hak kazandım diye zaten dalga geçtiler benimle.
Resmen yaşlı emekli muamelesi gördüm :/
Ne kadar belirti olursa olsun etkilemiyor.. Zaten olduğumdan küçük gösteriyorum no problem benim için.. 😄
Yılların vermiş olduğu kırışıklarım başladı yani saçlarımın bir kısmı beyazladı ama yaşımda göstermiyorum
Eskisi kadar tenimiz esnek olmuyor. Kimyasal olmayan ürünler kullanıyorum.
24 yaşımda saçımda ilk beyazımı görünce 1 hafta yatmıştım depresyon mod🥴
Ellerime bakınca garip hissediyorum 😊 her yaşın tadı farkli
Şu * bariz bir şey yok henüz.. olunca etkiler mi onu da o zaman görürüz artık
Hayır etkilemiyor zaten şu an pek bir fiziki değişimde olmuyor
Göz morlukları ve torbalarim var yoğun şekilde , alın kırışıklıklarim..😑
Henüz gencim ya erkenden triplere girmek istemiyorum 😕
Evet butcemi mahvediyor.
Sac boyat kapatici al : )))
Beyaz olmazsa olmaz hayat şartları elbet oda olur
Sen yinede yaşan mamış say 🙁
Henuz cok bir degisiklik olmadi ama oldukca ister istemez etkiler.
Birşeyler okurken kısılan gözlerim, merdiven çıkarken ağrıyan dizlerim yoruyor :/
değişimler en çok saçlarımda beliriyor ama bu sorudan sonra aynaya daha dıkkatlı bakacagım ((:
Daha yok belirtiler ama başlayacak elbette yani etkilenirim tabi ister istemez
Senden daha çok beyazım varmış sırma saçlı onun dışında 21 yaşında duruyorum 🙂
Yıllardır aynıyım hiçbir değişiklik görmedim
Hayır, hiç öyle sorunlarım yok..
Saçımda beyaz görünce bu yaşta ne işi var diye bozulmuyor değilim akdjwjd
Evet oldukça hemde...
Siz ne kullanıyorsunuz orada. ben yorumumu paylaştım okuyana kadar beğeni geldi. sizde nasıl bı teknoloji var arkadaş.
Bizde böyle..
Hayırlısı. bi dalda bana versene
Ne demek.. Çay da hediyesi olsun..
Eyvallah dost.
Bismillah daha benim saçımda ak yok😂😂
Ben besmele çekmediğim içindir.. 😄
Besmele şart 😂
Fiziken bir değişime uğramadim daha
Hiç etkilemiyor çünkü yok 🤣
Evet ama halen çok diri çok genciz
daha 19 yaşındayım saçımda beyaz teller var ilk fark ettiğimde şok olmuştum
Ben aldım yaşımı yaşlandım
Her yasin guzelligi ayri
Stresten üzüntüden yaşlandım zaten😏
Beyazlarim😕
4 tane var mı.. 😄
Yarı yarıya 😕
Benden beteri de varmış.. Sevindim.. 😄
Ohooo ben çoktan beterim ki
Siz en azından boyamakla hallediyorsunuz..
Sende boya😀
İzzet Altınmeşe gibi.. 😄
Jdjcjjejxjfjdhcjdhdhd
Etkiliyor
Etkiliyor ister istemez
Tabikii birkaç tel beyaz bile tribe sokuyor
Olsa etkilerdi
Etkiliyor
Etkiliyo 😅
Evet ölüme yakınım
Evet
Her halimi seviyorum