Benim görüşüm bi kadın naif kibar olmalı o dediğin erkeklere yakışıyo eyvallah gardaşım vs vs bu gibi şeyler ben öyle bi kız gördüğümde soğuyorum dasssk geçiyorum hatta ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol espirisi bile yakışmıyor kadınlara kadınlar hanım hanımcık olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılTaşşk geçmen umrumda değil
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEyvallah ciğerim 😂😂 yok ya diyebilir belki öyle daha konuşmak samimi geliyordur olabilir çok takılmam ama sevgiline de eyvallah aşkım sağ ol ya Allah razı olsun falan dersen işin iş hiç romantizm yaşanmaz seninle öpüşme fikri ile gelen adam seninle kahvede tavla oynarken bulur 😂😂😂
14 Yorumla
Soran+1 yılYa ben esprisine diyorum dkskrhfmdik kimse beni anlamıyor niyee hndjshrnd zaten kimseyle öpüşmem o yüzden benim için sorun yok
- +1 yıl
Bende şakasına söyledim zaten ama dese de benim için sorun yok yeterki insan olsun olgun bir kadın olsun konuşurken kafa yapima uysun yeter öyle detaylara falan takılmam takılacak olsam kendime insan bulamam ben her insanin bir kusuru vardır neticede
Soran+1 yılİşte bu yüzden senin yorumlarını beğeniyorum demiştim. Olgun bir insansın ve elinden geldiği kadarıyla insanları anlamaya çalışıyorsun
- +1 yıl
Tamam kız dur simartma beni 😂😂😂😂🌼
+1 yılBen ağzıma yakıştıramıyorum eyvallah tarzında kelimeleri o yüzden de kullanmıyorum ama erkekler daha çok kullandığı için erkeksi durabilir. Bir de zaten yüzyüze söylemek ayrı etki yapar mesajda ayrı
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bence de. Mesajda mimiklerini falan göremediği için insan anlayamıyor
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence bu tarz tabirler daha samimi, tabi bu kişiden kişiye göre değişir ama benim çok hoşuma gidiyor çoğu zaman bende kullanıyorum 🧚♀️🖤
12 Yorumla
Soran+1 yılBence de. Bu arada çok tatlısın 💜
- +1 yıl
Teşekkür ederim sende öylesin 🖤
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
+1 yılTabi akşam 22 - 23 arası halı sahaya çağırıyorlar mı?
07 Yorumla
Soran+1 yılYok daha çağıran olmadı
Soran+1 yılAma ortaokulda futbol oynarken defansta çok iyiydim
- +1 yıl
Akşam 9 10 maçına bekliyorum o zaman 😂
- +1 yıl
Giderizz hangisini istiysınn
Soran+1 yılArkadaşlar ikinizi shipledim
- Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet erkeksi bir kelime
01 Yorumla
Soran+1 yılGardaşım demek de mi
+1 yılBazılarına göre direkt erkek yapıyormuş. Çokta umrumdaydı. Bana da erkek misin diyen çok oluyor. Hee diyip geçiyorum. Hayır aga, bro, eyw ya da koçum falan diyorsak ne olmuş? Erkeklere özgü olduğunu kim söyledi?
Hem her kız aşko olmak zorunda mı? Herkese balım böceğim demek şart mı? Belki içimizde bir Mahmut abi yatıyor, olamaz mı? Şahsen genelde eyw derim, burada da gerçek hayatta da. Kime irrite edici geliyorsa, kim itici buluyorsa engellesin. Bende halay çekeyim aga ¢
12 Yorumla
Soran+1 yılSakin ol kız kysiwbrnf
- +1 yıl
gcfgxdfc yazarken biraz dellendiğim doğrudur ehehehe
- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀
⭐🍀🍀 Elinde 33'lük tesbih yoksa, ses tonun normalde olduğu gibiyse, sağ avucunla kalbine tokat atmıyorsan, bıyıkların yoksa, bıyıklarını burmuyorsan... Sen de bendensin 😄 ben de arada derim eyvallah diye özellikle de kendimden uzak tutmak için erkeklere derim ki mesafeyi koruyalım. Çünkü erkekler kadınların bu tarz laflar söylemelerinden hoşlanmıyorlar, derhal soğuyorlar, evet. 🍀🍀⭐
#tubasueda 🍀🍀22 Yorumla
Soran+1 yılSen bence beni çok iyi anlamışsın kjsowhrnd tabii ki elimde tesbih falan yok xmsoehnd
- +1 yıl
Anladım 🙂 eyvallah 😄
+1 yılBence senin karşındaki insanlarda bi sorun var, hiç mi duymamışlar? Mesela bazen bende ortamda biri bana iyilik vs. yaptığı zaman eyvallah derim nadir de olsa ama kimse bana sırf bunu dediğim için "sen erkek misin? Bu erkek sözü" gibi bir şey dediklerini duymadım. Karşındaki insanlar sıkıntılı herhalde :) Artık kelimeleri bile erkek-kız diye ayırmışlar yazık cidden :D boş ver sen onları hem ayrıca eyvallah ya da gardaş demek kabalık değil. Türkiye'nin doğu yerlerinde böyle konuşuluyor erkeği de kızı da.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok çok haklısın. Eyvallah dediğimde kaba bir insan olmuyorum ayrıca. Hem zaten çoğunlukla teşekkür eden biriyim, eyvallah diye genelde makarasına diyorum ama bunu bile cinsiyetleştiriyorlar dnjarhnd
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkek yapmaz tabi ama erkeksi bir hava katıyor, ben de çok kullanırım ama aslında bazı kişiler özellikle kadınlar bu gibi konuşmaları erkeksiden çok kaba, doğulu, hanzo, cahil işi gibi görüyorlar maalesef, oysa ne kadar samimi ve içten ama ne yaparsın işte. Sen iyisi mi başka espriler bul, dünya kadar var, zaten sempatik espritüel, minnoş kalpli biriymişsin zorlanmazsın. 😉
11 Yorumla
Soran+1 yılSürekli eyvallah eyvallah diye takılan insanları ben de kaba görürüm. Ben sadece esprisine diyorum. Bunda da art niyet aramamak lazım bence
Evet, bu tarz kelimeler sizi biraz erkeksi yapabilir ama bunu sırf konuşmalara bağlamamak, genel portrenizi bir bütün olarak değerlendirmek gerek. Yoksa yanıltıcı olur.
16 Yorumla
Soran+1 yılÖvünmek gibi olmasın ama tatlı bir insanımdır. Dış görünüş amaçlı demiyorum kesinlikle. Gülmeyi severim mesela. Kibar biriyimdir de. Sadece espri amaçlı söylediğim bir sözü evirip çevirip sen erkek misin lafına getirdiklerinde sinir oluyorum
Soran+1 yılYok hayır engel atıyorlar bana mdjxoshrn
Soran+1 yılÇekemiyorlar beni skiwjrndm
+1 yılEyvallahı sadece mesajda kullanıyorum tavır yaparken lanlı lunlu konuşurken tabi ki bana da diyorlar erkek misin sen diye ve kendimi korumak için biber gazı bıçak taşıdığım için oğlan çocuğu musun bıçak taşıyorsun dediler😅 takmamak lazm
12 Yorumla
Soran+1 yılBen de genelde mesajda kullanıyorum. Zaten gerçekte görseler erkek gibisin demezler herhalde mdskjendkd. Bıçak taşımana üzüldüm ya. Ne günlere kaldık...
- +1 yıl
Bu günlere getirenler utansın☺️
Bende eyvallah diyorum aşko kuşku kız mı olalım erkeklerin gözüne girmek için olduğumuz gibi davranıyoruz ne alaka erkeksi görünmek o zaman ayol diyince ne oluyor acaba
11 Yorumla
Soran+1 yılBen kendimi kalıplaştıramam. Bir gün çok masum çok sevimli biri olabilirken ertesi gün esprili, daha maskülen olabiliyorum
+1 yılBunun da cinsiyeti mi varmış yahu, ben erkek kardeşime hep eyvallah brom felan derim yani xD ama hiç sevgilime demedim dersem şaşırır büyük ihtimalle :D kısacası denilecek kişiye göre değişebilir bu.
12 Yorumla
Soran+1 yılOnlara göre cinsiyeti varmış kejdowhrnr. Sen de benim gibi şakasına diyorsun belli ki. Abartılacak bir şey yok bunda
- +1 yıl
Aynen :D
- Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılNormal hayatımda bu tarz cümleler kullanmam çünkü bir kadının ağzında hoş durmuyor ama burada mizah amaçlı çok kullanırım eyvallah reiss 😂 adamsın reiss 😂 vss gibi
14 Yorumla
Soran+1 yılBen de mizah amaçlı kullanıyorum çoğunlukla skiskehlfj anlamıyorlar alışık değiller demek ki
- +1 yıl
😂😂 olabilir ama ben mizah amaçlı seviyorum yaa kullanmayı eğlenceli oluyor onlarda bana eyvallah başkan filan diyorlar 🤣🤣 sohbete bir renk katıyor
Soran+1 yılNe güzel xmsihrnd
- +1 yıl
🙋🙋🙋
+1 yılBen de "gardaşım, eyvallah ciğerim" gibi kelimeleri mizah amaçlı kullanıyorum 😂
Kimseyi alâkadar etmez, erkeksi falan da değilsin21 Yorumla
Soran+1 yılSen benim gibisin ya dmdjsnd
Ben de diyorum eyvallahı çok kullanmasam da la kelimesini çok kullanıyorum bence erkeksi değil ya djwbxjwndjwbfjwbjf
21 Yorumla
Soran+1 yılBence de ya mskahrnd bu yorumları kim eksiliyor
+1 yılBende eyvallah diyorum ağız alışkanlığı olmuş 😂 Boş ver en iyisi. Bazen "Eyvallah mııı?" diyen oluyor ama sallamıyorum. 😀
11 Yorumla
Soran+1 yılWnjegsgjenfkd
Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bence bunlar boş şeyler yalandan yere kafana takmaya değmez ve kullandığın sözler güzel sözler yani sen harbi bi kızsın Vesselam 😎
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙂
Bana da estetik var mı diye soruyorlar. bende sıkıldıgımdan evet var deyip geçiyorum
sende he erkeğim de geç jsdkfhkksdfg
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıyorum ya dmishend
Yok yapmazda samimi arkadaşlarına söyle, ama genelde her yerde öyle olmasan daha iyi. Benim çok kullandığım bir laf ama her yerde kullanmam
13 Yorumla
Soran+1 yılBen de her yerde ve herkese karşı kullanmıyorum yahu
Soran+1 yılHaklısın :)
Ben de eyvallah derim, gardaşım derim, bacım derim.😄 Bunlar beni keko veya erkeksi yapacak anlamına gelmez ya! Takma boş ver eyvallah'a devam.
14 Yorumla
Soran+1 yılBacım kelimesinden nefret ediyorum ama smxigsjdkd. Takmıyorum ya kime ne. Sadece merak ettim öyle mi düşünüyorlar diye
Soran+1 yılAmaaan boş verelim milleti dkaohend
- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılben de eyvallah diyorum. sınır çizmek için kullanıyorum. doğal buluyorum. gardaşım demiyorum ama... eyvallahı çok kullanırım. :))
13 Yorumla
Soran+1 yılBen aslında çok demem ama bir kez bile ağzımdan böyle bir şey çıksa "Sen erkek misin" diyorlar. Sadece esprisine diyorum ya, bu kadar abartmaları ilginç
- +1 yıl
evet ben de espri gibi bir şekilde kullanıyorum. aslında kibar bir konuşma tarzım vardır. erkeksi değilim. :))
Soran+1 yılSeni çok iyi anladım ben :)
Yapmaz 😊bir tane arkadasim sadece yazılı olarak diyor ama tatlı oluyor ya
11 Yorumla
Soran+1 yılBen de genelde mesajlarda diyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılKalıplaştırmalara takılma söyle içinden geldiği gibi bundan kime ne 😊
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. Ben zaten kendimi kalıplaştırmıyorum. Kendimi o gün nasıl hissediyorsam öyle davranırım
- +1 yıl
Aynen öyle bak mesela benimde şivesel alışkanlıklarım var onlara garip bakarlar ama ilgilerini de çeker lazım olunca kullanırlar
+1 yılHahahha bazen o an ki duruma gore yapmıyor muyuz ya.. mesela.. girgir şamata olan kısımlarda 😅😅
13 Yorumla
Soran+1 yılBen de bunu kastediyorum zaten xkwiehkdid
- +1 yıl
Yani. O zman kimin ne düşündüğü önemli değil bencr. Olduğun gibi ol😄
Soran+1 yılHaklısınn
+1 yılYoo nasılsan öyle olmalısın ben severim böyle içinden geldiği gibi kasmayan kadınları
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim bu herkes için geçerli
- +1 yıl
Ben öyleyim zaten kimse için kasmaya değmez neysem oyum 😂
yapmaz bence tek başına bu ise. Ama diğer davranışlarında bunu tamamlıyorsa yapabilir.
12 Yorumla
Soran+1 yılBence pamuk gibi biriyim
Yooo çok tatlı oluyo bence ben daha neler diyorum beee relax devam et😂😂😂🤣🤣
11 Yorumla
Soran+1 yılKdkxhekdidj
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Eyvallah herkes diyebilir. Cinsiyeti felan olmaz böyle şeylerin
11 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum
+1 yılErkeksin demek çok cinsiyetçi bir tabir olur bence. Çok saçma düşünüyor bazı insanlar.
14 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum. Kaldı ki tamamen esprisine dediğim bir şeyi allayıp pulluyorlar
- +1 yıl
O onların canım boş ver fndmdk
- +1 yıl
Aptallığı
Soran+1 yılAynen öyle dmaohemf
Kişilik & Karakter konusunda 446 cevap paylaştı. Tam muhabbet edilecek kizmişsin yani kendin ol boş ver sen onlari eyvallah ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler abi sjheidnsh
+1 yılEyvallah, la, l*n, gardaş, gardaşım, hacı, bro, bremin bunların hiçbiri kadına yakışmıyor bence. Nasıl tonlanırsa tonlansın kulağa avam geliyor. Özellikle de la… tamam en bebe sensin has angaralısın uber keko diyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur herkesin kendi görüşü dksiehdjdi ben sadece makarasına diyorum. Durduk yere eyvallah falan demiyorum yani. Sadece böyle söyleyince hemen "erkek misin" yaftası yiyorum, bu da sinirimi bozuyor
+1 yılYani eyvallah demek... Zarif bir şekilde mi söylüyorsun? Eyvallah ya da şakasına da olsa gardaşım tarzı konuşmalar hiç yapmadım.. Bilemedim şimdi. Zarif ve tatlı bir ses tonuyla eyvallah diyebilirsin ama "gardaşım" her türlü erkeksi
01 Yorumla
Soran+1 yılGenelde mesajlarda söylüyorum. Gerçekte pek eyvallah diyen biri değilim
Aynen. Şahsen eskort olsan bedava hizmet versen reddederim. En gıcık olduğum kadın modeli. Erkek taklidi yapacaksan sgk cinsiyet değişim ameliyatını karşılıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru konuş haddini bil
- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen de diyorum ya ne var bunda 😃ama esprisine gerçekten
10 Yorumla
+1 yılNasıl hissettigin seninle ilgili. Etrafin cümlelerine bu kadar takılmasak mi?
10 YorumlaBen de öyleyim ya. Ama evet biraz erkeksi gibi oluyor. Reis falan da diyorum. hatta direkt "eyvallah reis" nfbdjsbsnns. Takma bence ya
11 Yorumla
Soran+1 yılTakmıyorum umrumda değil dkwuekb sadece merak ettiğim için sordum
+1 yılBende eyvallah demeyi seviyorum
ama erkekler pek sıcak bakmıyor bu duruma10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılBen de ara sıra diyorum. burada vurgulamanın önemli rol oynadığını düşünüyorum.
10 Yorumla Bence hayır çünkü bende kullanıyorum 😂😂😂😂 eyvallah eyvallahdir abi bunun erkeği kızımı var hsgsjsj
12 Yorumla
Soran+1 yılVarmış lsisjebdmkx
+1 yılSes tonuna göre karşıdakine itici veya sevimli gelebilir ama eyvallah sizi erkek yapmaz kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle konuşmaya devam edin.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kaç kişiye eyvallah etmedin hep böyle diline dolanmış bence gayet normal akşam batak oynamaya beklerim hadi eyvallah.😄
02 Yorumla
Soran+1 yılGayet normal yazana kadar iyiydin, sonra bozdun dkaiehfn
- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yıleyvallah çok sevdiğim iki Adamın kullandığı kelimedir, gardaşa bir şey diyemem yöresel bir lehçe ama eyvallah iyidir
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Yapabilir, kadınların pek kullandığı bir kelime değil ama içinden geliyorsa kullan ne olacak algıları değiştirmek iyidir.
02 Yorumla
Soran+1 yılAslında tamamen esprisine diyorum
Bence sen tatlı espirili hoş bir kadinsin konuşmalarında bunu hissetim.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılbence gayet sempatik bir insansın sadece bundan kaynaklı
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim mutlu oldum. Esprisine söylediğim şeyi bile cinsiyetleştiriyorlar
- +1 yıl
takma kafana boş ver nasıl olmak istiyorsan öyle görün kendin ol :)
Soran+1 yılTeşekkürler :)
+1 yılBence erkeklerde diyebilir kadınlarda diyebilir cinsiyeti olmaz böyle sözlerin bana göre.
11 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum
+1 yılİnsanlar kendilerine baksın kimene senin konuşmandan uyuz oluyorjm bu tür tiplere😒
11 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYapar abla,
Nasıl biz abla deyince az önce nasıl hissettirdiyse, bu durumda öyle garip hissettirir 😂😃
00 Yorumla Çok itici oluyor. Eyvallah, kanka gibi laflar kızlara yakışmıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılEyvallahı anladım da kanka demekte ne var
Evet çok erkeksi yapar sakalın bile çıkabilir dikkatli ol
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen dikkat edeyim sakalım çıkmasın
+1 yılEyvallah ne zamandır cinsiyete özgü bir kelime?
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle düşünenlere sormak lazım
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEyvallah lafını her bir boka kullanıyorlar sinir oluyorum zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olunca ben de sevmiyorum
Ay evet çok erkeksi, hatta kromsu kekomsu. Erkekler de demesin. Çok itici
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de biraz kıroca. Erkeklerin demesi de hoş değil. Sadece ara sıra söylüyorum ben de
:d yok neden yapsın ki gayet bayanlara yakışır bir kelime
01 Yorumla
Soran+1 yılKomik çocuk :d
Tabiki erkeksi yapmaz fakat erkeksi kızlara bayılıyorum ❤️
01 Yorumla
Soran+1 yılNe diyeyim bilemedim
+1 yılolum delikanlı kızsın işte, öyle kıytırık aşko kuşko değilsin.
011 Yorumla
Soran+1 yılAşko kuşkoyum da aynı zamanda
- +1 yıl
abv
Soran+1 yılSenin abv
- +1 yıl
bela okuma lan
Soran+1 yılSen niye okuyon lan
- +1 yıl
okumadım
Soran+1 yılİlk abv diyen de bendim zaten
- +1 yıl
sessiz ol pelinsu
Soran+1 yılSakin oldum haydar
Soran+1 yılSessiz oldum*
- +1 yıl
haydar? güzel isim, sevdim
+1 yılYapar tabiki.. marifet değil böyle konuşmak dışardan çok itici geliyo
03 Yorumla
Soran+1 yılMarifet değil ama kötü bir şey de değil
- +1 yıl
Kötü değil ama çok itici olduğu kesin de.. kafanada takiyosun bunu belliki
Soran+1 yılKafama takmak değil de merak ettim. Çünkü sürekli birileri erkek misin diyip duruyor
- Kişilik & Karakter konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılEvet erkeksi ama yeni dönemde erkekler dişi, dişiler erkek oldu. Problem yok.
03 Yorumla
Soran+1 yılBu doğru bir tabir değil.
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🥰
Soran+1 yılRica ederim 😍
Bence erkek veya kızla alakası yok sadece erkeklerin konuşması biraz daha kaba olduğu için öyle algılıyorlar olabilir yani kızların çoğu hanım hanımcık olduğu için
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Eyvallah benim en çok kullandığım kelime ve kimin ne dediği zkimde bile değil :D :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAbi sen erkeksin ama ya dkxjowbdn
Bence acayip seksi bir tabiir. Bir kız tarafından duymak isterim yani
00 YorumlaEyvallah estağfurullah ayıp ediyosun vs vs bir sürü örnekli bu kelimeler çok kullanılınca çok maskülen duruyor. bazı erkekler miyavlayan kızları seviyor bence her zaman arada olmak lazım ne çok kaba ne çok kırılgan.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de ortasıyım galiba. Sadece beni tanımadıkları için mesajlaşırken şaşırıyorlar demek ki
- Devamını Gör (133)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat